ben de burdaaaaaaaaaa :)
ben de burdaaaaaaaaaa :)
ayaz inşallah ya ama olmazsa üzülme kızlar ya kimse üzülmesinnnnn
mira var mı gelen gidennnnnnn
Haaa Geldimmmmmm Iyim Benn Bende Birşey Yokkk Arkadaşşşş Sağolllun.. Bolero Modeli Bakiyomm örecem De.... :)))
Esra H.g Canimmm Bu Aradaa...
Haaa Geldimmmmmm Iyim Benn Bende Birşey Yokkk Arkadaşşşş Sağolllun.. Bolero Modeli Bakiyomm örecem De.... :)))
ay kız orda olsam sna amodel verirdim kız kardeşim örmüş göndermiş bana çok kolay ve güzel
allah bin bereket versin cnmben de açık hesap haricinde bardak ve çorap sattım sadece
kızlarrrrrrrrrrrrr kendi aranızda msn yazışıyosunuz herhalde mail flan noluyoruzzzzzzzzzzzzz.biz çıkalım isterseniz
üzülmemek elimde değil arzucum sahip olduğun şeyin gerçekten kıymetini bil kendine ve ona iyi bak kanamanda olmuş bence çok dikkat et
sen bugün üzdün beni haberin yoktur ama en bana trip yaparken bende biriyle kavga ettim burda birbirimize girdik,sinir etti beni arkadaşımklava:
ANNNAAA KİMLEEE KIZZZZ NEDEN KAVGA ETTİNN CANIM CİGERİMM BENİMMMklava:
ANNNAAA KİMLEEE KIZZZZ NEDEN KAVGA ETTİNN CANIM CİGERİMM BENİMMMklava:
dırımcım gitmişsin ama sana afiyet olsun bitanem dikkat et yediklerine bitanem
yok gülüm be tartışmalarının seninle hiç bi ilgisi yok canım tamamen duygusal cnm
sizi ormantiklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnaniknanikyaaa çok romantik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama
bende kalkıyorum artık ilişkiden sonra yat biraz istersen diyooooooosenağlamahalbuki bilmiyo ben ümidi kestim artık:çok üzgünüm:
bernoş ve hicran nerde
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?