dırımcım benim ve eşim için söylediklerine çok ama çok teşekkür ederim işyerinde maalesef bu kadar oluyor tabak çatalları da sabah evden getirmiştim valla inşallah evimizde daha güzel ağırlamak isterim seni de eşini de
eşim seni çok samimi bulmuş
yırttık kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
he he ben onu no diye okudum:roflol:
kızlaaar napıyonus bakiiiimmm
kanama oldu bitti şu an herşey normalde işte yorgun oluyorum kocişte dayanamıyor valla kötü alıştırdık kızlarrrrr bizimki öyle göbek falan sevmiyor şekerim
yok sen dikkat etkanama oldu bitti şu an herşey normalde işte yorgun oluyorum kocişte dayanamıyor valla kötü alıştırdık kızlarrrrr bizimki öyle göbek falan sevmiyor şekerim
bence sen vucuttaki suyu atmışındırımmm diyetisyene gittin ya ne dedi ne yapıcaksın. ben de başladım rejime ama çok da planlı değil. ekmeği çok azalttım şekerli yağlı yemiyorum. porsiyonları küçülttüm. bide step aletim var orda step yapıyom.
ben kilo olarak bakmıyorum bel ve kalça çevresi ölçüyorum. o daha anlamlı bence. kızlar 5 günde kalçada 5 cm inceldiiii bende çok şaşırdım. step çok faydalı.
yaaaaaaaaa mira geleyim yazacam sana aaaaaaaaa
canım ya hayırdııır ne kanaması ya.. bebiş iyi dimii.. korkuttun beni ya
ben ole alıstırmıorum vallaaa o yusden rahat olacam
canı ne zaman ısterse o zaman yapıorus onun dısında zaten ovulasyon testine gore yapmak onemlisırnaşık şey
zaten cok yorgun ve stresli gelıyor pek mecali olmuyor keçi boynuzu pekmezini de kessem tık bile olmucak galibaa:roflol::roflol:
dunku calısmadan sonra ayaklarimi dikerken elimi tuttu o da dikti:roflol:
seni yalnız bırakmayım dioo:asigim::asigim:düşünceliymiş o oyle dediiiŞeniz
ya kızlar benim koca hiç yorgun olmuyor ne yaparsa yapsın valla :) ilginç yaaaaaaa
bu nedir ya her hamile kalanın kanaması var eskiden kadınlar hamile hamile tarlalarda çalışıyomuş bize ne oluyo böyle anlamadım
eski toprak onalr cnmbu nedir ya her hamile kalanın kanaması var eskiden kadınlar hamile hamile tarlalarda çalışıyomuş bize ne oluyo böyle anlamadım
dimi ama yaaaaaaaaaaanuraycım eşine helal olsun valla gerçekten çok güzel bi jest yapmış çok ince
benimki de düşüncelidir ama bu kadar da değil maalesef
kesinlikle sana katılıyorum bende çok şaşkınım bu konudan dolayı ve kendi adıma da korkmuyorum desem yalan olur
hamile kalabilmek ayrı sorun
sağlıklı doğum yapmak çok daha sorun
ole deme beeeeeeeeeeeee:teselli:
ne demek umudu kesmekkk
neyin ne zamn olcagı belli olmuor bacakları dikmesen bile sen yine de yat yaaa:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?