Aysonu Kizlari 2008

kızlar günaydın..nasılsınız bakıyım..ben iyiyim fakat ciğerlerim hırıl hırıl onuda en kısa zamanda temizler vücudum bebişimde iyi içimde dönüp duruyor:))))

drımın umarım bişiyi yokdur ama çok bilgisayara bakmakdanda midesi bulanıyor insanın.. bence benım gibi uzun süre bilgisayarı hayatından çıkarsa daha iyi olur bence....zor tabi üç can taşıyor bende zor günler yaşadım çok iyi anlıyorum onu...insanın psikolojisi falan iyicene çöküyor...sağlıklı olalım gerisi önemli değil insanın neresi acırsa oraya toplanıyor canı...hele birde iki canlıysan kendi canından önce bebeğin canını düşünüyorsun...herşeyin başı sağlık kızlar kendinize dikat edin....hasta falan olmayın helede hamileyken...

günaydın canlarım ben nasılısım dün latif difrit etti bizi ameliyattan çıkamadı çıktı tlf bir ulaşıldı bir ulaşılmadı vs.vs.en sonunda yiğenim ulaştı konuştu serumu ve ilaçları yazdırdı ne yapacağınıda
gitti kız aldı hemen taktı artk ne verdiyse dün aksam 6 dan bu yana uyuyorum sadece tuvalete gittim su bile içmesin demişşş artık gözümü açtım 2 şişe serum yedik ama içine çok şey karıştırıdı vitaminmiş.....hala damar yolum açık sabah serum çıktı yiğenim hastaneye gitti damar yolundan bulantı iğensi yaptı saat 4 de geleceğim devam edeceğiz dedi...diyet yemek ye dedi...
bugün böle biraz normal yemek ve serumla geçecek

bebeklik cnm çok geçmiş olsun ....allah şifanızı versin
cnm ben bilgisayara bakmakla kusmuyorum cnm
ne yersem yiyeyğim kople kusuyorum
yani pc.ile alakalı olsa hiç bakmam zaten kustuğumda pc.olmuyorum
ve ne yersem yiyeyim kusuyorum .....o yüzden ağızdan gıda kesildi
bugün bişeyler yiyecem sabha bulantı iğnesi oldu
sanıırm 3 kişiyiz diye böle ağır gidiyor yolumuz
ben yatmakdan hayıflanmıyorum gün yüzü görmesemde olur
ama bebeklerim aç kalırsa dayanamam işte

zaten doğuma kadar gezmeyecem böle karar aldım kuzularım iyi olsun tek..
3 hafta sonra babası onların cicilerini alacak mobilya bakmaya gideceğiz
bunlar beni mutlu ediyor....

sultancığım tekrar tekrar tebrik ederim cnm .....

fake cnm devamlı sormuşsun böleyim işte ...

bernoşum bu yol çok zorlu yol rabbim tüm kolaylığını versin sana .....sende bizimle yürü bu yolda

fakem bombom fatoşlar mira gördüğünüz gibi isimler sıra ile düşüyor
ben doğurana kadar hamiş kalmazsanız amelşyat masasında duacı olacağım şimdi bile
herzaman sizlerede nasip olsun diyorum ama o gün hiç unutmayacam

öperim sizleri

günaydın kızlarrr

Hiç keyfim yok uzun zamandır
İyiyim dersem anla yalandır
Gülümseyişim, zorlamamdır
Şarkılarım ağlamamdır

birsenim yaaa sende çektin bayaa ama allahın izni ile bebeişlerin sağlıkla doğacak bu günleri unutacaksın canım inşallah

günaydın kızlarrr

Şarkılarım ağlamamdır

canım hayırdır sendemi hastasın. geçmiş olsun canım.
birsenciğim canım inşallah bunların faydası olurda toplarsın biraz kendini yaaa. hayırlısıyla bitseydi

canım ya kıyamam ben sana ama çok şükür ki geçici bu günler hastalığın sürekli kalıc değil ve sonunda da meyvesi var biliyorsun dayan hayatım saın kalkma hayırlısıyla doğurucaz inşallah:teselli::teselli:

çok sağol esenciğim evet geçicii yeterki kuzularım iyi olsun cnm yaa
nasıl bekliyorum nasıll nurişşş hep derdi geçmiyor diye valla geçmiyor

canım hayırdır sendemi hastasın. geçmiş olsun canım.
birsenciğim canım inşallah bunların faydası olurda toplarsın biraz kendini yaaa. hayırlısıyla bitseydi

yok be canım keyfim yokkk kocişle tartıştım sabah sabah ve küsüştükkk beni çok kızdırıyor bazennnkötükedihüso

canım benim. kız doğumda ettiğin dualar kabul olmuş herhalde. Allahım razı olsun canım. kız meyrana çok hayran hayran baktım belkimde Rabbim acımıştır
canim benim yaa..bence senin de kizin olacakşutarafagittihayirlisi olsun ama icimden oyle geciyor
insallah dualarim kabul olmustur da sirayla herkes hamile kalir

cnm yaaa.. geçecek inşallah bunlar da.
saol kusum gececektir ama ben hic lohusa gibi yatip nazlanamadim zaten 6gun sonra annem de gitti bebege surekli ben baktim duzgun yiyip icemiyorum istahim gitti sanirim bunyem zayifladi benim
zaten cocugun hastaligi da cok uzdu beni cok yiprandim 1 haftada
umarim atlatiriz en kisa zamanda
misafirin biri nuriş biri birsoş mu yaeda usussss
ben misafr takilmiorum kusum
günaydın kızlarrr

Şarkılarım ağlamamdır
al benden de o kadar
çok sağol esenciğim evet geçicii yeterki kuzularım iyi olsun cnm yaa
nasıl bekliyorum nasıll nurişşş hep derdi geçmiyor diye valla geçmiyor
gecmez kusum gun sayarsan nasil gecsinkiiiiii
cok gecmis olsun canim okudum yazdiklarini
iyiki yegenin var hastane cok kulfetli olurdu o da cabasi olurdu bu isin

yok be canım keyfim yokkk kocişle tartıştım sabah sabah ve küsüştükkk beni çok kızdırıyor bazennnkötükedihüso

aaaaaaaaaaa kavga olur cicim ama küsüşmece yokkkkdelikafadulden

bebeklık gelmıs o da hastaymıs hasta olmayan var mı yawbenneyaptımki
kocişle ikimiz de hastayız tam iyileşemedik dun gitti saglık ocagına ilac yazıdrmaya ama sıra vardı beklememiş cıkmıs ben de gidememkiii
fekooo cok az kaldı ben umutluyum fakulteden orda hersey daha dogru yapılcaktır umarım
meyrayı ana kucagına koydum yanımda uyuyo boyle cok rahatmıs yaw
en ufak sesınde fırlıyodum kustu mu yıne dıye..gozum de kulagım da ordaydı
boyle pek rahat ettimkaydirigubbakcemile3
sabah kalkar kalkmaz calısmaya baslıyorum yaaa kosa kosa ev işi yapıyorum
ne zor işmiş bu kızlarfisfisfis
cok guzel tembellik ediyodum hamişken

evet nurişim yiğenim olmasaydı çatır çatır gidecekdi paralar .....
bide evde daha rahat tuvalete gittiğimde serumu çıkartıyor
öle gidiyorum gece gündüz ilgileniyor
kocişde girip olmuş abooo yanıma gelmiyor

annemde sabah geldi bi konu vardı patronu buna basmış fırçayı bayılmış yolda
bana gitmem işe diyor beni azarlayamaz diyor vs.vs..

aboooo o vakit ben popmu koymayacam yere
ama çıksınlar ben rağzıyım yaa böle aciz birilerinin bakımına muhtaç çok zor
iş güç yapmayız karnımız doysun yeter bebelerim iyi olsun
valla kızlar böle günler geçtikce ben biran önce gelmelerini isityorum
beni dondursunlar uyutsunlar doğum vakti gelsin valla

valla o acıdan cıdden sanslısın kusum evinin rahatında bakılıyosun en azından
ben 1 hafta hastanede yattım cok sıkıcıydı:1no2:
aman kocan gripse maske taksın yaw yaklasmasa da geciyor bir gribin eksik zati aman haaa
haklısın bakıma muhtac olmak daha zor en azından idare edebiliyorum kendimi
ben yemek yapamıyorum kusum o kadar fırsatım yok kaynanam yapıyodu o da hasta gelmıyo kocam uyduruyo bıseyler sımdılık.zaten ikimizde de hic istah yok ne hikmetse..dun aksam kociş tarhana yaptı oncekı gunden kalan bulgur da vardı berbat bir bulgur sana anlatamamkaydirigubbakcemile3bir de ısıtırken icine su koymus iyice tadı gitmiş zaten tuzsuzdu
sonra tattık kocam diyoki Allahım sefalet icindeyiz lapa yiyoz diyo:roflol:
ay ne güldük halimizeeeeee

yaaa ben sana demiştim demi iyice dinlen maraton başlıcak diyeee birsen napazak bilmem artık inşallah bebişler uslu olurda kızcağız rahat eder accıkk:Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.

salata ye bol bol nuraycımmm kıvırcık salata ve havuçç ye süt yapar en azından ıvır zıvır yemekten iyidir sütüne dikkat et aman diyeyim benim gitti bak feci üzülüyorum valla mamaya kaldık hem masraf hem uğraştırıyor biberon temizle mama suyu kaynat soğut vss zor oluyor valla sağlık çaısından da cabası zaten ooooooooooooffffffff offfffffffff keşke benişmde bir düüğmem olaydı tv gibi kapatsalardı da accık şarj olsaydımm çok yoruldum çook bugün zaten depresyonları oynuyom valla hiç içimden bişii gelmiyorrr kocişe çok kızdım çoookkkkkkksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…