selam ben geldim fakem valla ben hiç anlamam bu işlerden şimdi sonuç olarak iyiimi kötümü
bu arada acile gitmişsin ne dediler sana niye geçmiyormuş bu grip seni çok sevdi galiba
ahanda yakaladım seni teslim ol kaçak hastaa eller yukarı donlar aşağı:roflol::roflol:
hımmm anladım canım inşallah taburcu olabilirsin:Saruboceq:fatoşcuğum özel odada olsa hastane kurallı belli bugün taburc olabilir cnm çok sağolll
kaçak karu seniiiiii:jeyyar:seni müebbet kendime hapsediyorum:roflol:tamam teslim oluyorummmmmmmmmmmmmmmm
bacım sen işine dön ozaman daha çok geliyorsunkimse yokmu hey millettt nerdesiniz benim pc akşamları gelyor o zamanda siz olmuyorsunuz
bugün hastaneye gittim tahlillerim yapıldı salı günü alıcam sonuçları ama sanırım hamilelik şekerim çıkacak çünkü açlık kan şekerim 92 çıktı((
neyse sonra yine girerim
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kimseler yokkk sayfa ikinci plandaa kalmışş
ben taburcu oldum ...tirotti sorun var ilaca başladık her haftada cerrahpaşaya gidecem bakılcak
haftaya gidecem bide haftaya şeker yüklemem var 100 lük.....bu şeker işini anlamadım ben zaten
dün bütün gün kekler felan yedim aksamda patates ve tavuk kızartması yedimm 1,5 saat sonra
şekerimi ölçtüm 140 çıktı....
açlık şekerimde 83 çıkıyor yaaa ama yüklemede 188 çıkmışşş çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş işte.....
kızlar cerrahpaşa çok iyi çok ilgililer doğumuda orada yapacam küvezi yenidoğan yoğum bakımı hepsi var ...ne 3 üzler ne ikizler var .........erken doğum riskin varsa alıp yatırıyor seni erken doğmaması ,için elinden gelen yapılıyor ve orada bir doç.yada profun hastasıysan daha bi ilgililer.........bende yatan hastalara sordum hemşirelere sordum ......bir doç.var onu önerdilerşimdi onla devam edecem.....
herkese selam
topikimiz eski günlerine dönse yaaaa neydi o öyle yazmaktan yetiştiremiyoduk şimdi ise biri geliyor biri gidiyor denk gelemiyoruz bileeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kimse yohhhmmmmmiiiiiiiiiiiiiii
burdayız ya bizi adamdan saymıyon mu cadııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?