fatoşum çok sevindim cnmselam kızlar ben geldim
ayyy kızlar içim bi rahatladıki sormayın muayene oladum inanamıyorum kendime artık muayene olabiliyorum biraz canım yandı ama doktorumun tatlı diliyle anlayışıyla atlattım çok iyi bir doktor valla çok güler yüzlü yaaa çok şeker korktuğum kadar değildi hem vajinal ultrasonla baktı hemde spekulumla baktı hiç bir sorun görünmüyor dedi tertemiz pampak dedi 2 tahlil istedi pazartesi alacam sonuçları biraz geç yazdım ama amca kızı burda olduğu için bakamıyom
hıcros kusum dogumgunun kutlu olsun yeni yasın guzellikler getirsin kocanla cocuklarınla hep mutlu olursun ınsallah canım benım sen bunu cok hakedıyorsuna.s.Şeniz
kızlar ne bu yaa sayfa ölmüş resmen:roflol:ben yokum diye mi dagıldınız bakem:roflol:bende hıc havadis yok surekli emen sömüren meyra ile ugrasıyorum hepsi bu kadder
ülen gelinime ne diyonnn senn sen yoksun tabii ondan böle ben yanlız takılıyorum artık beni beğenmiyolar randıman almıyorumm
sizi seviorum opuldunuzzŞeniz
hicroş doğumgünü çocuğu çık dışarıya oynayalım
doğum günün kutlu olsun arkadaşımmmmmmma.s.a.s.Şeniz
aaaaaa hicroşun doğum günümü bugün
amaniiiinnnn kız hicroş doğum gününkutlu olsun bacım nice yaşlara diliyorum evletların beraber skocişinle beraber sağlıklı sıhhatli nice senelere diliyorum canım
doğum günün bizeeee geldiğin gündür
içimizdeki özlem ateşiii söndür
ağlayan gözlerimiz seninle güldü
biz doğduk doğalı şimdi mutluyuzzz
a.s. a.s. a.s.
canım herkişi başına bir tane okunuyooooooooo
çokkkkkkkkkkteşekürederim
selam kızlar ben geldim
ayyy kızlar içim bi rahatladıki sormayın muayene oladum inanamıyorum kendime artık muayene olabiliyorum biraz canım yandı ama doktorumun tatlı diliyle anlayışıyla atlattım çok iyi bir doktor valla çok güler yüzlü yaaa çok şeker korktuğum kadar değildi hem vajinal ultrasonla baktı hemde spekulumla baktı hiç bir sorun görünmüyor dedi tertemiz pampak dedi 2 tahlil istedi pazartesi alacam sonuçları biraz geç yazdım ama amca kızı burda olduğu için bakamıyom
hıcros kusum dogumgunun kutlu olsun yeni yasın guzellikler getirsin kocanla cocuklarınla hep mutlu olursun ınsallah canım benım sen bunu cok hakedıyorsuna.s.Şeniz
kızlar ne bu yaa sayfa ölmüş resmen:roflol:ben yokum diye mi dagıldınız bakem:roflol:bende hıc havadis yok surekli emen sömüren meyra ile ugrasıyorum hepsi bu kadder
sizi seviorum opuldunuzzŞeniz
ben geldimmmm geçmişi okudum neyse çok şükür fazla konuşulmamış bitti
öncelikle hicroş doğum günün kutlu olsun tatlım nice senelere
fatoş çok sevindim bişe yokmuş bak korkacakta bişe yok ben sana demiştim
fakecim bende okurum sana okuttukçada haber veririmm
CANIM ÇOK SAOLLLLLLŞeniz ÇOK GÜZEL BİR ŞİİR SENMİ YAZDINNN:roflol:
yok kız o bülent ersoyun favori şarkısıdır annem çok dinlerdi de ordan biliyorummsırnaşık şeysırnaşık şey
günaydınnnnnnn kk nın bayenleriiiiiii ben gayet keyifli kalktımmmm kahvaltı ettim sonraaaaaaaaaa
oğluşlarım debbüklediiiiiiiiiii debbük olayından oncee karnımı takip ettim birşeye daha şahit oldumm karnışım zıplıyorr allahımmmmmmmmmmmm bu ne büyük zevk bu ne büyük mutlulukk ama kaşınmam başladııııııııııı iğne olacam bugün başka çağre yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?