ohoo ,ilaci iceli yıl oldu bacıııııımmmsırnaşık şey
ya kızlar bu neşe nerelerde 1 ay olcak gelmeyeli
bebişim buyudu uleynnn tebrik bilem etmedi beni küstüm vallahsırnaşık şey
mayıs annleri çok vefalı kızlar hepsi beni tanıyor ismimle hitap ediyor gitmeyincede soruyolar sağolsun ...biz mayıs annelerin çoğunda bişey var zorlu bir annelik yaşıyoruzya takılıyorum kusum yaaaadelikafadulden
sen bizi bırakmazsın en vefalı doguran garu sensindelikafadulden
sen ve aslı hariç digerleri bireeeeer birer yalan oldu:mymeka:
ben aralık anneleriyle samimi deelim kusum yazdıklarını okuyorum sadece..bir de doguma yakın doguran dogurmayan listesine gendumu yazdırmıstım o kadderkaydirigubbakcemile3
önceki gün görüştük telefonda dr gitmişti bebişi görmüş ikili test yapılmıştı sevinçliydi kızcağız oda bulantı ve kusmadan muzdarip
evde net yok bağlatıcam kısa zamanda eşim ilgileniyor bakınıyoruz nerden bağlatsak sınırsızından diye dedi
3 ay oldu kız onunnn büyüdü yaniii maşallahhh zaman geçiyor valla baksdana benim kız 4 ay olcak 1 hafta sonra seninki bile 17 gün olmuş insan bebkle uğraşınca günler nasıl geçiyor anlamıyorrr
3 ay oldu kız onunnn büyüdü yaniii maşallahhh zaman geçiyor valla baksdana benim kız 4 ay olcak 1 hafta sonra seninki bile 17 gün olmuş insan bebkle uğraşınca günler nasıl geçiyor anlamıyorrr
dırım fatos yazmısya pc bozukmus pazartesi tamire gidecekmiş
okumadın sanırım
dimek mayıs anaları da tutuyo seni ne varsa sende:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3
dırım fatos yazmısya pc bozukmus pazartesi tamire gidecekmiş
okumadın sanırım
dimek mayıs anaları da tutuyo seni ne varsa sende:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3:roflol:ben baya bi önce şeytana çaya gitmiştim
orada benim üstünde şeytan tüyü kalmış kuşummmm
valla sağolsunlarrr seviyolar beniiiŞeniz
bende siziiiiŞeniz
Esen sen bizim herşeyimizzinn eseeennn sen bizim herşeyimizsinnnnn kız ne küsmüşün kaçmışın kimseler konuşmuyor benle diye görmemişik bacumm
uyandı benim zilli heergün kendi rekorunu kırıyor zilliii 5 dk olmadı yatıralı yahuuu:roflol::roflol:
ooooooooooooo esen hanummm görüyonmu ben hastayım emme gabrüs yapmıyorummmmmmmmmmm
maaaaneeeeeeeee mende istiyommmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaa
ömerr aliyi salacammm üzerinizeeee
sakın kaçmayın göbişimi açacam kocama azcuk iletişim yapsınlar babaları iilee
ya kusum benimki de ne hikmetse emerken dolduruyo altınıdelikafadulden
normal mıdır yoksa tesaduf midirkaydirigubbakcemile3
napsın kız benim ki de öle valla zavallıcıklarda kapasite yok netsinler üstten dldurunca biz alttan fazlayı atıyorlarrr:roflol::roflol:
koç burcu hangi vakit oluyor nisanmı aman sakın beklesinler nisan sonu mayıs başı gelebilirler izin verdim kaydirigubbakcemile3tripliyimdir ben bacım huyum kurusun koç burcu işte dua ette senin bebişler tam vaktinde gelsinler koç olurlarsa sen kaprisi o zaman görr:dance::dance:
kızlarr ben 17 ocakta 34 oluyomsenağlama ben diyom ben niye keyifzisimm bu aralar diyeeee:roflol::roflol: ben her yıl doğum günüme 10-15 gün kala bööle asabiii çekilmezzz inatçıııı ve depresyonda olurummmm (çevremdekilere bakılırsa ben hep böööleymişiim özellikle hamiş kaldıktan sonraaa:roflol::roflol:)
rahat bırakın yavruları dedikodularını yapmayın delikafaduldendelikafadulden
büyüsünler söylüycem sizidelikafaduldendelikafadulden
koç burcu hangi vakit oluyor nisanmı aman sakın beklesinler nisan sonu mayıs başı gelebilirler izin verdim kaydirigubbakcemile3
ne var kız yaşında benim arkdaş senden büyük daha koca bulamadı o ne yapsın ben çocuk bile yapamayacam dedi..menopoza girerim diyorr yazık kıza yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?