Aysonu Kizlari 2008

Haaa Geldimmmmmm Iyim Benn Bende Birşey Yokkk Arkadaşşşş Sağolllun.. Bolero Modeli Bakiyomm örecem De.... :)))

Esra H.g Canimmm Bu Aradaa...

Haaa Geldimmmmmm Iyim Benn Bende Birşey Yokkk Arkadaşşşş Sağolllun.. Bolero Modeli Bakiyomm örecem De.... :)))

bak bişeyi yokmuş işte:mymeka:senin yüzünden üzerime geliyolar yüklendim diye
bak kendine gelmiş bolero örüceka.s
oh be nihayetttttttt

ben de açık hesap haricinde bardak ve çorap sattım sadece
allah bin bereket versin cnm
kızlarrrrrrrrrrrrr kendi aranızda msn yazışıyosunuz herhalde mail flan noluyoruzzzzzzzzzzzzz.biz çıkalım isterseniz

yok cnm mail adresleri akşamları yada tatillerde lazım oluyo
bide foto falan yolluyoz
sende ver özel mesajdan:1hug:gerçi ist buluşunca alırız tel,mail falan

ben bulaşıklarımı yıkıyım geliyorum kızlar hemen
sılamda 2 dk sonra yazıcam dedi 202 dk oldu yaaaaaa

mira kız güzelmşi senin dükkan bizimki öyle değil ki vitrin küçük dükkan sahibi bir şey yaptırmıyor bina eski inşallah yeni güzel bir yer bulsak

dırımcım gitmişsin ama sana afiyet olsun bitanem dikkat et yediklerine bitanem
yok gülüm be tartışmalarının seninle hiç bi ilgisi yok canım tamamen duygusal cnm

hımm anladım gülüm amannn benle ilgili olmasında

yaaa çok romantik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama
bende kalkıyorum artık ilişkiden sonra yat biraz istersen diyooooooosenağlamahalbuki bilmiyo ben ümidi kestim artık:çok üzgünüm:
sizi ormantiklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnaniknanik

bernoş ve hicran nerde
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yoklar vallaa neyseeeeeeeee

MİRA kuşum doktor sabah 6.30 kalktığımda (ben bu saatte kalkıyom)
3 finduk ,2 ceviz 3 kuru kayısı aksamdan sıcak su ısıtıyon bardağa koyuyon ve kayısılarıda içine atıp bardağın ağzını kapayıp sabah suyunu içiyon sonra kayısılarını yiyorsun sonra normal 1 bardak su içiyon cnm

sonra saat 08.00 de 2 dilim kepek ekmeğine 2 kibrik kutusu kadar peynirle sandeviç yapıyon
sonrada 10.30 da 1 küçük boy elme ve ödemi attırcak olan cay içiyon

öğle çok uzun alternatifler var ama ben sabahki gibi sandeviç ve bir kase yoğurt yedim arada 1 paket altın başak ve bir akse yoğurt aksama 6 kaşık sebze ve 1 dilim kepek kemeği 1 kase yoğurt
arada 1 porsiyon meyve ve kepekli girisini 2 tane

sonrada ödem söktürücü çay

böle cancan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…