Aysonu Kizlari 2008

aaaaaaaaa geçmiş olsun bacımmmm
aman aman kendine dikkat et
ee sen bu tansyon sorunuyla nasıl çalışacan kız

fekooo canim cok saol haber verdigin icinŞenizkontorum cok azdı cvp veremedım son kontorumle dırıma mesaj attım kusura bakma bıdenem
birsenim hastanelik olmus yaaa:çok üzgünüm:ama iyiyim diye cevap yazdı ne zaman cıkacak acaba yaaa

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız canlarım
nuray ım bi sen varsın sen nasılsın bir tanem,
şuan eşimin yanındaım ya özledim sizi ben:)))

selam millet kızkardeşimdeyim bu akşam bakiim sizlere dedimmm fizik tedavim devam ediyor malummm bu gün 4.gün bitti şimdilik çok fazla bir düzelme yok sırtımda ve kolumda ama fakretti birazcık .en azından sabahları yataktan kaskatı kalkarken o gerginlik hafifledi kendi gücümle kalkabiliyorum eşimin kaldırmasına gerek kalmıyor artık:roflol: sizleri çok özledim inanınnn aklım hep sizde neler konuşuldu bir yaramazlık varmı yeni müjde veren varmııı:CüvCüv: vsss inşallah herkes iyidirr Şeniz

canlarım cok cok gecmıs olsunnnnn

acaba hicranın haberi ve nunişin haberi varmı fekeo senin bir bilgin varmı canım
yoksa haberleri olmazsa kızacaklar bize bende telleri yok ben bilmiyorum numaralarını

teşekkürederim canım benimmmmm
inş bugün iyi olursam aramak istiyorum

canım nunişin vardı ona mesaj gönderdim
bilmiyorum haberi varmı
hicranın nosu yok bendeeeeeee
saolun haber verdgınız ıcın bılmıyordum cok uzuldum yaaa

gozun aydın ususcum Allah tamamına erdirsin
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız canlarım
nuray ım bi sen varsın sen nasılsın bir tanem,
şuan eşimin yanındaım ya özledim sizi ben:)))

ben sana küstümÇok üzgünüm çoook
bebişim 1.5aylık oldu tebrik bilem etmedin bizi:a015:

kızlar hatırlarsanız ben de hamişken 1 hafta hastanede yattım yuksek atesten gıtmıstım piyelitis teshisi koydular idrar yolları enfeksiyonunun bobreklere kadar ilerlemiş haliymiş en sonunda artık efeksiyon vucuda yayılıo ateş yapıyor ateşim hastanede yatmama ragmen 2 gun dusmemişti baya ugrastılar hele de hamile olunca riskliydi benim de hemen teşhis koyamadılar bısuru tahlil yapıldı farklı doktorlar baktı oyle anladılar
dırımın da aynısı olabilir umarım değildir

nuray ım biliyorum gerçekten özür dilerim internettim gitti
ve ben birsenden nonu istedim knt bir türlü yükleyemedim
aslında bunlar bahane değil biliyorum ama şimdide tamammem telim gitti çok zor bir devreden geçiyoruz ya kafa neyin yok bende
tekrar tekrar özür dilerim bir tanem
seni canı yürekten tebrik ederim geç oldu ama af et lütfen

saglık olsun kusum ben senı cok sevdıgım ıcın bekledim Şeniz
yoksa hepimizde sıkıntı var inanki su sıralar hayatımın en kotu gunlerini yasıyorum ben de..hersey berbat gıdıyor neyseki saglıgımız yerinde cok sukur.
sen de baya ilerledin masallah yaa dün gibi sankiiiiiiii
cinsiyetini ogrenirsin artık zamanı gelmiş ama bence kızhihoyyyt

grçekler sorunlar bitmiyor ama allah tan dediğin gibi sağlığımız yerinde
evet ya ilerledi baya bana bile hayal gibi geliyor:))

ya ben kaçacam dükkan kapanacakmış inşallah yine görüşürüz
öpüyorum hepinizi
hicranım sanada çok geçmiş olsun

selam neşecim saol sen nasılsınn

şimdi birsoşla konuştumm burnundan konuşuyordu kızcağızzz yatıyormuş hala ve orda doğum yapmayı düşünüyorum diyor ilgiden çok memnun kalmışş testler ve araştırmaları devam ediyormuşş ateşini düşürmüşler allaha şükürrr ay 5-6 gün girmedim kk ya neler oldu yaaaa

ooooooooo neşe hanım geldi amma hemen gitti yetişemedim yaaa öfffff
kızlar nuniş nasılsın meyramız nasıl ayy ayy herkes hasta oldu yaaaa
özellikle birsen için zor bir dönem benimde çişimden sorunum vardı çok şükür atlattım
hicroşum sen nasılsın valla senin numaran bendede yoktu fakedede yoktu acaba haberin varmıydı birsenden haber vermek istedik ama tel yok bir ara seninkinide alalım canım böyle durumlarda lazım oluyor

canım benim kimseden hiç bişeyden haberim olmadı valla şimdi girebildim kk ya burdan öğrenince hemen aradım birseni konuştum az önce işte tel nomu özelden gönderdim sana benim no nurayda neşede mirada var aslıda da var bu arada neden haber vermedini zuleyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnÇok üzgünüm çoook

amanda aman kimleri görüyorum orda nasılsın birsen bugün arayacaktım seni tansiyonum yükseldi yine doktora gittim daha fazla yükselmez inşallah yoksa hastaneye yatacam Allah korusun yarın test yapılacak bakalım inşallah iyi çıkar

abboooooooooo kızzz canım benim ay bende sevindim çıktın hastaneden diye
şimdi nasılsın canım valla özlettin kendini bacım buraları çok yoksul kaldı beee
laptopa izin veriyorlarmıki belki radyasyon yayar diye izin vermezler diye düşünmüştüm
amanııınn seni yeniden bıralarda görmek ne güzel yaaaaa valla sen güidince kime sataşacağımı şaşırdım sensiz olmuyor beeee inşallah en yakın zamanda dönersin evine
demekki tepeden tırnağa yokluyorlar seni aman iyi iyi yoklasınlar canım yaaa allah acil şifalar versin canım özel odada kalıyorum demiştin bana ziyaret saatlerimi geçerli ordada yoksa farketmiyormu
seni bakmaya gelmek istiyorum eğer sende istersen tabiii

kızlar iyi geceler
giremedim kaç gündür ne bu ya herkes hasta
almiş le bende hastayız tam iyileşecek gibiyken tekrarlıyo yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…