dırımcım bence de bu rakamla asılama deneme dr isteyebilir onun sorunu deilki tutup tutmaması onlar alcagı paraya bakar.sen diyet spor biraz ilerlet sonra tup bebege gec.parana gunah canım nerden baksan 500gıdecek yıne muayene artı tedavı.. hem ister istemez umutlanacaksın bekleyeceksın:çok üzgünüm:
bence o parayla yuruyus bandı al 600-700e var yuruyus bantlarıa.s
alooo burdayım dırım kız bitanem.sadece güne ters başladım öyle devam ediyo işte.bir müşteriyle atıştık biraz ağlattı beni uyuz bağrıyo bana bende ona bağırdım ne bağrıyon hangi hakla diye onunla uğraşıyodum.sinir etti beni.bebeklik hoş geldin bacımmmmmmmmmm:a015:
kuşum kimler üzüdü seni gönder bana yollayım ben keçilerimi ona
ahhhhhhhhh benim güsel annemi üzmüşler Kötü Kazen
val alçakalr vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
annem kıayamam sana üzülmeeeeeeee:1hug:
dırım kuşum sesin kesildi
arzu seni kk ya çağırdım yoksun
morgül bencede hayatta memnun olmazlar
esra takma cnm
nuray naber:)
bebeklik aspirini kessss
askım net gitti yaaaaaaa sorma başka sayafalra girebiliyom ama buraya giremedim:1shok:
korkuyom kıssssss bizimkiler kontrol ediyolar nereye giriyoz diye engelleyi verirler şerefsizim valla ayrı kalırım sizden
ama öle bişey yapalarsa hemen çıkarım aaaaaaaaa yoksa sizsiz burası hiç çekilmez
bugün benim eski müdürle konuşuyorumda işle ilgili anlaşamayacaz sanırım ...sana yacam hotmailden ..
bıze hiçbişi veren yok anammmmmmmmmm:çok üzgünüm:
dırım bence onun moralini ayşe bozdu
kararttı içini kızınyerimseniben
gündüzleri alkol almıyorum cnmsengözlerimebaksanabsalep içelimmm:içelim:yaaaaaaaa ayşe bizimkinide bozuyor kendini parçalıyo
birde onlar hamiş daha fazla üzülüyolar yaaaaaaaa
dikkat etmek lazım ....cnm olmazkiiklava:
şimdi onlar sürekli bebekten bahsetseler biz üzülcez :çok üzgünüm:
neden ?çok istiyoz çünki (sakın yanlış anlamasınlar kıskançlığımızdan değil hani)
allah bebeklerine sağlıklı uzun ömür versin
bizde hep karamsar olursak onalrın içi dahada kararcak buradaki amaç dertelrimizi paylaşmak ,gülmek,yarıdmıcı olmak ,
hadi bakimmmmmmm lülülülülülü:teytey::teytey:
hamişler siz meyve suyu kısssssss nuray mira esma neşe bebek morgül bombom daha ismini sayamadığım hamiş olmayanlar bizde şarpppppp içecezzzz :teytey:
aman baktım ben dolanıyo sayfalarda oo öleeeeeeejeyyarayşeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin aratma beni gel hadi.bak bulurum ona göre
aman biz sana özetlerdik şekeryerimsenibenayyy kızlar anca okudum geldim mira siteye girdim de okuyordum nabersiniz şekerler
ben de geldim kıslar
maşallah beni de soran yok hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?