amn iş yerin den canım bağırdı bana bende ağladım ne bağrıyosun hangi hakla dedim uzadı mevzuuuuuuuu.valla güne nasıl başlarsan öyle gider derlerya hakkatten doğru.çok sıkıldım ben yaaaa
benim varda ne oldumira kız güzelmşi senin dükkan bizimki öyle değil ki vitrin küçük dükkan sahibi bir şey yaptırmıyor bina eskiinşallah yeni güzel bir yer bulsak
hımm anladım gülüm amannn benle ilgili olmasında
sizi ormantiklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnaniknanik
yoklar vallaa neyseeeeeeeee
MİRA kuşum doktor sabah 6.30 kalktığımda (ben bu saatte kalkıyom)
3 finduk ,2 ceviz 3 kuru kayısı aksamdan sıcak su ısıtıyon bardağa koyuyon ve kayısılarıda içine atıp bardağın ağzını kapayıp sabah suyunu içiyon sonra kayısılarını yiyorsun sonra normal 1 bardak su içiyon cnm
sonra saat 08.00 de 2 dilim kepek ekmeğine 2 kibrik kutusu kadar peynirle sandeviç yapıyon
sonrada 10.30 da 1 küçük boy elme ve ödemi attırcak olan cay içiyon
öğle çok uzun alternatifler var ama ben sabahki gibi sandeviç ve bir kase yoğurt yedim arada 1 paket altın başak ve bir akse yoğurt aksama 6 kaşık sebze ve 1 dilim kepek kemeği 1 kase yoğurt
arada 1 porsiyon meyve ve kepekli girisini 2 tane
sonrada ödem söktürücü çay
böle cancan
kıslarrrr ben geldimmm karnelerimi dağıttım kocaman çocuklarıma.. ammada çok yazı yazılmış bugün dün kimsecikler yoktu oku oku anca bitirebildim... sizlerde durumlar nasıl aaa olmuyor ama hamişlerrr lütfen canınızı sıkmayın güne pozitif devam edelim haydiiii hareketlenin canlanın bakayımmm :teytey:
AHH CANIM YAA BOŞVER TAKMAA ANAM BU HAMİLELİK ADAMI HEM DUYGUSALLAŞTIRIYO HEMDE ALINGANLAŞTIRIOO BEN BUGÜN ONU ANLADIMM... BUGÜN VAKİT SU GİBİ AKTII VALLA YAA NE GÜZELL OHH YARINDA 2,30 İŞTEN ÇIKACAMM OHHH PAZARDAA KOCAMLA EVDE FİLM İZLERİZZ :dance::dance::dance::dance:
şimdi maiilerime baktım da miram aşkolsun yaniiiiiiiiiiiii
hani bana güselim:mymeka:
hoşbuldukk miracımmmm. aslında hamilelikte gerçekten insan çok duygusallaşıyor ama boşverinnn çokta takmamaya çalışın (bunu ben mi söylüyorum inanamıyorum kendime :1rolleyes: ) benimde düşünmem gereken o kadar çok şey varki aman diyorum evimi pislik götürüyor elimi kaldıramıyorum temizliğe, kadın gelecekti ama gelmedi ve en yakın arkadaşım kankim benimle 5 gündür konuşmuyor.Ama ben nasılım diyeceksiniz eee :enbuyukkk: .:asigim:
kıslarrrr ben geldimmm karnelerimi dağıttım kocaman çocuklarıma.. ammada çok yazı yazılmış bugün dün kimsecikler yoktu oku oku anca bitirebildim... sizlerde durumlar nasıl aaa olmuyor ama hamişlerrr lütfen canınızı sıkmayın güne pozitif devam edelim haydiiii hareketlenin canlanın bakayımmm :teytey:
Kizlar Herkeze Sevgiler Saygilar Selamlar Hepinizi Kocaman öpüyorum.
Kizlar Ben Dün Doktora Gittim Hakikaten Erken Gelmiş Benimk I
Tekrar Iğnelere Başladik Hayirlisi Olsun Bakalim Bu Ay Bize Ne Gösterecek Pazartesi Gün Tekrar Gidereceğim Sabahtan Kan Vereceğim Sonra Ultrason
ben geldümmmmmmmmmmm hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kizlar Herkeze Sevgiler Saygilar Selamlar Hepinizi Kocaman öpüyorum.
H.G ESMAAA a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?