dırımım canım benim eşimin sonuçlarına çok sevindim gülüm hayırlısı olsun inşallah tez elden gelicek bebişim
miram sen yine formdasın fıstığım
arzum sorun olmamasına çok sevindim kendine çok çok dikkat et gözüm üstünde valla
nuraycım esracım nasılsınız güzeller
gündüzleri alkol almıyorum cnmsengözlerimebaksanabsalep içelimmm:içelim:
canım bombomum iyiyim ben sen de iyi ol naısl gidiyor bu ay ısılar ve de çalışmalar
:dance:
ben bişi anlamadım turkcesi ne bununnntatlicadiarzu
ŞenizŞeniz:1hug::1hug:olaylarından mı bahsedionnn:dance:
ya mira kısım ben neden senin gibi toplu cvp veremiyon anlat bakimmmmmmmmm
:dance:
ben bişi anlamadım turkcesi ne bununnntatlicadiarzu
ŞenizŞeniz:1hug::1hug:olaylarından mı bahsedionnn:dance:
ayaz hoşgeldinnn
hatunlar geldi taktılar beğendiler biz geliriz dediler
alıntı yap butonunun yanında hq varya ıstedıgın mesajlarda onlara tıklıcan en son mesajda sadece alıntı yapa tıklıcan oluyorrr
ya kızlar benim koca artık şikayetçi benden:) aklınızda olsun bebek diye fazla alıştırmayın valla sonra olmuyor
alıntı yap butonunun yanında hq varya ıstedıgın mesajlarda onlara tıklıcan en son mesajda sadece alıntı yapa tıklıcan oluyorrr
bende anlatmıştımmmmm:a015:ahada böleeeeeeeeeeeeeeeeee amanınnnnnnnn buldum kıssssssss nuray mercüüüüüüüüü cnm
o hele bide beni tanısın gör bak kk ya kayıt olcek:dance:dırımcım benim ve eşim için söylediklerine çok ama çok teşekkür ederim işyerinde maalesef bu kadar oluyor tabak çatalları da sabah evden getirmiştim valla inşallah evimizde daha güzel ağırlamak isterim seni de eşini de
eşim seni çok samimi bulmuş
yırttık kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Selam Kizlar Ben Geldimm
Burdayim Ama Iki Dk Sonra Yazmaya Başlayacağim
ya ben çok heycanlıyım bugün regl günüm ve hiç bi ağrım yok acaba...mı diyorum ama hayırlısı
evet canımcım ayıp şeylerden bahsediyorummKötü Kazen
cnm hoşgeldin ama iki satır yazıyon gidiyon merak ediyoz bacım fazla kal buralardaSelam Kizlar Ben Geldimm
Burdayim Ama Iki Dk Sonra Yazmaya Başlayacağim
cnmcığım şimdiden zararı olmadığını biliyorum ben ama kanam vs.oldu doktoruna sor cnm adamlar boşlamaya gelemez ben diyom yaparız adam diyoki ben yapamam karnını severken daha mutlu olurum diyo :asigim:evet canımcım ayıp şeylerden bahsediyorummKötü Kazen
canım benim iyiyim ya ısım işte henüz 36.3 36.2 değişiyor bugün 10.gün çalışmalara başlayamadık maalesef dün amcasıyla tartışmışdı eşim çok gergindi bende çok yorgundum kardeşimin çeyizini yerleştirdik artık bugüne bakıcaz
cnm alıntı yap ın yanında no diye kutucuk varya
istediğin yazıların kutucuklarını tıklayıp en sonuncusunun alıntı yapını tıklıyon
ay böle çok rahat oluyooooo:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?