Aysonu Kizlari 2008

get işine bebek 50 gram verdin diye sarkmazsın
kesin sen gece geç yattın sabahta geç kalktın ondan şiştin
dırım kız seni bir ben mi anladım yoksam
miram al sana bir kelebek

morum morgülüm canım ciğerim dedikçe ben sen benimle uğraşıyon bacım:))))nerden bildin yaaa evet dün akşam 1 de yattım sabahda 7 de uyandım gittim yattım ama uyuyamadım.....ama bi insana 6 saat yetmezmi..

get işine bebek 50 gram verdin diye sarkmazsın
kesin sen gece geç yattın sabahta geç kalktın ondan şiştin
dırım kız seni bir ben mi anladım yoksam
miram al sana bir kelebek

yok şekerim mirada anladı beni banada verbakim kepeleksengözlerimebaksanab

bu arada bebek kısım kendi kendine diyet yapma sağlığınla oynama bak ben dün diyetisyene gittim 4 kilo ödem var vücutta bende deli gibi zırlıyodum kilo aldım diye 4 kilo su neredeyse 1 beden yapar canım

bak oralarda vardır uygun diyetisyenler hadiiiiiiiiiiiiiiiii bakimmmm

peki dırım canım ya bu ödem nasıl geçecekmiş ve nasıl anlaşılıyormuş ne kadar ödem olduğu azıcık bilgilendir bizi kııııı cahil kaldım ben bu konuda

peki dırım canım ya bu ödem nasıl geçecekmiş ve nasıl anlaşılıyormuş ne kadar ödem olduğu azıcık bilgilendir bizi kııııı cahil kaldım ben bu konuda

bacağını sıyırıyooon parmağınla bastırıyonnnnnn gömülürse su vardır ödem vardıra.s

cnm ben mira gibi bedensel yönden nasıl olduğunu bilmiyom ama adet olamadığımız için yada zamanında olunamadığı için vücut ödem topluyo işte

nasıl atılcak ödem gitsin diye bi çay verdi ama (bu çay gerçekten vücuttaki ödeme bağlı olarak kullanılıyor )yoksa zarar insan vüdunu zaten sudan ibaret kalkıp olamayan ödemi atarsın allah muafaza bişey olurrrr
birde spor cnmmmmm

alooo burdayım dırım kız bitanem.sadece güne ters başladım öyle devam ediyo işte.bir müşteriyle atıştık biraz ağlattı beni uyuz bağrıyo bana bende ona bağırdım ne bağrıyon hangi hakla diye onunla uğraşıyodum.sinir etti beni.bebeklik hoş geldin bacımmmmmmmmmm:a015:

ya benim adette bir ay geçti yaaa resmen duba gibi hissediyom kendimi aynada bu ben olamam diyorum ama benim üfff yaaa bir söküleydim rahatlayacam ama nerdeee

alooooo ben geldim nerdesinizzzzzzzz ulennnnnnnnnn satış yaptıkkkkk
ulen ne ara yaptın benle msn de sin canlı canlı:uhm:
süprizzzzz allah satı pazarı versin canım
benimde bugün ödemelerim var bağ-kur var elktrik su var :bbo:
üfff aklıma geldi bak canım sıkıldı gene fisfisfis
aynen cnm yaaaaaaaa:çok üzgünüm:

amannnnnn ne dedi sinir etti seni yaaa dövelimklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…