Aysonu Kizlari 2008

amn iş yerin den canım bağırdı bana bende ağladım ne bağrıyosun hangi hakla dedim uzadı mevzuuuuuuuu.valla güne nasıl başlarsan öyle gider derlerya hakkatten doğru.çok sıkıldım ben yaaaa

AHH CANIM YAA BOŞVER TAKMAA ANAM BU HAMİLELİK ADAMI HEM DUYGUSALLAŞTIRIYO HEMDE ALINGANLAŞTIRIOO BEN BUGÜN ONU ANLADIMM... BUGÜN VAKİT SU GİBİ AKTII VALLA YAA NE GÜZELL OHH YARINDA 2,30 İŞTEN ÇIKACAMM OHHH PAZARDAA KOCAMLA EVDE FİLM İZLERİZZ :dance::dance::dance::dance:

kıslarrrr ben geldimmm karnelerimi dağıttım kocaman çocuklarıma.. ammada çok yazı yazılmış bugün dün kimsecikler yoktu oku oku anca bitirebildim... sizlerde durumlar nasıl aaa olmuyor ama hamişlerrr lütfen canınızı sıkmayın güne pozitif devam edelim haydiiii hareketlenin canlanın bakayımmm :teytey:

mira kız güzelmşi senin dükkan bizimki öyle değil ki vitrin küçük dükkan sahibi bir şey yaptırmıyor bina eski inşallah yeni güzel bir yer bulsak
benim varda ne oldu
o kadar emek harcadımki buraya çöplük gb di
ama hayırlısı allah sana daha iyilerini versin

cnm uy baride emeklerin boşa gitmesin
eee ızgara falan yokmu:uhm:

hoşgeldünnn hocanummmmmmmma.s.

nihayettttttt
eee sen kelebekle barıştınmı:uhm:

hoşbuldukk miracımmmm. aslında hamilelikte gerçekten insan çok duygusallaşıyor ama boşverinnn çokta takmamaya çalışın (bunu ben mi söylüyorum inanamıyorum kendime :1rolleyes: ) benimde düşünmem gereken o kadar çok şey varki aman diyorum evimi pislik götürüyor elimi kaldıramıyorum temizliğe, kadın gelecekti ama gelmedi ve en yakın arkadaşım kankim benimle 5 gündür konuşmuyor.Ama ben nasılım diyeceksiniz eee :enbuyukkk: .:asigim:

boşver kankiyi falan
kk gb kanka yok cnm
evinide götürsün pislik nazilli dönüşü çağırırsın kadını yaptırırsın

Kizlar Ben Dün Doktora Gittim Hakikaten Erken Gelmiş Benimk I

Tekrar Iğnelere Başladik Hayirlisi Olsun Bakalim Bu Ay Bize Ne Gösterecek Pazartesi Gün Tekrar Gidereceğim Sabahtan Kan Vereceğim Sonra Ultrason

H.G CANIMM HADİİ TATİLE GİRDİNNNNNN

Kizlar Ben Dün Doktora Gittim Hakikaten Erken Gelmiş Benimk I

Tekrar Iğnelere Başladik Hayirlisi Olsun Bakalim Bu Ay Bize Ne Gösterecek Pazartesi Gün Tekrar Gidereceğim Sabahtan Kan Vereceğim Sonra Ultrason

cnm yaaa hayırlısı
eeee niye kan vericen tahlilmi var:uhm:

ben geldümmmmmmmmmmm hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

CANIM BENİM NASILSIN.TATLIM BİRAZ GEÇ OLDU AMA GİREMEDİM BUGÜN BİRAZ YOĞUNDUM.CANIM ARKADAŞIM ÜZÜLME VE HERŞEYİ OLURUNA BIRAK DİCEM.DEMEKKİ VAKTİ VE SAATİ DAHA GELMEMİŞ.HAYIRLI ZAMANI BEKLİYOR MELEKLERİMİZ BİZLERE KAVUŞMAK İÇİN.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…