bişiler tıkanıp gelecemmm aksam yimeği az yedimm
geldimmm nurişş kızz neden bi geliyon bi gidiyonnnnnnnnnnn
ne o kısa sürdü şimdi yemek bak şimdi rahat olursun
yaaa usus hamişmi acaba yani net mi kesinmi bilmiyoruz sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyoz demi kız sultanda okadar sevindik sonra negatif çıktı falan kesin olduğunu bilsekte doya doya sevinsek demi bacım
sultan bugün bi girdi çıkmasıda bir oldu bi haberde alamadık
kızlar babam çok hasta doktorun muaynesine gitti bir iğne yapmışş
gece fena olursan ara 112 yi acile git demiş yatma evde demişş
şeker astım vurunca böle olduu
ülen sen ne okudysan bizde onu okuduk ne bilelim nedir ne değildir .....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden
elbet gelecek yazacak detayı bizde analaycaz
sultan için bi yorum yapamıyorum cnm
ben pc kapatmaya gelmiştim bakiim dedim kaçtım ben süt sağacakkk bizim inekten:roflol::roflol::roflol:
len ben herkese rep veriyom siz niye bana vermiyonuz cimrilerrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::dilcikar:
evet cnm çok haklısın yaaa benim annemdede olacak o kemik şeysi n e peynir ne süt tüketmiyorrcanım çok geçmiş olsun allah acil şifa versin babişine inşallah bişey olmaz yaşlı insanlar dikkat etmiyorlar kendine benimde annem öleee babişimde bugün dr gitmiş kemik erimesi varmışş allahım şifa verir inşallah herkesin ana ve babasına:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
anam şimdi o dört beş gün gelmez meraktan çatlatır bizi
birsen az yediğin için sinirlendin galiba git birazdaha ye ozaman hadi izin verdim sana
yoksa çekilmezsin sen ali ile ömer benim yerime hakkından geliyordur debbüklesinler seni söyle ömere uzatsın bacağını yine geçen günkü gibi senin hakkında anca omlar gelir
len ben herkese rep veriyom siz niye bana vermiyonuz cimrilerrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::dilcikar:
kız ne konuşuyon kendi kendine yaaaaa
bişeyler diyosun anlamıyorum
gayebden seslermi geliyor sana
kendi kendime konuşmuyorum hicran hanuma konuştuk ama kendisi gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?