cnm siyah yerinde değil hemen onun çevresinde bende takmıyorum sütyen doktordan doktora.....heralde süt meselesicanım benımde kızarıklık var özellikle o siyah olan çevresi ...göğüslerimiz bizim büyük sanırım ondan dolayı oluyor..ben sütyen takamıyorum nedeni ise yeni aldığım sütyende dar geliyor gene alacam dar takınca bu sefer göğüslerim acıyor..takamıyorum...ama bendede var kızarıklık...çok büyüdüler 95 takarken bende şimdi 115 takacam sanırım((( yani çok çok büyüdüler daha büyürlermiiiiiiiiiiii
kızlar napıyonuz sizinle konuşmayı çok özledim ya. bebeklikkk bakarmısın kaç haftalık olmuş öyle senin. maşallah ya.ayy zaman ne çabuk geçiyo.
ama artık bana hiç geçmiyo sanki son aya girdim ya bi türlü geçmiyo.
bugün bebişin eşyalarını yerleştirdim. çantasının bi kaç eksiği var hafta sonu onları alıcam.
benim bebiş hala ters kızlar dün dönecek kesin dedim neler yaptı ne hareketler. ama yok hala kafa yukarda. galiba sezeryan olcam.
fake canım burdamısınnnnnnnn. nasılsın canımmmm.
kızlarrrr oh be şükür sizi yakalayabildim.valla geldim hemen üstümü değiştirdim buraya zıpladımmm
hah düzeldi sanırsam.sizler napıyosunuz?bi yandan da geçmişi okuyorum.sen gene kaşınmaya mı başladın canım yaa?
Fake hanım siz neler yatınız bakıyım.ne zaman fakülteye gidiyosun?
birsen canım ben bugün sürekli dışarıdaydım ama dikkat ederek tabiii. Sen nasılsın iyi gördüm seni maşallah
dırımcım geçem geldiğimizde resmini gördüm göbişini maşallah maşallah çok şekerdi yawww.
Göbek de şeker olurmuymuş deme valla içinde iki tane velet olunca göbiş de şeker oluyoooo
sende miiii grippp olduuun?geçmiş olsu yaa.valla bu topikte grip olmayan kalmadı .burdan mı geçti virüslerr aceppp
krispinin bilgisayar yapılmadı daha herhalde.şimdi meraktan kuduruyodur"bunlar bensiz neler kaynatıyolar diye":))
neşeden haber alıyomusun birsen nasıl gidiyomuş hamileliği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?