selam kızlar
bende 6 gündür yatak döşek yatıyorum bi hasta oldum hayatımda böyle hasta olmadım mecbur hafif dozda antibiyotik kullandım dr kontrolünde...ilaç kullanmamakdı niyetim hep ama kader kısmet..umarım sorun olmaz çok kişiye sorduk soruşturduk hepsi çocuklarda kullanılan ilaç dedi zararı olmaz bol su iç dedi dr lar...umarım herşey yollunda gider....zaten antibiyotiğin şidetti o kadar az ki fazla etkisi olmadı...neyse bunada şükür kafamı kaldırabiliyorum..hepinizi öptüm.
yeni hamiş var sanırım çok sevindim çok çok öpüyorum.....20. haftadan sonra zevkli oluyor hamilelik ..drımım sen 3 canlısın senın sorunlu olman normal ama gerçekden ilerleyen günlerde bünyen kendin alışacaksın ve sende mutlu huzurlu olacaksın....ve yatamıyacaksın:)) devamlı ourma isteyin olacak...savahları aç kalmamaya özen göster sabah 6 dada olsa bişiler ye sana tavsiyemmekşili acılı sarmısak soğan limon uzak dur ...geceleri meyva yedikden sonra tuzlu bişiler yemeni tavsiye ederim....
tatlım toplanmadan önce başladım hala okuyorum bir işe başlarkende hayırlısıyla o işin olması için de okunan bir dua şimdiden başla canımmm hakkında hayırlısı seninde burda hamileyimmmmmmmm başlığını görürüz inşallahcnm toplamadan önce mi yapmıştı ki..
bu gece yapsam mı?
inşallah fekocum cnmmm
sen ne alemdesin şimdi bak sıra bizlere geldi..:1hug:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim. doktor dedikineeeeeeeeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
esen nasılsın bacım iyisindir inşallah
iyiyim tatlım sen nasılsın
nereye gittin kız ohoooooooooo hep hep gidiyorsunuz küstüm işte bananee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?