Aysonu Kizlari 2008

senmi alıngansın beee
sen alıngan olsaydın burayı kırk kere terk ederdin bacım
bence alıngan değilsin
neyse bugün nasılsın kahvaltı yapdınmı

alınganımdır kızım ama herşeye değil
buradaki herkesi tanıyorum ben kimin ne amaçlı konuştuğunu bilrim
ön sezilerim iyidir yani o yüzden no problem yaşarız biz

kahvaltı yapmadım banyodan sonra uyudum ben daha yeni kalktım annem bakkala gitti
gelsin ederiz kahvaltıyı

ayy birsen sabah bi kötü kalktım anlatamam gözlerimi açamıyodum kürdan takacaktım gözüme kapaklar düşüyodu aşağı bir bardak süt içtim kendime geldim yavvv demek sen habire süt içiyon da o yüzden modun düşmeyo
pınarın sütünden başka süt içmem abiiiiiiiiiiii diğerleri berbat geliyor bana

ahhh ben neler çektim kız o kaşıntıdannn hele sonlara doğru bir arttıki sorma bacımmm latifemi gitçen bugün iyi iyii gitt barii

günaydınnn bu ne enerji yaw sabah sabah.. yazdıklarınızı okuyodum allaa allaaa:))
sabah şekerleri sizi :)
şimdi hastaneden geldim nefes nefese burayı açtım neler çeviriyonuz diye..

hicrancım geçmiş olsun cnmm.. sıcak su felan koysaydın.. yumuşatırdı biraz balım yaa..

fatoş çok enerjiksin bacım onu yazmayı unutmuşsun:))

Birsencim geçmiş olsun cnm .. şu anda nasıl babacın
Nasıl bi kaşıntıymış bu yaa.. geçmedi bi türlü..

ayyy bi kahvaltı edem dedim herkess tüymüşşş
açlıktan kustummmmmmmmmmm

bernoşum uyuz olup kaşınmaktansa işsiz kalıp düşünmeyi tercih ederim
çokk fena bişeeyyy.......gebelik bitene kadar geçmez bernoşum iğnelerle baskılıyacaklar
ama kortizon var işte o beni deli ediyor..........

kortizon ne cnm yaa

kortizon ne cnm yaa

kuşum kortizon bir ilaç ama şu kadınları şişiren bir ialç varya o işte
gerçi yüksek dozda kortizon tedavisi görürsen şişirir ama birde kortizon gebelikde zorunlu olmadıkca verilmez yani çok iyi düşünüp vermeli doktor
bebişler için yanii

selam millettttttttttttttttt
ben geldim fakültedeydin geldim kahvaltı yaptım ev işimi yaptım ancak gelebildimmmmmm
sizler nasılsınız amam yazmışsınızzzzzzz
usus haber doğruysa gözün aydın

senn anlattttttttttttttttttt ne yaptın sesizden fakultelerdesinnnnnnnnn

cnm malesef ssk ait yerler böyle hayatımda en nefret ettiğim yerler yırtık insanlar çok çabuk işini görür ama sen gibi ben gibi beklerde bekler testleri dışarıda yapamazsın rapor için orası olması lazım
allah sabır versin bacım başka çözüm yok ...inş.işlerin rast gider tatlımm

bu arada pc yatakta olduğu için bende yatar vaziyette olduğum için uyuya kalmışım allahım ne çok uyudum ...annemle azcuk balkonda oturacaktık lavabonun altından su gelmeye başladı
orada çeşmeler var bişey oluyor ama analmadık vanayı kapattık

selam kızlarrr pc açık kalmıştı ben bankaya gitmiştim işlerim vardı dışarıda bide market alışverişi derken bu saat oldu benim kız pc başındaymış kapatmamış sayfayııı

ben anneme gidiyorumm yengemin yani abimin eşini doğum günüymüş onlara giidicem akşam ordayımm yarın sabahta dr randevum var ordan giderim artıkk giremem kk ya kendinize iyi bakın byyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…