Aysonu Kizlari 2008

heheheh
bundan sonra bana yine rep vericen o zaman:jeyyar:

eveeeeeettttt takvimimde düzelmiş sağolsun fake sabahtan beri onunla uğraştık
sonunda başardı datlum
eeee bende yoruldum
yapıştırmakta kolay değil yaniiiiii he he he he

canım sorunlar hamilelik ilerledikçe biraz artar işte böyle allah kolaylık versin ssana itaminini ihmal etmeeeeeeeeeeeeeee eklem ağrılarına gelince latife söle sana yazacaktır bununla ilgili vitamin takviyesi hem calsiyum hani suda eriyen birde ağızda emmek için magneziyum diasporal almıştım ben çok iyi gelmişti başka yerde rahat etme konusuna glince ben oğlağım ama bende başka yerde rahat edemiyorum annemin evi bile olsa 3.gün kendi evimi arıyorumm herkes böyle sanırım kendi evin başka oluyor tabii

off dün aksamda bugünde başım dönüyor kızlar tansiyonummu düşük acaba yükek olsa
sanırm başım felanda ağırır

manyek bir tansiyon cihazı alsana manuellerden eczaneden al sana tarif te ederler kolaydır korkulacak bişii yok hem dikkat etmen lazım düşerde çıkarda hamilelikte tansiyon dengesizleşiyor bacımmm hele sende 2 dene var malumm daha dikkatli olman laızmmmm

ben iyi sayılırım uzanmamak için bilgisayar başındayım
sen nasılsın canımmm

saol canım nolsun işte bildiğiniz gibi sırt kol ağrısı bir yandan kız bir yandan allahtan kociş evde de rahat ediyrum işler açlıınca kız sadece bana kalacak inşallah düzelirim ozamana kadar

ulen noldu sayfamızaaa kimsecikler gelmiyorr nurayda pc yok birsoşşş hamiş sıkıntılarından anaaaaaaaaaaam yanlışmı görüyom kızzz arzu napıyon sen yolunu mu şaşşırdın da geldin buraya kaççakkkkkkkkkkk

aynen bacım aynen nerde bu millet nerde bu devlet huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kızlar kocişle kavga ettim daha doğrusu kavga bile değil
biliyorsunuz geçen hafta salı sabahı saat 5,30 gitti yani ben kendisini sadece p.tesi aksamı gördüm
p.tesi giderken haftayaı salı gelecem dedi..salı gelmeden çarşamba gelecem dedi,çarşamba geçti perşembe dedi,şimdide c.tesi gibi kendini hazırla dedi.....ben koptum artık hiçbişeye hazırlamıyorum kendimi dedim suratına kapattım tlf 3 kere aradı açmadım sonra tlf kapattım ..sonra annemi arada yatak odasında sırtım dönük yatıyordum annemde yatakta yatıyor dedi ağladığımı görmüyordu sonra gördü .....ağladım ağladımmmm çocuklarımıda huzursuz ettim ama dayanamadım artık
hep seyhatlere gitti ama bukadar uzun olması çekilmiyor .....yanımda babamda annnemde kardeşimde olsa kocam işte kocamı istiyorumm...........uyuyamadımda .......bugün hiç keyfim yok

hicroşum vitamini iç diyorsun ama ne zaman içsem en fazla 1 saat sonra çıkarıyorum böle daha çok zarar veriyor bana kustukdan sonra zor toplanıyorum....gittiğimde demir ilacının iğnesini vitaminide elivit isteyecem bide onu deneyim ne yapayım yaa.......

ayyy canımm kocasını özlemiş bu
allah kavuştursun ne diyeyim
üzme kendini bu kadar gelir cumartesi alırsın hıncını kocişinden

ayyy canımm kocasını özlemiş bu
allah kavuştursun ne diyeyim
üzme kendini bu kadar gelir cumartesi alırsın hıncını kocişinden

cnm elimde değil yaa ne yapam valla daha ağlayacamda çocuklarım için susuyorum
bunalım yapıyorum senağlamasenağlamasenağlama

çok merak ediyorum çocuklar doğunca sevgimiz bölüncekmi?yani bukadar düşkünlük olacakmı
benim tek önceliğim o
oda bişey yapamaz oda sıkıldı gezmediği şehir kalmadı ama bende bunaldım

canım benim kocişte ben hamişken gidiyordu biliyorsun öle 1 hafta 10 gün değil 1 ay kalıyordu hamileliğimin 3 ayında yoktu eşim 1 ay kalıp geliyor 1 ay yanımda 1 ay gene gidiyordu mecbur napıcan gçim derdi evde oturup netçek kocişin bacım 2 dene çocuk geliyor adamcaız onlara ve sana bakabilmek için dolaşıyor malummm seni çok seviyor bunu unutmaa ama bende aynı snein gibiydim kızıyordum kocişime hamilelik psikolojisi tabii insan yanında istiyor kocişini ama olmuyor işte canım olmuyorrr
vitamindi vss kusucam diye kendini telkin edip yersen kusarsın sen kussanda s..çsanda ye bacım o ilaçları anacım bebişlere ve sana lazım deyyom bak benim halimeee benim sırtımdı kolumdu kendime iyi bakmamaktan oldu işte sen öle yapma tane seni dahada çökertir yoksam ye kus gene ye idare edicen birazz unutma bundan 6 ay önce bebeğim olsunda herşeye razıyım diyordunnnn rabbim yüzünü güldürdü böyleee devamlı sıkıntı çektiğinde hep offf dersen allahın güzüne gider anacımmm sabırrr sabreden derviş mıömer ile alisine kavuşurmuşşşşş:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cnm elimde değil yaa ne yapam valla daha ağlayacamda çocuklarım için susuyorum
bunalım yapıyorum senağlamasenağlamasenağlama

allah kolaylık versin canım benimmm üzme bak bebişlerinide ben yaptım o hatayı bak kızım çok huysuzz ve mide problemi hep stresten bazı sitelerde okudum hamilelikteki stres çocuğun organ gelişimine etki ediyormuşş doğduğunda stresli oluyormuşş anne karnında başlıyor psikoloji

bacım ilaçları içmeyecem demiyorum ama az kaldı p.tesi gidince söyleyecem
buluruz orta yolunu.............
offlamıyorum yawww sadece içemediğim için onlara bişey olacak endişesi var
offffffffffffffffffffffffffffff demedim heç dermiyim

a.s
çok merak ediyorum çocuklar doğunca sevgimiz bölüncekmi?yani bukadar düşkünlük olacakmı
benim tek önceliğim o
oda bişey yapamaz oda sıkıldı gezmediği şehir kalmadı ama bende bunaldım

böyle ara ara kapışacaksınız ama inan paylaşacağınız şeyler sizi birbirinize daha çok bağlayacak canım merak etme çoooook mutlu anlar yaşayacaksınız çooooook
onunda işi o napacaksın eve ekmek getirecekki bebelerine ve sana iyi baksın demia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…