Aysonu Kizlari 2008

kanama oldu bitti şu an herşey normalde işte yorgun oluyorum kocişte dayanamıyor valla kötü alıştırdık kızlarrrrr bizimki öyle göbek falan sevmiyor şekerim

dırımmm diyetisyene gittin ya ne dedi ne yapıcaksın. ben de başladım rejime ama çok da planlı değil. ekmeği çok azalttım şekerli yağlı yemiyorum. porsiyonları küçülttüm. bide step aletim var orda step yapıyom.

ben kilo olarak bakmıyorum bel ve kalça çevresi ölçüyorum. o daha anlamlı bence. kızlar 5 günde kalçada 5 cm inceldiiii bende çok şaşırdım. step çok faydalı.

ay merci canummmmm senin dediğin gibi de değil ama eşin ılımlı yani
ama mira doğru diyo valla ortamı görse o bilem kayıt olur hehehe

he he ben onu no diye okudum:roflol:

aşkım sanada tşk.lerr

ben yemeğe gidiyom kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gelecemmmmmmm

kanama oldu bitti şu an herşey normalde işte yorgun oluyorum kocişte dayanamıyor valla kötü alıştırdık kızlarrrrr bizimki öyle göbek falan sevmiyor şekerim

canım ya hayırdııır ne kanaması ya.. bebiş iyi dimii.. korkuttun beni ya

yok sen dikkat et
zaten üç ay olmasına ne kaldı şurdaaaklava:
bence sen vucuttaki suyu atmışın
bekle biraz daha
stepe devam et

dırımcım gitmişsin ama sana afiyet olsun bitanem dikkat et yediklerine bitanem
yok gülüm be tartışmalarının seninle hiç bi ilgisi yok canım tamamen duygusal cnm

yaaa çok romantik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama
bende kalkıyorum artık ilişkiden sonra yat biraz istersen diyooooooosenağlamahalbuki bilmiyo ben ümidi kestim artık:çok üzgünüm:

bu nedir ya her hamile kalanın kanaması var eskiden kadınlar hamile hamile tarlalarda çalışıyomuş bize ne oluyo böyle anlamadım

nuraycım eşine helal olsun valla gerçekten çok güzel bi jest yapmış çok ince

benimki de düşüncelidir ama bu kadar da değil maalesef

ya kızlar benim koca hiç yorgun olmuyor ne yaparsa yapsın valla :) ilginç yaaaaaaa

aynen cnm yaaaa valla ayıp oluyo benimkinede adam bekleye bekliye çatlıycakkkkk:roflol:evelsi gün mail attım gece benimsin diye:asigim:senin gb gençleri pistlerde görmek isteriz dedi:roflol:

bu nedir ya her hamile kalanın kanaması var eskiden kadınlar hamile hamile tarlalarda çalışıyomuş bize ne oluyo böyle anlamadım

kesinlikle sana katılıyorum bende çok şaşkınım bu konudan dolayı ve kendi adıma da korkmuyorum desem yalan olur
hamile kalabilmek ayrı sorun
sağlıklı doğum yapmak çok daha sorun

eski toprak onalr cnm
bide dr yok bişey yok
benim annanem tarladan gelmiş anneme 9 aylık hamile sedire uzanmış uyumuş yorgunluktan
komşusu uyandırmış hattceee kalk bebeği ezcen diye
düşün annemi doğurmuş hissetmemiş
annem hep anlatır
nuraycım eşine helal olsun valla gerçekten çok güzel bi jest yapmış çok ince

benimki de düşüncelidir ama bu kadar da değil maalesef
dimi ama yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…