şu ninni sitesi varya orada ninni dinletiyom kuzulara ömer paşa ses veriyo ali tık yok canı istersee yaa
bide göbişim yamuk yaa sol yanım daha şiş sağ öle değil acep ömer dik ali yanmı yatıyo
kız durmuyor bacım gelip gelip gidiyom pc başına uyudu accık bende ortalığı toplıyayım dedim ama nerdeee hemen uyandı zilli şimdi mama saati mama yaptım yemedi 10 cc yedi bıraktı manken olacakmış kilo almak istemiyor benimkiii:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini versin onlar yer değişiyordur birbirlerini depikliyorlardır öte git öte git diyeee:roflol:
olmaz mı kusum foto cok da fırsat bulup atamadım bılgısayara
mevlut yapmayacagm sanırım kusum annemın orda nısanda yapacagız yaa yeter bır de burda yapmayayım dıyorum bısuru zahmet cıkacak temizlikti ikramdı
zaten fazla gelecek olan ınsan da yok en fazla 20kısı fılan olur herhalde
hicros baska sayfalarla aldatıyo kusumsırnaşık şey
bugun gelen olmadı baskaaaa
arkadaşım aradı onla konuştum yaww
heç konuşmamışsınız ama
napiim nuraycım herkes gibi hamilelik zamanı dırım mayıs annelerine takılıyor sen aralık annelerine takıldın bende eylül annelerine ben devam ediyom oraya işte arkadaşlar falan bebeklerin gelişimlerinden bahsediyoz napiim ama sizi asla bırakmam bacım biliyonnn aldatmak nedemek kafamı kırarım sizi kırmam bennn
ohoo ,ilaci iceli yıl oldu bacıııııımmmsırnaşık şey
ya kızlar bu neşe nerelerde 1 ay olcak gelmeyeli
bebişim buyudu uleynnn tebrik bilem etmedi beni küstüm vallahsırnaşık şey
hadi leyyyynnnn napiim siz ara verince diğer bölüme bakınıyom biraz ama ordaykene de kıza koşuyom ya sayfa açık kalıyorrr ondan gelemiyom hemen buraya bacum sen bebişe ilaç veiryom falan diyodunnnnyerimseniben
ohoo ,ilaci iceli yıl oldu bacıııııımmmsırnaşık şey
ya kızlar bu neşe nerelerde 1 ay olcak gelmeyeli
bebişim buyudu uleynnn tebrik bilem etmedi beni küstüm vallahsırnaşık şey
önceki gün görüştük telefonda dr gitmişti bebişi görmüş ikili test yapılmıştı sevinçliydi kızcağız oda bulantı ve kusmadan muzdarip
evde net yok bağlatıcam kısa zamanda eşim ilgileniyor bakınıyoruz nerden bağlatsak sınırsızından diye dedi
ya bu zaman ne cabuk akıyor yaa
dün sanki hamiş haberini aldık ikili test mi yapılmıs yuh yane:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?