huuuuuu nerdesiniz kızlar hadi ben buseyle uğraşıyom siz neyle uğrşıyonuz beeeee
fakemde benim takvimlen uraşıyor fazla gösteriyor takvim düzeltiyor gaibim
benden rep aldığınada binbir pişman ettim kızı
selam kızlarr naberlerr nasılsınızz bugün inşallah herşey yolundadırrr
herkese günaydın hicrancığım gelmiş esenciğim gelmişş
kızlar berbat bir gece geçirdim bir ciş muhabbeti sormayın gitsin
arkadasından gözümü açtığım an yanma süt ,gaviskon geçirmedi yaa
hala yanıyorum....hicran sen bana demiştim eklem ağrısı aynısı var bacım el bileklerim parmaklarım
çok ağrıyo acaba vitamini almıyorum ondanmı son 3-4 haftadır çok nadir aldım
midem yüzünden ...ama ellirim günden güne şişiyor dolma gibioluyor acep vücudumda bölemi şişiyorr
hicranım çokkkkk geçmişşş olsunnnn allah şifanı versin çok çektin insan belli bir saatten sonra hastayım demek bile deli ediyor...kızınına gelince çokk üzgünüm o bir başak kadını aradığı huzuru
evinden başka yerde bulmaz ....arkadaşım oğlu var oda başak ve çocuk kalabalıkda evinin dışında hep huysuz üstelik 2,5 yaşında .....başak kadını olmak güselmi çirkinmi anlamadım
ama başaklar çok zorlar cnm eşimde başak evden başka yerde olmaktan huzursuz
evim evim güzel evim der...ama problemci değildir....ben annemde kaldığım halde hamam havlumu getirdim diş fırçamı onlarınkinden ayrı yerde tutarım....sabunumu annem alışkın
hersabah klozet lavoba yıkıyor kadın benim yüzünden...iyiki bebeklerim boğa olacak diyorum şimdi çok başak olsun istemiştim ama rabbim nasip görmedi işte bi bildiği varmış...
esen bacımm sende nurişden oldun heeee bugün beleş ararım cnm
ki çok mühim bişey oldumu yine ararım ...kocişinde illa beleşi oluyor çakışırlar.
yanlız bu beleşler sadece turkcellden turkcellemi anlamadım pek neysem çenem düşüne kadar ararım ben herkesi hahahah ...şimdi kahvaltıya gidiyom öp
off dün aksamda bugünde başım dönüyor kızlar tansiyonummu düşük acaba yükek olsa
sanırm başım felanda ağırır
ben iyi sayılırım uzanmamak için bilgisayar başındayım
sen nasılsın canımmm
ulen noldu sayfamızaaa kimsecikler gelmiyorr nurayda pc yok birsoşşş hamiş sıkıntılarından anaaaaaaaaaaam yanlışmı görüyom kızzz arzu napıyon sen yolunu mu şaşşırdın da geldin buraya kaççakkkkkkkkkkk
kızlar kocişle kavga ettim daha doğrusu kavga bile değil
biliyorsunuz geçen hafta salı sabahı saat 5,30 gitti yani ben kendisini sadece p.tesi aksamı gördüm
p.tesi giderken haftayaı salı gelecem dedi..salı gelmeden çarşamba gelecem dedi,çarşamba geçti perşembe dedi,şimdide c.tesi gibi kendini hazırla dedi.....ben koptum artık hiçbişeye hazırlamıyorum kendimi dedim suratına kapattım tlf 3 kere aradı açmadım sonra tlf kapattım ..sonra annemi arada yatak odasında sırtım dönük yatıyordum annemde yatakta yatıyor dedi ağladığımı görmüyordu sonra gördü .....ağladım ağladımmmm çocuklarımıda huzursuz ettim ama dayanamadım artık
hep seyhatlere gitti ama bukadar uzun olması çekilmiyor .....yanımda babamda annnemde kardeşimde olsa kocam işte kocamı istiyorumm...........uyuyamadımda .......bugün hiç keyfim yok
hicroşum vitamini iç diyorsun ama ne zaman içsem en fazla 1 saat sonra çıkarıyorum böle daha çok zarar veriyor bana kustukdan sonra zor toplanıyorum....gittiğimde demir ilacının iğnesini vitaminide elivit isteyecem bide onu deneyim ne yapayım yaa.......
ayyy canımm kocasını özlemiş bu
allah kavuştursun ne diyeyim
üzme kendini bu kadar gelir cumartesi alırsın hıncını kocişinden
kızlar kocişle kavga ettim daha doğrusu kavga bile değil
biliyorsunuz geçen hafta salı sabahı saat 5,30 gitti yani ben kendisini sadece p.tesi aksamı gördüm
p.tesi giderken haftayaı salı gelecem dedi..salı gelmeden çarşamba gelecem dedi,çarşamba geçti perşembe dedi,şimdide c.tesi gibi kendini hazırla dedi.....ben koptum artık hiçbişeye hazırlamıyorum kendimi dedim suratına kapattım tlf 3 kere aradı açmadım sonra tlf kapattım ..sonra annemi arada yatak odasında sırtım dönük yatıyordum annemde yatakta yatıyor dedi ağladığımı görmüyordu sonra gördü .....ağladım ağladımmmm çocuklarımıda huzursuz ettim ama dayanamadım artık
hep seyhatlere gitti ama bukadar uzun olması çekilmiyor .....yanımda babamda annnemde kardeşimde olsa kocam işte kocamı istiyorumm...........uyuyamadımda .......bugün hiç keyfim yok
hicroşum vitamini iç diyorsun ama ne zaman içsem en fazla 1 saat sonra çıkarıyorum böle daha çok zarar veriyor bana kustukdan sonra zor toplanıyorum....gittiğimde demir ilacının iğnesini vitaminide elivit isteyecem bide onu deneyim ne yapayım yaa.......
cnm elimde değil yaa ne yapam valla daha ağlayacamda çocuklarım için susuyorum
bunalım yapıyorum senağlamasenağlamasenağlama
canım benim kocişte ben hamişken gidiyordu biliyorsun öle 1 hafta 10 gün değil 1 ay kalıyordu hamileliğimin 3 ayında yoktu eşim 1 ay kalıp geliyor 1 ay yanımda 1 ay gene gidiyordu mecbur napıcan gçim derdi evde oturup netçek kocişin bacım 2 dene çocuk geliyor adamcaız onlara ve sana bakabilmek için dolaşıyor malummm seni çok seviyor bunu unutmaa ama bende aynı snein gibiydim kızıyordum kocişime hamilelik psikolojisi tabii insan yanında istiyor kocişini ama olmuyor işte canım olmuyorrr
vitamindi vss kusucam diye kendini telkin edip yersen kusarsın sen kussanda s..çsanda ye bacım o ilaçları anacım bebişlere ve sana lazım deyyom bak benim halimeee benim sırtımdı kolumdu kendime iyi bakmamaktan oldu işte sen öle yapma tane seni dahada çökertir yoksam ye kus gene ye idare edicen birazz unutma bundan 6 ay önce bebeğim olsunda herşeye razıyım diyordunnnn rabbim yüzünü güldürdü böyleee devamlı sıkıntı çektiğinde hep offf dersen allahın güzüne gider anacımmm sabırrr sabreden derviş mıömer ile alisine kavuşurmuşşşşş:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
çok merak ediyorum çocuklar doğunca sevgimiz bölüncekmi?yani bukadar düşkünlük olacakmı
benim tek önceliğim o
oda bişey yapamaz oda sıkıldı gezmediği şehir kalmadı ama bende bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?