Aysonu Kizlari 2008

cnm tam sana yazacaktım sayfa hata dedi dıttt dedi girme dediÇok üzgünüm çoook

neyse ben doktora diyecem cnm yani böle bir durumda ben istemem aşılma vs.özel hastaneye sevk yapma sansı var yani ilaç parasını ssk dan diğer işlemlerin parası bizden çıkacak...tüp bebe yapacam cnm şimdide koşu bandı bakıyom yok öle kafaya göre aşılma dıttttt diyecem:mymeka:

zaten dedi bana yok sen dersen ben zayıflamayacam ben uğraşmayacan direk tüp bebek yaparım bu kilonun sana vediği şansla dedi ben diyecenki 1 ayda ne kadar verecem bi bakalım 5 kilo verirsem eğer tüp bebeğe başlaya bilir 5 kilo verdimmi giderim ön muayne başlar iğneler ilaçlar başlar bu arada diyete spora devam tabi ..(yani diyeyette öle ağır bişey değil inan ben normalde o kadar yemem)sağlıklı beslenme diyek ona biz devam ederim bakarsın nisana bebek geli veriri annesine :smiley-cool:

dırım kuşum sesin kesildi
arzu seni kk ya çağırdım yoksun
morgül bencede hayatta memnun olmazlar
esra takma cnm
nuray naber:)
bebeklik aspirini kessss

kuşum kimler üzüdü seni gönder bana yollayım ben keçilerimi ona

ahhhhhhhhh benim güsel annemi üzmüşler Kötü Kazen

val alçakalr vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

annem kıayamam sana üzülmeeeeeeee:1hug:

dırım bence onun moralini ayşe bozdu
kararttı içini kızınyerimseniben

dırım kuşum sesin kesildi
arzu seni kk ya çağırdım yoksun
morgül bencede hayatta memnun olmazlar
esra takma cnm
nuray naber:)
bebeklik aspirini kessss

askım net gitti yaaaaaaa sorma başka sayafalra girebiliyom ama buraya giremedim:1shok:

korkuyom kıssssss bizimkiler kontrol ediyolar nereye giriyoz diye engelleyi verirler şerefsizim valla ayrı kalırım sizden

ama öle bişey yapalarsa hemen çıkarım aaaaaaaaa yoksa sizsiz burası hiç çekilmez

bugün benim eski müdürle konuşuyorumda işle ilgili anlaşamayacaz sanırım ...sana yacam hotmailden ..

yok yok bizde giremedik merak etmea.s

dırım bence onun moralini ayşe bozdu
kararttı içini kızınyerimseniben

yaaaaaaaa ayşe bizimkinide bozuyor kendini parçalıyo

birde onlar hamiş daha fazla üzülüyolar yaaaaaaaa
dikkat etmek lazım ....cnm olmazkiiklava:

şimdi onlar sürekli bebekten bahsetseler biz üzülcez :çok üzgünüm:
neden ?çok istiyoz çünki (sakın yanlış anlamasınlar kıskançlığımızdan değil hani)
allah bebeklerine sağlıklı uzun ömür versin

bizde hep karamsar olursak onalrın içi dahada kararcak buradaki amaç dertelrimizi paylaşmak ,gülmek,yarıdmıcı olmak ,

hadi bakimmmmmmm lülülülülülü:teytey::teytey:

hamişler siz meyve suyu kısssssss nuray mira esma neşe bebek morgül bombom daha ismini sayamadığım hamiş olmayanlar bizde şarpppppp içecezzzz :teytey:

gündüzleri alkol almıyorum cnmsengözlerimebaksanabsalep içelimmm:içelim:

bu arada kızlar dün CİMBOMLU
bana harika bir kek yapmış ikramalrı vardı kendi gibi kekide güseldi yaniiiii

güsel ağırladı cnm arkadaşım beni:1hug::içelim:
artık evlerimize bilem gidip gelecezzzzzzzz

o kocasınıda gördüğüm valla iyi davrandı bana ama baksana bombom gelmedi hala acep kıza bişeymi dedi gözü tutmadıda beni dıtttttt:mymeka:
yok sana :enbuyukkk: dedi aceppppp ????

arkadaşım dilek ellerine sağlık çok güseldi herşey:1hug::icecream:

dırımım canım benim eşimin sonuçlarına çok sevindim gülüm hayırlısı olsun inşallah tez elden gelicek bebişim

miram sen yine formdasın fıstığım

arzum sorun olmamasına çok sevindim kendine çok çok dikkat et gözüm üstünde valla
nuraycım esracım nasılsınız güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…