evetbacım önceden daha çok girebiliyordum şimdi biraz ilerim var dün de tansiyonum çok çıktı dr gittim bugün tahliller yapıldı bakalım sonuçlar nasıl çıkacak yarında şeker yüklemesi yapılacak inşallah herşey yolundadırr
iyi geceler kızlar
valla ben çok kötü oldum wc yollarında kaldım hiç başıma böyle bişey gelmemişti berbat bişey
bugün sağlık ocağına gittimbi kalabalıkki sormayın gitsin neyse aldım numara bekliyorum doktoru
dedimki kendi kendime yaaa ben labratuara bi sorayım idrar tahlili yaptırmak için illa doktoramı görünmek gerekiyor diyeee sordum bide bana demezmiki biz idrar tahlili yapmıyoruz kafamdan aşağı kaynar sular indi beeee çıktım ordan iyikide sormuşum yoksa benden önce 10 kişimi ne vardı onları bekliyecektim bide sonra medicalparkı aradım derdimi anlattım oda bana ürolojiden randevu alacaksınız dedi bende ben idrar tahlili yaptırmak istiyorum dedim gelsem yaptıramazmıyım direkidrar tahlilini
hayır dedi doktorunuza muayene olmadan olmaz dedi bende randevu istedim oda bana demezmi perşembeye kadar randevular dolu aboooo ben naparım bee perşembeye kadar zaten canım burnumda çiş yapamıyom resmen gözümden yaş geliyor çok kötü yanıyor ve acıyor bende bindim taksiye gittim mediclpark ,ın acil servisine şikayetimi anlattım dedim duramıyorum canım çok yanıyor sancım var dedim ben nasıl prşembeye kadar beklerim dedim tamam dediler doktoru aradılar kan tahlili idrar tahlli yaptılar bide iğne yaptılar sancımın kesmesi için sonuçların çıkmasını bekledim 1 saat sonra tahlil sonuçlarımı aldım doktora gösterdim idrar yolu enfeksyonu var dedi 4 tane ilaç verdi iğnemi vurdurdum ilaçlarımıda aldım geldim ben ozamana kadar telefona hiç bakmamıştım bide baktımki bana mesaj gelmiş birsen yollamış yüksek ateşden cerrah paşaya yattım diye bir mesaj abaaoooov dedim ne diyo bu kız ilaçlar biraz etkisini gösterdide kalktım ayağa berbat 3 gün geçirdim kızlar bu arada bu ayda hamiş olmadığımda belli oldu adet olmadım amma okadar tahlil oldum hamiş olsaydım mutlaka belli olurdu demi kızlar zaten bu ay çok hasta olduğum için umudumda pek yoktu şimdide tamamen netleşti kızlar
şimdi birsenden haberi olan varmı deim bu kız bana şakamı yaptı yaaa
bi baktım oda gelmemiş buralara valla dedim bu kıza ne oldu acep bir bilen yokmu
merak ettim yavvv
işte böyle kızlar inanın gelip haber vermeye bile mecalim yoktu her 15 dakikada bir wc ye ve sancılı sancılı hemen yatağa ayyy allah kimseye vermesin iğne etkisini gösterdi ilaçlarımıda aldım şimdi birazdaha iyiyim
canlarım cok cok gecmıs olsunnnnnyawwwwwwwwwwwwww bende çok hastayım
bende gece3 de acile gittim sağ kulağım kapanmıştı ve sancı veriyodu
orta kulak iltihaplanmasıymışşşşşşş
şimdi yatıyorum bi bakıyım dedim birsen çokkkkkkk geçmiş olsunnn
hepimize çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnn
acaba hicranın haberi ve nunişin haberi varmı fekeo senin bir bilgin varmı canım
yoksa haberleri olmazsa kızacaklar bize bende telleri yok ben bilmiyorum numaralarını
saolun haber verdgınız ıcın bılmıyordum cok uzuldum yaaateşekkürederim canım benimmmmm
inş bugün iyi olursam aramak istiyorum
canım nunişin vardı ona mesaj gönderdim
bilmiyorum haberi varmı
hicranın nosu yok bendeeeeeee
gozun aydın ususcum Allah tamamına erdirsincanlarım ben geldim,
kesemizi gördük teyzeleri Allahıma çok şükürler olsun:))herşey çok iyi çok şükür .kalp atışlarımızı haftaya duyacağız inşallah.
kimseler yok yine .yine gelmeye çalışırım.öpüyorum sizi
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız canlarım
nuray ım bi sen varsın sen nasılsın bir tanem,
şuan eşimin yanındaım ya özledim sizi ben:)))
grçekler sorunlar bitmiyor ama allah tan dediğin gibi sağlığımız yerinde
evet ya ilerledi baya bana bile hayal gibi geliyor:))
ya ben kaçacam dükkan kapanacakmış inşallah yine görüşürüz
öpüyorum hepinizi
hicranım sanada çok geçmiş olsun
ooooooooo neşe hanım geldi amma hemen gitti yetişemedim yaaa öfffff
kızlar nuniş nasılsın meyramız nasıl ayy ayy herkes hasta oldu yaaaa
özellikle birsen için zor bir dönem benimde çişimden sorunum vardı çok şükür atlattım
hicroşum sen nasılsın valla senin numaran bendede yoktu fakedede yoktu acaba haberin varmıydı birsenden haber vermek istedik ama tel yok bir ara seninkinide alalım canım böyle durumlarda lazım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?