eee benide yukarıdan yemeğe çağırıyolar gidiyom bunların başına taşmı düştü yaaa sabahta çağırdılar şimdide anlamadımki
hicroş ne zaman gidecen doktora bacım
kız çatlak karu inadınamı yazıyon dün gece yazdım sana ya az önce yazdım
delürdünmü sen bacım yok yok sen bunu bana inadına yapıyon biliyosun benim ne kadar kafama taktığımı bilerek yazıyon değilmi sen benim yazdıklarımı görmüyonmu kıııızzz
senin gözlerdede bir problem varsada ben bileyim yani bende yorulmayayım
sen bi geçmişe göz at istersen bacım laz karusu seni
hayırlısı canım yaa ama benim anlamadığım tüp bebekte öle hemen başlanıyormu ard arda tedaviye CADIARZU:uhm: allah hayırlısıyla emeklerini boşa çıkarmasın canım arkadaşım benimbirsencim burda mısn??
doktordan geldim şimdik..
tutmamasını yüzde elli şansa bağladı..
herşey çok güzeldi ama olmadı dedi..
neyse bu adetimn 21. günü tekrar başlıyorum göbişten iğnelere...
ara vermedik hiç... daha da başınızın belasıyım :)
selam millet ben geldim
evi yerleştirdim buseyi uyuttum çorba yaptım namazı kıldım geldimmm
eee sizler ne yaptınız yine pek yazmadınız
birsen miden nasıl şimdi
bernoşum herşeyin bir acemiliği vardır bu işde acemiliğine geldi demekki
bu sefer doktorun yakasını bırakma herbişeyleri sor birsenden ders al bak latifi bezdirdi
bu esen gelmemiş bişeymi oldu acep haberiniz varmı
hicroş gelsin ifadesini alacam onun
fake zaten çıtkı gitti
ülen bu çocuklar sidik torbamın üzrinde zıplıyolar altıma işeyecem yaaa
kızlarr şuan hem ağlıyorum hem de deli gibi öksürüyorum ve size bi haber vermek istiyorum
ben galiba sanırsam hamileyimm
kızlar kimseler yok herhalde ama ben çıkmak zorundayım eşime dışarda söylemeyi düşünüyorum o yüzden şimdi giyinmem lazım.daha eşime bile sölemeden size yazdım düşünün sizi ne kadar sevdiğimi.hepinizi çok ama çok komacan öpüyorummmmmmm
kızlarr şuan hem ağlıyorum hem de deli gibi öksürüyorum ve size bi haber vermek istiyorum
ben galiba sanırsam hamileyimm
kızlar kimseler yok herhalde ama ben çıkmak zorundayım eşime dışarda söylemeyi düşünüyorum o yüzden şimdi giyinmem lazım.daha eşime bile sölemeden size yazdım düşünün sizi ne kadar sevdiğimi.hepinizi çok ama çok komacan öpüyorummmmmmm
ben işiyim o zaman donlaraaa:roflol::roflol::roflol::roflol: e napsınlar yerleri darrrrrrrrr
usus canim nasil galiba:uhm: bu isin galibasi olur mu yaw anlat su isi
ayy cok sevindim gozun aydin hayirli olsun Allah tamamina erdirsin:Saruboceq:
bernacim ne gusel hemen yeni tedavi basliyormus ara vermeden insallah bu kez olur canim benim seni iyi gordum cok memnun oldum moral cok onemli bu iste
dirim nasilsin kusum seni gordum sadece 2dene de misafir var
kızzzzzzzzzz fatoşşşşşşşş kocan senin facedeydiiiiiiiii ben yazdımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?