Aysonu Kizlari 2008

herkeslerr gitmişş Nuraycım eger fırsatım olursa gelmeyi çok istiyorum tabi dedigin gibi benim gidecegim yer biraz şehir dışındaymış annemler beni arabayla alacaklar olmadı beni bırakırlar sonra oraya otobüsle giderim eger çok mesafe yoksa.
herkese hayırlı akşamlar..

heee annem süt oluyor ondandır dedi şimdi latife desem cildiyeye git der aman yaa
latifde bıktı benden daha tlf sesimi duyar duymaz tanıyor
belası oldum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allahdan rahat biri

:roflol::roflol:napsın adam hergün senin gibi delilerle uğraşıyorrr:roflol::roflol:

hayırlısı canım ya sağlıklı gelsinde sezeryan normal nasip meselesiii hem belki döner gene son haftaya kadar dönebiliyorlar bu sıpalarrr:roflol:

krispinin bilgisayar yapılmadı daha herhalde.şimdi meraktan kuduruyodur"bunlar bensiz neler kaynatıyolar diye":))
neşeden haber alıyomusun birsen nasıl gidiyomuş hamileliği?

:roflol::roflol::roflol: bencede bencedeee kurdeşen dökmüştür herhaldeeee ama özledim şu krispiyi canımmmmmŞeniz

valla eşin doğru söylmeiş canım ben nazara çoookkk inanırım.üzerinde dua yada cevşen filan taşıyo musun?taşımıyosan mutlaka edin:))

valla nazardan bende korkarım büyüklerimiz der ya hep mezardakilerin yarıdan fazlası nazardan yatıyor diyeee allah hepimizi nazarlardan korusunnn

bunlardan bahsetmişkennn daha önce size sölemiştimmm ama düşünmeden edemiyorummm biliyorsunuzz ben hamile kaldığım ay rizeye gitmiştim bayramda ordan geldim 1 gün sonra aşılama iğnelerine başladım eltim bayramın 4.günü beni bir hocaya götürdü orda zorla kaynımda beraber geldiii:roflol: ay nettiysem yakamdan atamadım karıyııı kendi de benden 1 ay önce düşük yapmıştı ve 7 ay hamile kalamadıı o da o hocaya gitmiş hoca bir ipe okuyup okuyup düğüm atmış birde dua yazmış ve ipi beline bağla ve doğum olana kadar çıkarma belinden banyoda bile asla çıkmayacak demiş duayı da sağ tarafına omzuna yada göğsünde taşı hep üstünde olsun yatarken bile demişşş banyo hariç tabii :roflol: tabiii ben 3 düşük yaptım eltim 1 ben 3.düşükten sonra 10 ay hamiş kalamadımm neyse banada aynından yaptı hoca eltim hocaya gittiği ay hamile kaldı hocadan sonra adet olmamıştı bende korkumdan dua mua dedim üzerimde taşıdım ve bende aşılamada hamiş kaldımmm hocaya gittiğimde adetliydim yanii ve bidaha olmadımmm bebeğim geldi insanın aklı karışıyor valla tabiiki herşey allahtan rabbim nasip etmez ise feriştahı gelse olmaz amaa korktum vallaaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…