Aysonu Kizlari 2008

şu ninni sitesi varya orada ninni dinletiyom kuzulara ömer paşa ses veriyo ali tık yok canı istersee yaa

bide göbişim yamuk yaa sol yanım daha şiş sağ öle değil acep ömer dik ali yanmı yatıyo

:roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini versin onlar yer değişiyordur birbirlerini depikliyorlardır öte git öte git diyeee:roflol:

olabülürrr bizce bi sakıncası yokkkkk
tabi babasıı izin verirse laz kızı olmak zor :jeyyar:
zorlama çocuğu yerse yer çocuğun lokmalarını sayıyon heee:roflol:

olmaz mı kusum foto cok da fırsat bulup atamadım bılgısayara
mevlut yapmayacagm sanırım kusum annemın orda nısanda yapacagız yaa yeter bır de burda yapmayayım dıyorum bısuru zahmet cıkacak temizlikti ikramdı
zaten fazla gelecek olan ınsan da yok en fazla 20kısı fılan olur herhalde

:roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini versin onlar yer değişiyordur birbirlerini depikliyorlardır öte git öte git diyeee:roflol:

kız bacım nasıl yer değiştiriyor bunlar ben anlamıyorum o su torbasını ittiriyor da bacaksızlar yer değiştiriyor yaa
sanmam kııı iki oda b, salon değilki bu karnımın içi
veletlere bak ben burada öğrüen böğrem onlar içerde fink atıyor

herşeye rağmen harikaa harikaaahihoyyythihoyyyt

bernoşumun yumoşlar toplandı inş........güsel iki bebe döllenecek
içerde fink atacaklar hahahaa

hee guzellık bakımından seyettim:icecream:
surubu icmio yaa zilli oburu de acı ama onu bayıla bayıla yiyo resmen
agzını nasıl buzuo zorla acıp enjektorle damlatıyorum aman ne zor işler bee

hımm yapma o zaman boşverrr resimleride at bi ara yawww merak ediyommm

hicros baska sayfalarla aldatıyo kusumsırnaşık şey
bugun gelen olmadı baskaaaa

hadi leyyyynnnn napiim siz ara verince diğer bölüme bakınıyom biraz ama ordaykene de kıza koşuyom ya sayfa açık kalıyorrr ondan gelemiyom hemen buraya bacum sen bebişe ilaç veiryom falan diyodunnnnyerimseniben

napiim nuraycım herkes gibi hamilelik zamanı dırım mayıs annelerine takılıyor sen aralık annelerine takıldın bende eylül annelerine ben devam ediyom oraya işte arkadaşlar falan bebeklerin gelişimlerinden bahsediyoz napiim ama sizi asla bırakmam bacım biliyonnn aldatmak nedemek kafamı kırarım sizi kırmam bennn

ohoo ,ilaci iceli yıl oldu bacıııııımmmsırnaşık şey

ya kızlar bu neşe nerelerde 1 ay olcak gelmeyeli
bebişim buyudu uleynnn tebrik bilem etmedi beni küstüm vallahsırnaşık şey

ya takılıyorum kusum yaaaadelikafadulden
sen bizi bırakmazsın en vefalı doguran garu sensindelikafadulden
sen ve aslı hariç digerleri bireeeeer birer yalan oldu:mymeka:

ben aralık anneleriyle samimi deelim kusum yazdıklarını okuyorum sadece..bir de doguma yakın doguran dogurmayan listesine gendumu yazdırmıstım o kadderkaydirigubbakcemile3

önceki gün görüştük telefonda dr gitmişti bebişi görmüş ikili test yapılmıştı sevinçliydi kızcağız oda bulantı ve kusmadan muzdarip
evde net yok bağlatıcam kısa zamanda eşim ilgileniyor bakınıyoruz nerden bağlatsak sınırsızından diye dedi

hadi leyyyynnnn napiim siz ara verince diğer bölüme bakınıyom biraz ama ordaykene de kıza koşuyom ya sayfa açık kalıyorrr ondan gelemiyom hemen buraya bacum sen bebişe ilaç veiryom falan diyodunnnnyerimseniben

sus leyn bizimle konuşacaksın yok öel yağmaaaaaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

kız geçen gün msn de san selam söledim ya neşeylen konuşuyom diye dedimm kızın kontörü yokmuşş zati bende bedava vardı o gün aradım napıyon diyee onuusenide arayacaktım ama bebişle ilgileniyon diye rahatsız etmeyem dedimmm bidahaki bedavada rahatsız edeyimmiii:roflol:

ya bu zaman ne cabuk akıyor yaa
dün sanki hamiş haberini aldık ikili test mi yapılmıs yuh yane:bbo:

ya bu zaman ne cabuk akıyor yaa
dün sanki hamiş haberini aldık ikili test mi yapılmıs yuh yane:bbo:

3 ay oldu kız onunnn büyüdü yaniii maşallahhh zaman geçiyor valla baksdana benim kız 4 ay olcak 1 hafta sonra seninki bile 17 gün olmuş insan bebkle uğraşınca günler nasıl geçiyor anlamıyorrr

heee ben msnden yazısıosun sandıydım da bana niye yazmıo didiydim:roflol:
benü ne zaman istersen rahatsız edebülürsün:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…