Aysonu Kizlari 2008

dırım evde oluyosa evde olsun kusum yaa
bir yattın mı iligini kemigini sömürürler kesin
meyra kustu ustunu degıstırecgm kactım
opuldunuz

evet kızlar iliğimizi kemiğimizi kurutacaklar valla az uz parada değil doğum parası gider böle kız evde ben yaparım didi kaçtane doğuma girmiş oda biliyor bu işleri sanki hastanede latif başımdamı duracak hemşireye şunu şunu katın diyecek ...gidecek şimdi yiğenim nöbetten geldi uyuyor latifde ameliyatta
tam o kalkar latif çıakr denk gelecek bende kusmam inş..o vakte kadar

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim. doktor dedikineeeeeeeeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim. doktor dedikineeeeeeeeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

HADİ YAAAAAAAAAAAAAAA AY ÇOK GÜZELLLLLLLLLLLL TEBRİK EDERİMMM NİHAYETT GÜZEL BİR HABER ALDIKK YAAAAA CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLICKLA KAVUŞ BEBİŞİNEEEEEEEEE:lepi::içelim::teytey::dance::hooray:

canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))))
diğer topicte gördüm öyle okuyodummmm
anaaaaa görünce kalbim duracaktııııııııııııııııı

KIZLAR YAA ÇOK DUYGULANDIM BENNNN
YAZACAK BİŞEY BULAMIYORUMMM
AMA ÇOK ÇOK SEVİNDİMM :teytey: :teytey:

tebrik ederim diğer tarafada yazdım:teytey::teytey:

sağlıklı ,sorunsuız bir hamişlik olsun cnm çok mutlu oldum çokkkkkk:sm_cool::sm_cool:

sayafamızın hamişleri fazlaşıyorr:sm_cool:

hadi bernoş sıra sende inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

İnşallah hicranımmm yaaaa.....:)))))))
bazen ben geçmişi okuyorum ordaki beklentilerimizi .....................
belirtilerimizi yazmışız mesela üzülmüşüz ağlamışız teselli etmişizz..
ama baksana tek tek meyve veriyo bu topic.. diyecek bişey bulamıyorum
kendim kalmış gibi seviniyorum :)))))

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))))
diğer topicte gördüm öyle okuyodummmm
anaaaaa görünce kalbim duracaktııııııııııııııııı

canım sen bana sor. ama varya sana dua ede ede gittim. kaç gündür aklım sendeydi. ama inşallah sende alacaksın bu haberi. belkimde senin ikiz olur benim tek

tebrik ederim diğer tarafada yazdım:teytey::teytey:

sağlıklı ,sorunsuız bir hamişlik olsun cnm çok mutlu oldum çokkkkkk:sm_cool::sm_cool:

sayafamızın hamişleri fazlaşıyorr:sm_cool:

canım benim Allahım razı olsun hepinizden. inşallah dileklerin gerçek olur. ya çok tuhafım yaaaaaa

canım benim Allahım razı olsun hepinizden. inşallah dileklerin gerçek olur. ya çok tuhafım yaaaaaa

tahmin edebiliyorum haliniiiiiiii :)))
ne yazcanı şaşırdın değil mii
boşver keyfini çıkaaar :)))

eşine söyledin mi :jeyyar:
ayyy ne güzel olacak bugün sevincinizzz.
sağlıklaa mutlulukla da daim olr inşallaaaaaaah

kiz uyumusken azcik uzanayim demistim dirimin mesaji geldi
Allahim cok heyecanlandim yaaa
sultan canim cok mutlu oldum Allah tamamina erdrsin insallah
nese ve ayse gibi sen de tedavi oncesi kendin hamile kaldin harika bir haber bu yaa:dance:

amaniiiiiiiiiiinnnnnnnnnn allahım ne güzel bir haber aldım yaaaa vallaha çok duygulandım
senağlama senağlama senağlama
çok sevindim daha bu sabah bernaya diyodum bi hamiş haberi alsak ne zamandır hamiş haberi alamadık diye yakınıyoduk a.s
ay şoktayım kızlar şok şok şok:teytey: :teytey: :teytey:
inşallah ardı arkası kesilmez hamiş haberlerinin
sultanım tebrik ediyorum allahım sağlıka bi hamiş dönemi geçirmni diliyorum ve sağlıklı sıhhatli bir bebiş olsun inşallah:Saruboceq: :Saruboceq:
darısı bizlerin başına:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…