Aysonu Kizlari 2008

selam kızlar ben geldim
ayyy kızlar içim bi rahatladıki sormayın muayene oladum inanamıyorum kendime artık muayene olabiliyorum biraz canım yandı ama doktorumun tatlı diliyle anlayışıyla atlattım çok iyi bir doktor valla çok güler yüzlü yaaa çok şeker korktuğum kadar değildi hem vajinal ultrasonla baktı hemde spekulumla baktı hiç bir sorun görünmüyor dedi tertemiz pampak dedi 2 tahlil istedi pazartesi alacam sonuçları biraz geç yazdım ama amca kızı burda olduğu için bakamıyom

hıcros kusum dogumgunun kutlu olsun yeni yasın guzellikler getirsin kocanla cocuklarınla hep mutlu olursun ınsallah canım benım sen bunu cok hakedıyorsuna.s.Şeniz

kızlar ne bu yaa sayfa ölmüş resmen:roflol:ben yokum diye mi dagıldınız bakem:roflol:bende hıc havadis yok surekli emen sömüren meyra ile ugrasıyorum hepsi bu kadder

sizi seviorum opuldunuzzŞeniz

fatoşum çok sevindim cnm

ben geldimmmm geçmişi okudum neyse çok şükür fazla konuşulmamış bitti
öncelikle hicroş doğum günün kutlu olsun tatlım nice senelere
fatoş çok sevindim bişe yokmuş bak korkacakta bişe yok ben sana demiştim
fakecim bende okurum sana okuttukçada haber veririmm

selam kızlarr şuan kızkardeşimdeyim doğum günümü kutladık burda herkes dağıldı evlerine gitti biz bu gece burdayız yarın gece evime dönücem sizler naptınız bakayım biraz geçmişe

CANIM ÇOK SAOLLLLLLŞeniz ÇOK GÜZEL BİR ŞİİR SENMİ YAZDINNN:roflol:

canım hadi inşallah herşey yolunda giderde kavuşursun bebişinee:Saruboceq::Saruboceq:

saol nuraycım çok teşekkür ederim dileklerin içinnn
bizde seni seviyoruzzŞeniz

teşekkür ederim esencimmm hayırlısıyla inşallahhhŞeniz

anam kızlarr bugün nerelerdeydiniz yawwww kimseler gelip gitmemiş öleee öksüz kalmış sayfamızzzz

hepinizi öpüyorum yarın akşam bu saatlerde gelirim gene yazılan olmuşsa okurummm ALLAH' A EMANET OLUNŞeniz

günaydınnnnnnn kk nın bayenleriiiiiii ben gayet keyifli kalktımmmm kahvaltı ettim sonraaaaaaaaaa
oğluşlarım debbüklediiiiiiiiiii debbük olayından oncee karnımı takip ettim birşeye daha şahit oldumm karnışım zıplıyorr allahımmmmmmmmmmmm bu ne büyük zevk bu ne büyük mutlulukk ama kaşınmam başladııııııııııı iğne olacam bugün başka çağre yokkk

hadi gözün aydın artık sadece hissetmeyecek hareketlerinide göreceksin maşallahhh ne güzel değilmi kocişinde elini koyp durrur artıkkk koysun ve konuşsunnn babaya alışma böyle başlıyor çünkiii :lepi: daha hıçkırıklar başlıcakkkk göbişin hop oturup hop kalkacak çok komikkk oluyorlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…