Aysonu Kizlari 2008

selam kızlar

bende 6 gündür yatak döşek yatıyorum bi hasta oldum hayatımda böyle hasta olmadım mecbur hafif dozda antibiyotik kullandım dr kontrolünde...ilaç kullanmamakdı niyetim hep ama kader kısmet..umarım sorun olmaz çok kişiye sorduk soruşturduk hepsi çocuklarda kullanılan ilaç dedi zararı olmaz bol su iç dedi dr lar...umarım herşey yollunda gider....zaten antibiyotiğin şidetti o kadar az ki fazla etkisi olmadı...neyse bunada şükür kafamı kaldırabiliyorum..hepinizi öptüm.

yeni hamiş var sanırım çok sevindim çok çok öpüyorum.....20. haftadan sonra zevkli oluyor hamilelik ..drımım sen 3 canlısın senın sorunlu olman normal ama gerçekden ilerleyen günlerde bünyen kendin alışacaksın ve sende mutlu huzurlu olacaksın....ve yatamıyacaksın:)) devamlı ourma isteyin olacak...savahları aç kalmamaya özen göster sabah 6 dada olsa bişiler ye sana tavsiyemmekşili acılı sarmısak soğan limon uzak dur ...geceleri meyva yedikden sonra tuzlu bişiler yemeni tavsiye ederim....

hoşgeldin canım yaaa özlettin kendünüüü geçmiş olsun aman c vitamini al bol meyve ye canım kendine dikkat et yaawwŞeniz

selam kızlar ben gedim temizlik anca bitti çok yoruldum
birsen nasıl acaba haberi olan varmı
hamileliğin btün zorluklarını yaşıyor garibim
allah ona kolaylık verssin allah dayanma gücü versin

ay geçmişi oku oku bitmedi birileri birilerini tebrik etti anlamadım okuyana kadar baya heycanlandım çok güzel haberler var bugün yaaaa malşallah maşallah

cnm toplamadan önce mi yapmıştı ki..
bu gece yapsam mı?

inşallah fekocum cnmmm
sen ne alemdesin şimdi bak sıra bizlere geldi..:1hug:
tatlım toplanmadan önce başladım hala okuyorum bir işe başlarkende hayırlısıyla o işin olması için de okunan bir dua şimdiden başla canımmm hakkında hayırlısı seninde burda hamileyimmmmmmmm başlığını görürüz inşallah
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim. doktor dedikineeeeeeeeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

çok güzel bir haber canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :sm_cool::sm_cool:

kızlar yaaa pc bozuluyor ekranı köşelerden kararmaya başladı ve açık kaldığısürece kararmaya devam ediyor napıcam ben yaaaa teeee pazartesi gidecek servisine yaaa bide yapılıp gelmesi ne kadar zaman alacak allah bilir oooofff offff nerden çoktı şimdi bu yaaaa ben naparım buraya gelmeden servise gidip gelmesi 1 haftayı bulur amanın kafayı yerim ben herhalde çıkmam lazım ve allah bilir ne zaman girebilirim kızlar görüşmek dileğiyle ne zaman bilmem ama inşallah yakın zamanda görüşürüz
hepinizi öpüyorum ayyy veda gibi oldu yaaaa ooffff offfff hoşçakalın bacılar sizleri seviyorum

herkese iyi gecelerr iyi uykularr tatlı rüyalarr diliyorum.geçmişi okuyamadım ama bu sayfada gördümm SULTANcımm hamileymiş tebrik ederimm Allah tamamına erdirsin güzelimm.
herkesi çok öpüyorumm.dırımcımm Allah'ım sana dayanma gücü versin canımcım.

günaydın canlarım şekerlerim ballarım. bugün daha erken ama sabah dayanamadım test yaptım. malum daha adetime 4 gün var.bide kaliteli test bulamadım. çıktım zorla bi eczane buldum. bhcgyide sordum ancak pazartesi veririz dediler. veeee testte pozitif çıktııııııııııııııııı. ya çok mutluyum yaaa. Allahım hepinizden razı olsun inşallah. kucaklarımızı doldursun. berna canım bugün senin için iki kişi dua edecez. İnşallah sen 3 kişi olasın diye. Allahım boş çevirmesin inşallah canım benim. birsen nasıl oldun meleğim. aynımısın yine. serum vuruldumu. vurulduysa faydası oldumu canım. Allahım şifa versin inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…