Aysonu Kizlari 2008

bişiler tıkanıp gelecemmm aksam yimeği az yedimm

bende fazla kaçırdım akşam yemeğini
canım yukardan eşimin amcasının hanımı yani kaynanamın konuşmadığı eltisi çağırdı yemeğe bi akrabamızda misafir geldi neneye onlar çağırdılar beni yemeğe
çok yedim uyku bastı beni ağır geldi yemek yavvvv

nuniş napıyon kıııı ahhh canım nasılda kesildin buralardan meyramız nasıl hakkından geliyor demi
aman aman o iyi olsunda biz bekelriz seni canım

geldimmm nurişş kızz neden bi geliyon bi gidiyonnnnnnnnnnn

ne o kısa sürdü şimdi yemek bak şimdi rahat olursun
yaaa usus hamişmi acaba yani net mi kesinmi bilmiyoruz sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyoz demi kız sultanda okadar sevindik sonra negatif çıktı falan kesin olduğunu bilsekte doya doya sevinsek demi bacım
sultan bugün bi girdi çıkmasıda bir oldu bi haberde alamadık

ülen sen ne okudysan bizde onu okuduk ne bilelim nedir ne değildir .....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden
elbet gelecek yazacak detayı bizde analaycaz

sultan için bi yorum yapamıyorum cnm

kızlar babam çok hasta doktorun muaynesine gitti bir iğne yapmışş
gece fena olursan ara 112 yi acile git demiş yatma evde demişş

şeker astım vurunca böle olduu

canım çok geçmiş olsun allah acil şifa versin babişine inşallah bişey olmaz yaşlı insanlar dikkat etmiyorlar kendine benimde annem öleee babişimde bugün dr gitmiş kemik erimesi varmışş allahım şifa verir inşallah herkesin ana ve babasına:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ülen sen ne okudysan bizde onu okuduk ne bilelim nedir ne değildir .....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden
elbet gelecek yazacak detayı bizde analaycaz

sultan için bi yorum yapamıyorum cnm

anam şimdi o dört beş gün gelmez meraktan çatlatır bizi
birsen az yediğin için sinirlendin galiba git birazdaha ye ozaman hadi izin verdim sana
yoksa çekilmezsin sen ali ile ömer benim yerime hakkından geliyordur debbüklesinler seni söyle ömere uzatsın bacağını yine geçen günkü gibi senin hakkında anca omlar gelir

evet cnm çok haklısın yaaa benim annemdede olacak o kemik şeysi n e peynir ne süt tüketmiyorr

ne alaka ne yapalım gelir heralde çatlama sakin olllll

len ben herkese rep veriyom siz niye bana vermiyonuz cimrilerrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::dilcikar:

evet veremiyorum kuşummm başka kişilere ver diyo verdim gene yok bugün yazacaktım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…