get işine bebek 50 gram verdin diye sarkmazsın
kesin sen gece geç yattın sabahta geç kalktın ondan şiştin
dırım kız seni bir ben mi anladım yoksam
miram al sana bir kelebek
ben burdayım nuray benim yanıma artı koyarmısın nuray:)))
get işine bebek 50 gram verdin diye sarkmazsın
kesin sen gece geç yattın sabahta geç kalktın ondan şiştin
dırım kız seni bir ben mi anladım yoksam
miram al sana bir kelebek
bebek sende haaa.....
kasap bilem sevdiği postu yerden yere vururmuşşşş
seviyom kız seniiiii
morum sol göz kapağım acaip sarkıyor git gide aşağıya kaşımı kaldırarak okuyorum yazıları perde gibi laakafamçokkarıştı
peki dırım canım ya bu ödem nasıl geçecekmiş ve nasıl anlaşılıyormuş ne kadar ödem olduğu azıcık bilgilendir bizi kııııı cahil kaldım ben bu konuda
ne güzel kız işte düşünsene misafir gelmiş sen uyukluyon farkında bilem olmazlar sengözlerimebaksanab
peki dırım canım ya bu ödem nasıl geçecekmiş ve nasıl anlaşılıyormuş ne kadar ödem olduğu azıcık bilgilendir bizi kııııı cahil kaldım ben bu konuda
alooooo ben geldim nerdesinizzzzzzzz ulennnnnnnnnn satış yaptıkkkkk
cnm ben mira gibi bedensel yönden nasıl olduğunu bilmiyom ama adet olamadığımız için yada zamanında olunamadığı için vücut ödem topluyo işte
nasıl atılcak ödem gitsin diye bi çay verdi ama (bu çay gerçekten vücuttaki ödeme bağlı olarak kullanılıyor )yoksa zarar insan vüdunu zaten sudan ibaret kalkıp olamayan ödemi atarsın allah muafaza bişey olurrrr
birde spor cnmmmmm
ulen ne ara yaptın benle msn de sin canlı canlı:uhm:alooooo ben geldim nerdesinizzzzzzzz ulennnnnnnnnn satış yaptıkkkkk
aynen cnm yaaaaaaaa:çok üzgünüm:süprizzzzz allah satı pazarı versin canım
benimde bugün ödemelerim var bağ-kur var elktrik su var :bbo:
üfff aklıma geldi bak canım sıkıldı gene fisfisfis
alooo burdayım dırım kız bitanem.sadece güne ters başladım öyle devam ediyo işte.bir müşteriyle atıştık biraz ağlattı beni uyuz bağrıyo bana bende ona bağırdım ne bağrıyon hangi hakla diye onunla uğraşıyodum.sinir etti beni.bebeklik hoş geldin bacımmmmmmmmmm:a015:
ulen ne ara yaptın benle msn de sin canlı canlı:uhm:
aynen cnm yaaaaaaaa:çok üzgünüm:
amannnnnn ne dedi sinir etti seni yaaa dövelimklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?