Aysonu Kizlari 2008

canım bombomum iyiyim ben sen de iyi ol naısl gidiyor bu ay ısılar ve de çalışmalar

gündüzleri alkol almıyorum cnmsengözlerimebaksanabsalep içelimmm:içelim:

cnm biz aksam içecez zaten lennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
almişim bellidri karne zaten sormayacam zeka küpü

sende şu doktoru bi parçalaymadın ya bulamadı derdine çağreeee

bence de canım en guzeli
5kilo nedirki verirsin 1 ayda yaaa haftada 1.5kilo versen yine gider
insallah canım insallahhhh gerek kalmaz

cnm ben dediğin gibi 1ayda 5 kilo vercemde anacığım artık vücut vermiyo horman tedavsi desteği lazım eeee adet olamyınca hormanlara bakamıyo adam bugün halledecez inş. o derdi
bakalım veririm yaa 4 kilo su zatiiiiii

bu arada sayın hamiş HİCRAN 75 hanım neredesiniz neden rapor bırakmıyorsunuz????????????

BERNA hn sizde gitmeyecem bırakmayacam diyonuz yok oluyonuz özletiyonuz yaa

bu arada esracığım sen ayşe gitti diye sendemi yazmıyon

canım bombomum iyiyim ben sen de iyi ol naısl gidiyor bu ay ısılar ve de çalışmalar

canım benim iyiyim ya ısım işte henüz 36.3 36.2 değişiyor bugün 10.gün çalışmalara başlayamadık maalesef dün amcasıyla tartışmışdı eşim çok gergindi bende çok yorgundum kardeşimin çeyizini yerleştirdik artık bugüne bakıcaz

:dance:

ben bişi anlamadım turkcesi ne bununnntatlicadiarzu

ŞenizŞeniz:1hug::1hug: olaylarından mı bahsedionnn:dance:

ayaz hoşgeldinnn

hatunlar geldi taktılar beğendiler biz geliriz dediler

alıntı yap butonunun yanında hq varya ıstedıgın mesajlarda onlara tıklıcan en son mesajda sadece alıntı yapa tıklıcan oluyorrr

ya kızlar benim koca artık şikayetçi benden:) aklınızda olsun bebek diye fazla alıştırmayın valla sonra olmuyor

ahada böleeeeeeeeeeeeeeeeee amanınnnnnnnn buldum kıssssssss nuray mercüüüüüüüüü cnm

dırımcım benim ve eşim için söylediklerine çok ama çok teşekkür ederim işyerinde maalesef bu kadar oluyor tabak çatalları da sabah evden getirmiştim valla inşallah evimizde daha güzel ağırlamak isterim seni de eşini de
eşim seni çok samimi bulmuş
yırttık kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

ahada böleeeeeeeeeeeeeeeeee amanınnnnnnnn buldum kıssssssss nuray mercüüüüüüüüü cnm
bende anlatmıştımmmmm:a015:
o hele bide beni tanısın gör bak kk ya kayıt olcek:dance:
Selam Kizlar Ben Geldimm
Burdayim Ama Iki Dk Sonra Yazmaya Başlayacağim

bekliyoz şekerrrrrr

Selam Kizlar Ben Geldimm
Burdayim Ama Iki Dk Sonra Yazmaya Başlayacağim
cnm hoşgeldin ama iki satır yazıyon gidiyon merak ediyoz bacım fazla kal buralarda
evet canımcım ayıp şeylerden bahsediyorummKötü Kazen
cnmcığım şimdiden zararı olmadığını biliyorum ben ama kanam vs.oldu doktoruna sor cnm adamlar boşlamaya gelemez ben diyom yaparız adam diyoki ben yapamam karnını severken daha mutlu olurum diyo :asigim:
tabi şimdiki görüşleri bunlar.......

cnm benim acaba ben geldiğim diyemüüüüü sorun olduu
ama amca olayı hiç iyi değil ama baba var arada yapcak bişey yok

cnm alıntı yap ın yanında no diye kutucuk varya
istediğin yazıların kutucuklarını tıklayıp en sonuncusunun alıntı yapını tıklıyon
ay böle çok rahat oluyooooo:sm_cool:

öğrendim anacağım heheheee:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…