Aysonu Kizlari 2008

yaaa bu esen iyimi niye gelmedi halaaaaa
bende çıkıyom canım sıkıldı bakem tv de bişey varmı
yoksa ablamı arayam konuşam oda müsait değilse gelirim yine napim offffff canım sıkıldı yaaaaaaaaa

yaa amma takıntılısın yaaa

sence hangi sebepten gelmemiştir
kızım hamile o başı ağrıyor ...migreni varmış
belki keyifi yok kızın baş ağrısı olunca pc bakamıyor insan
bu kadar takıntı yapma kendine herbişeyiii

abooooooo ben daha repin ne olduğunu bilmiyom sen ne diyon neymiş bu rep hele bi söyleyinde varsa vereyim dükkan senin bacım:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol:

nasıl bilmezsin repin nolduğunu cahılll gacııı mesajlarımızın üst tarafında terazi gibi bişii varya onu tıklayınca bir kutu açılıyorr oraya 3-4 kelimelik o mesajla ilgili bir yorum yazıp ok liyosun hani mesajlarımızın sağ tarafında puanlar varya onları arttırıyor replerr gacııııı teşekkürler kalktı ya bunlarla devam ediyoruz işteee:roflol: hadi dene bana bakemmm:roflol:

biliyoruz herhalde hamile olduğunu bende onun için merak ediyom zaten kötümü oldu diye yani napim merak etmek kötü bişeymi kız beni böyle kabul etsen iyi edersin yoksa başın ağıracak en iyisi kendimi sana tanıtayım
1=birinden bir süre haber alamadımmı merak ederim taaaaki haber alıncaya kadar
2=çoooooook duygusalım hemen her ota moka ağlarım
3=bekletilmekten asla hoşlanmam kesinlikle nefret ederim
4=karşımdaki insan şakalarıma kırılmassa bende onu her türlü şakasını kaldırabilirim unutma herkes şaka kaldıramaz
5=ertelemelerden hiç hoşlanmam herşey o anda olsun isterim
6=gezmeyi fazla sevmem evcinmen karuyum ben
7=çok ön yargılıyımdır elimde olmadan
8=çok sabırsızım bunun önüne geçemiyorum
işte canım ben böyle bir karuyum beğendinmi
dırımkızı sizin oraların cadı karusu seni
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

gelelim size hicroş hanım bilmiyodum şimdi öğrendim göndermeyom işte sana rep mep
:dilcikarop göndersem olmazmı:roflol::roflol:
yada rack nedersin:roflol: :roflol:

günaydın kızlar bugün çok keyifsizim uykumu alamadım buse yine 8.30 da kalktı başım ağrıyor yine
eeee siz daha uyuyun bakalım tembeller

aman yaaa kalkın hadi kızlar yaaaa
hiç takatim yok kahvltı bile hazırlayamadım buseye sütle cici bebe verdim kendimde bir bardak süt içtim umarım açılırım yaaaa bu neeee böyle
dilekcim naber nasılsın görüyorum seni çık kız ortaya seyretme öyle karşıdan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn milletttt notingamın kamburu geldiiiii ay sabah yataktan iki büklüm kalktım gene bende bi halt var ama bakalım hayırlısı

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn milletttt notingamın kamburu geldiiiii ay sabah yataktan iki büklüm kalktım gene bende bi halt var ama bakalım hayırlısı

günaydın datluuuuuuummmmm
kendini benzetecek başka bişey bulamadınmı
senin gibi notingam olsunda olsun yani:roflol::roflol:

baaaa bakkkkk laz garisiiii
1-meraklıyımdır ama haddimi bilirim
2-duygusalımdır ama oto moka artık ağlamıyorum
3-çok agresifimdir hemen parlarım
4-harbi dostunmdur kazık yersem unutmam affetmem
5-kinciyimdir..
6-gezmeyi çok severimmm tırrımm tırrımm
7-alınganımdır
8-despotluğum var
9-ön yargım vardır ama kişiye göre

benide bi alan bi almayan pişmann

günaydın datluuuuuuummmmm
kendini benzetecek başka bişey bulamadınmı
senin gibi notingam olsunda olsun yani:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: napiim kız resmen yataktan öle kalktım biraz hareket edince normale dönüyom ama allahtannn yarın dr gidicem işte fiziğe giricem sırtım resmen yukarıdan aşağıya kulunç olmuş hep eşim masaj bile yapamıyor çok ağrıyor çünkii

ben kahvaltıya gidiyom kociş hazılamış saolsun gel diyo bidaha hazırlamam sen pc başında oturmak için numaramı çekiyon diyr baaanaaaa:roflol::roflol:

senmi alıngansın beee
sen alıngan olsaydın burayı kırk kere terk ederdin bacım
bence alıngan değilsin
neyse bugün nasılsın kahvaltı yapdınmı

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr saba 6,30 kalktım hatırr hatırr kaşınıyorummm annemi kaldırdımm
banyo yaptım ....latife gidene kadar dişimi sıkayım kortizon olmayım dedim ama kabarıyorum....
bugün bir avil olacağım kremleri sürdüm hicroşum çok fena yaaaa buuu

bu arada kocişş hala gelmediiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…