cnm eşim gripdi ondan geçti öle çok ağır değil ama ufağıda büyüğüde aynııı
bugün vichs sürdüm uyudum terledim iyi geldii cnm
valla eşin doğru söylmeiş canım ben nazara çoookkk inanırım.üzerinde dua yada cevşen filan taşıyo musun?taşımıyosan mutlaka edin:))
delülük testi yapsın tüp bebeden önceedelikafadulden:roflol::roflol:napsın adam hergün senin gibi delilerle uğraşıyorrr:roflol::roflol:
senin hocayı hatırladım kısmet işteevalla nazardan bende korkarım büyüklerimiz der ya hep mezardakilerin yarıdan fazlası nazardan yatıyor diyeee allah hepimizi nazarlardan korusunnn
bunlardan bahsetmişkennn daha önce size sölemiştimmm ama düşünmeden edemiyorummm biliyorsunuzz ben hamile kaldığım ay rizeye gitmiştim bayramda ordan geldim 1 gün sonra aşılama iğnelerine başladım eltim bayramın 4.günü beni bir hocaya götürdü orda zorla kaynımda beraber geldiii:roflol: ay nettiysem yakamdan atamadım karıyııı kendi de benden 1 ay önce düşük yapmıştı ve 7 ay hamile kalamadıı o da o hocaya gitmiş hoca bir ipe okuyup okuyup düğüm atmış birde dua yazmış ve ipi beline bağla ve doğum olana kadar çıkarma belinden banyoda bile asla çıkmayacak demiş duayı da sağ tarafına omzuna yada göğsünde taşı hep üstünde olsun yatarken bile demişşş banyo hariç tabii :roflol: tabiii ben 3 düşük yaptım eltim 1 ben 3.düşükten sonra 10 ay hamiş kalamadımm neyse banada aynından yaptı hoca eltim hocaya gittiği ay hamile kaldı hocadan sonra adet olmamıştı bende korkumdan dua mua dedim üzerimde taşıdım ve bende aşılamada hamiş kaldımmm hocaya gittiğimde adetliydim yanii ve bidaha olmadımmm bebeğim geldi insanın aklı karışıyor valla tabiiki herşey allahtan rabbim nasip etmez ise feriştahı gelse olmaz amaa korktum vallaaa:roflol:
yaaaa :1shok:ama ben bşrkere burun kenarına sürdümayy drımım sen ne yaptınnn vicksi kaynamış suya koy kokla sadece...aynısını bizde yapacakdık dr sorduk sakın bir yerlerine o viksi sürmeyin bebeğe zararı olabilir dediiiiiiiii....ay keşke sürmeseydin...bir daha sakın sürme ve ilaç kullanımlarında dr una muhakak danış canım....
birde dediğim gibi göğüslerimin siyah olan yerlerinin yanları yanı siyah olan yer değil beyaz olan yerler kırmızı canım aynı yanı senle ben....
günaydın cnm sevindim hadi gözün aydıngünaydın kızlarrr allaha çok şükür teyzemin memesindeki şişlik yağ bezesiymiş dün akşam dr hemen ameliyata aldı grç geldik haber veremedim size ama çok çok korkttuk hep dua ettim sonuç iyi çıksın diye şükürler olsun sağlıkdan ötesi yok kızlar ve herşey bianlık
ben kahvaltı yapıyorum dün hiç iş yapmadım evde evi toparlıcam bugünn
yine yoksunuz okula gideceğim ben görüşürüzzzzz
Esen kızz niredesinn konuşsana bacımm
geldim bacım öğretmenler odasına çıkmıştım krispinin içi kurtlanmıştır tabi kolay değil konuşamamak heheheh
amaaan birsen nerdesin yaa
gidicem ben
çok değil mi 4 tane ???
gerçi şansım daha fazla ama ??
neysem cnm ben çıkmak zorundayım benim arkamdan değerlendirin siz :)
sonra gelirim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?