Aysonu Kizlari 2008

cnm eşim gripdi ondan geçti öle çok ağır değil ama ufağıda büyüğüde aynııı
bugün vichs sürdüm uyudum terledim iyi geldii cnm

ayy drımım sen ne yaptınnn vicksi kaynamış suya koy kokla sadece...aynısını bizde yapacakdık dr sorduk sakın bir yerlerine o viksi sürmeyin bebeğe zararı olabilir dediiiiiiiii....ay keşke sürmeseydin...bir daha sakın sürme ve ilaç kullanımlarında dr una muhakak danış canım....

birde dediğim gibi göğüslerimin siyah olan yerlerinin yanları yanı siyah olan yer değil beyaz olan yerler kırmızı canım aynı yanı senle ben....

günaydın kızlarrr allaha çok şükür teyzemin memesindeki şişlik yağ bezesiymiş dün akşam dr hemen ameliyata aldı grç geldik haber veremedim size ama çok çok korkttuk hep dua ettim sonuç iyi çıksın diye şükürler olsun sağlıkdan ötesi yok kızlar ve herşey bianlık

ben kahvaltı yapıyorum dün hiç iş yapmadım evde evi toparlıcam bugünn

valla eşin doğru söylmeiş canım ben nazara çoookkk inanırım.üzerinde dua yada cevşen filan taşıyo musun?taşımıyosan mutlaka edin:))

cnm yok yaa ben sadece tek dua taşıyorum oda 3 harfliler için

:roflol::roflol:napsın adam hergün senin gibi delilerle uğraşıyorrr:roflol::roflol:
delülük testi yapsın tüp bebeden önceedelikafadulden
senin hocayı hatırladım kısmet iştee
yaaaa :1shok:ama ben bşrkere burun kenarına sürdüm
doktora gittim dedim ben vicks sürdüm bana neden sürdün nerene sürdün demedi
sakın başka bişey sürme habersiz dedi....o zaman uyarırdı
ve annem ezaneye alırken özellikle sordu bişey olmuyor demişş
offfffffff şimdi doktoru arasam oto moka arıyon olacak

günaydın cnm sevindim hadi gözün aydın

ayyyyyyyyyyyyyyyyy tlf la konuşmakdan çenem ağrıdı kimseler yokk

nuriş nerede yaaaaaaaaaaaaaaaaa

herkes burda ama kimsecikler yazmıyor yaaaa
mefayocum geçmiş olsun canım çok şükür sorun yokmuş sevindimm
dediğin gibi herşeyin başı sağlıkkk

Kızlar krispi ile konuştum evet dediğimiz gibi kuduruyormuş
hala servisden gelmemiş ekran konuştuk anlattım iştee ,iyi selamı var

geldim bacım öğretmenler odasına çıkmıştım krispinin içi kurtlanmıştır tabi kolay değil konuşamamak heheheh

yaa valla sıkılmış kızzzz ..........bugün bu saat oldu kimseler yok annemin bedavası var herkesleri arıyorum canum sıkıldııkaydirigubbakcemile5

neysem cnm ben çıkmak zorundayım benim arkamdan değerlendirin siz :)
sonra gelirim ..

ayy bernoşummm görmedim tlf daydım 4 çok olmuşş yawwwww 3 tane koydular bizim burada ama doktor garanti olsun diyemi koydu acepppppppp
neyse yawwww tutsundaaa ....eee varmı değişiklik ağrı sancı kaç gün oldu şafak kaçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…