Aysonu Kizlari 2008

selam kızlarr dün annemde kaldım bugn dr randevum vardı fizik tedavi bölümüne ve pazartesi 15 günlük bir fizik tedavi seansına başlamam gerekiyor sırt ağrılarım için ayrıca bugün kolumdaki ağrı için dr tenz dirseği denilen bir deformasyon söz konusu dedi sağ kol dirseğim daha önce söylemiştim size kırık gibi ağrıyordu sırtım bir yandan kolum bir yandan fena olmuştum neyse kolum için atel ve dirseklik verdi dr protezleri ağrılarım geçene kadar kullanmam gerekiyormuşş koluma takılan atel sadece parmaklarımı oynatmama izin veriyor ağır kaldırmayacaksın ve kolunu kullanmayacaksın bir süre dedi sol elimle yaazıyorum resmen ama diğer kolumu sadece parmaklarını kllanabiliyorum allahtan o konuda yasak yok ehhh bendenizde 10 parmak klavye kullanabildiğimden kolumu fazla oynatmıyorum allahtan yoksa tek tek yazmak zor olacaktı biraz ama yinede zorlamamaya çalışacağım çünki zorlarsam dirsekteki eklem yerinde daha ağır bir sorun çıkabilirmiş ve ameliyata gidebilirmiş tedavi o nedenle artık çok dikkat etmem gerekiyormuşşş nasıl olacak bilmiyorum kızımda hep kucak delisi allahtan eşim genelde evde oluyorr normal bir işçi olsaydı mahvolmuştumm kociş bana yardım edecek bu süre zarfında .
fizik tedavi 15 gün süreceğinden ve hastanede bizim eve yakın olmadığından k.çekmeceye anneme gideceğim pazar günü ve 1 hafta orda kalacağım sonra artık evden giderim hastaneye büyük kızın okulu başlayana kadar annemde kalacağımm ceylinde evini özlüyor valla az önce eve geldik o huysuz kız gitti gülücükler saçan kız geldi valla bide kalabalıktan hoşlanmıyor bizimkii hiçç tabii bütün kardeşler çoluk çocuk bide benim çevre o tarafa gidince beni görmeye gelince curcuna oluyor kızda bunaluyorr evdeki huzuru arıyor sakinliği arıyor sanırım .anneme gidince pek huysuz oluyor ama napalım çare yokk dayancaz artık ordan kızkardeşime geçince yazışırım sizle artık ama pazara kadar evdeyim görüşürüz gene bu arada tabiii sizi özlerim valla
ben biraz geçmişi okuyayım barii

Son düzenleme:

canım çoooooooooooookkkk SEVİNDİM TEKRAR TEBRİK EDERİM SENİİ EEE SAYFAMIZ UĞURLU GELDİ TABİİİ umarım diğer arkadaşlarda seningibi güzel haberi teker teker verirler bizee ama bişey anlamadım snein kaç gün geçmişti reglin değer yüksek geldi bana da ikiz olmasın gıııııııııııııı:teytey:

herkese günaydın kızlar eşimin ofisindeki pc bozulmuş o yapılana kadar gündüzleri olmuycam çünkü dükkana bunu götürecekmiş
sizi çok özlerim ben şimdi yaaa
birsen kız annenin beleşi varsa arada sırada ara bana önemli bir jhaber olursa ver valla çatlarım:))))

herkese günaydın hicrancığım gelmiş esenciğim gelmişş

kızlar berbat bir gece geçirdim bir ciş muhabbeti sormayın gitsin
arkadasından gözümü açtığım an yanma süt ,gaviskon geçirmedi yaa
hala yanıyorum....hicran sen bana demiştim eklem ağrısı aynısı var bacım el bileklerim parmaklarım
çok ağrıyo acaba vitamini almıyorum ondanmı son 3-4 haftadır çok nadir aldım
midem yüzünden ...ama ellirim günden güne şişiyor dolma gibioluyor acep vücudumda bölemi şişiyorr

hicranım çokkkkk geçmişşş olsunnnn allah şifanı versin çok çektin insan belli bir saatten sonra hastayım demek bile deli ediyor...kızınına gelince çokk üzgünüm o bir başak kadını aradığı huzuru
evinden başka yerde bulmaz ....arkadaşım oğlu var oda başak ve çocuk kalabalıkda evinin dışında hep huysuz üstelik 2,5 yaşında .....başak kadını olmak güselmi çirkinmi anlamadım
ama başaklar çok zorlar cnm eşimde başak evden başka yerde olmaktan huzursuz
evim evim güzel evim der...ama problemci değildir....ben annemde kaldığım halde hamam havlumu getirdim diş fırçamı onlarınkinden ayrı yerde tutarım....sabunumu annem alışkın
hersabah klozet lavoba yıkıyor kadın benim yüzünden...iyiki bebeklerim boğa olacak diyorum şimdi çok başak olsun istemiştim ama rabbim nasip görmedi işte bi bildiği varmış...

esen bacımm sende nurişden oldun heeee bugün beleş ararım cnm
ki çok mühim bişey oldumu yine ararım ...kocişinde illa beleşi oluyor çakışırlar.
yanlız bu beleşler sadece turkcellden turkcellemi anlamadım pek neysem çenem düşüne kadar ararım ben herkesi hahahah ...şimdi kahvaltıya gidiyom öp

selam milletttttttttttttttttt
ben hastayımmmmm hiç halim yok grip oldum yineeeeeeeeee
bi bakıyım dedim sayfaya kahvaltı yapıp ilaç almam lazımmmmmmmmmm

günydın millet
birsen bugün beleş günü bakıyorum yine çenen düşmüş
esencim ben çatladım birazda sen çatlaaaaaaaaa
birsennn esene söyle krispi birazda o çatlasın dedi de
ay onun cep tel i neyki odamı türcell yaaaa hiç avea lı olan yokmu byeee
bernoşum nasılsın datlum dün fazla gelemedin canım
fakeeemmm yaptığın takvim yakışmışmı eee bende biraz emek verdim yatım yapıştırdım sorma çok zor oldu çok he he he he he he

cadu karu seni demek çok yoruldun
bir kopyalayıp yapıştırdın kız
çok yorulduysan üstünede bir yorgunluk kahvesi istermisin:içelim:
utanmazsannnnn:jeyyar:

abooooovvv fake kız bu takvim yanlış olmuş beeeeeeeee
benim kız 2yaş 23 hafta 16günlük
senin takvime göre benim kız 2.5yaşını doldurmuş görünüyo buse şubatın 13 de dolduracak daha 14 gün var çabuk düzelt şunu

cadu karu seni demek çok yoruldun
bir kopyalayıp yapıştırdın kız
çok yorulduysan üstünede bir yorgunluk kahvesi istermisin:içelim:
utanmazsannnnn:jeyyar:

şunu düzelt üstüne içerim sütümü kahve içemem sabah sabah süt içecem iyi geliyor bana
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın hicrancığım gelmiş esenciğim gelmişş

kızlar berbat bir gece geçirdim bir ciş muhabbeti sormayın gitsin
arkadasından gözümü açtığım an yanma süt ,gaviskon geçirmedi yaa
hala yanıyorum....hicran sen bana demiştim eklem ağrısı aynısı var bacım el bileklerim parmaklarım
çok ağrıyo acaba vitamini almıyorum ondanmı son 3-4 haftadır çok nadir aldım
midem yüzünden ...ama ellirim günden güne şişiyor dolma gibioluyor acep vücudumda bölemi şişiyorr

hicranım çokkkkk geçmişşş olsunnnn allah şifanı versin çok çektin insan belli bir saatten sonra hastayım demek bile deli ediyor...kızınına gelince çokk üzgünüm o bir başak kadını aradığı huzuru
evinden başka yerde bulmaz ....arkadaşım oğlu var oda başak ve çocuk kalabalıkda evinin dışında hep huysuz üstelik 2,5 yaşında .....başak kadını olmak güselmi çirkinmi anlamadım
ama başaklar çok zorlar cnm eşimde başak evden başka yerde olmaktan huzursuz
evim evim güzel evim der...ama problemci değildir....ben annemde kaldığım halde hamam havlumu getirdim diş fırçamı onlarınkinden ayrı yerde tutarım....sabunumu annem alışkın
hersabah klozet lavoba yıkıyor kadın benim yüzünden...iyiki bebeklerim boğa olacak diyorum şimdi çok başak olsun istemiştim ama rabbim nasip görmedi işte bi bildiği varmış...

esen bacımm sende nurişden oldun heeee bugün beleş ararım cnm
ki çok mühim bişey oldumu yine ararım ...kocişinde illa beleşi oluyor çakışırlar.
yanlız bu beleşler sadece turkcellden turkcellemi anlamadım pek neysem çenem düşüne kadar ararım ben herkesi hahahah ...şimdi kahvaltıya gidiyom öp

off dün aksamda bugünde başım dönüyor kızlar tansiyonummu düşük acaba yükek olsa
sanırm başım felanda ağırır

huuuuuu nerdesiniz kızlar hadi ben buseyle uğraşıyom siz neyle uğrşıyonuz beeeee
fakemde benim takvimlen uraşıyor fazla gösteriyor takvim düzeltiyor gaibim
benden rep aldığınada binbir pişman ettim kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…