Aysonu Kizlari 2008

aşk olsun yaaa göremedimki şimdi gördüm bilseydim öyle dermiyim kibar arkadaşım benim esen sana bundan sonra kibariye hanım diyecemkaydirigubbakcemile3

fake nasıl acaba bugün hiç gelmedi

bende şimdi geldim canım bilmiyorum ki geldi mi gelmedi mi nasıldır
bu arada ben o kadar da kibar dewğilimdir ona göre sadece sesim kibarr

ayyyyy tlf la konuşuyorum yaaa bi arkadaşım aradaı kapattım kocam aradı kapattım bi başka arkadaşım aradı

para verecek ya surat ifadeni görmeye geliyordur aman yaaa ben ne kadar kötü niyetli biri oldum bakma kız sen bana seni merak etmiştir yazık gelsin görsün içi rahat eder

cnm verdiği para 300 ytl oda bu hafta harcadığımız hastane masrafını karşılamıyorki
bebekler için verdi o parayı benim annem yokluğu ile 250 ytl bebek kıyafeti aldı...
gelsin aman bugün çok konuştum konuşunca hasta oluyorum ben ya kafam kaldrımıyorum
neyse ben duşa girem gidem yaaa öptüm cnm kızma bana banyo yapmadım hastaneden geldiğimden beri ....yapam kaynanam gelmeden

git banyonu yap canım söylenenleri de boşver ağzı olan konuşur zaten ne varsa anneden var diğerleri boşşşş
bak benim kaynanamlar hiçbişe yapmıyorlar

herkese selamlar kızlar bugün evdeydim ama ev işi kızla uğraşmaktan yemek yapmaktan vakit kalmadı siteye girmeye zaten sırt ve kolumdan pek iş yapamıyorum yarım yamalak yapabiliyorum işleri onedenle işler uzun sürüyorr neyse sabah görüşürüz kızı yeni doyurdum uyuttumda ancak yatıcam bende yarın görüşürüz bakalım hayırlısıyla inşallah olmazsa pazartesi artıkk yarın alışverişe gidebiliriz ama bir ara girerim

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr iyi pazarlarrrr kızlar bua rada dikkatimi çekti aslı hiç yok merak ettim kendisini annemin bedavası var bugün arayam onu ..........

kızlar doktorun bana verdiği alerji merhemleri vardı içeriğinde çokkkkkkkkkk nadir olarak yan etkisi kaşınma yazıyordu ...ben o ilaçları sürdüm veeeeeeeeeeeeeeee ooooo çok nadir olan yan etki geldi beni çarptııııı nasıl duşa girdiğimi bilmiyorum amanın kaşınırken daha beter oldumm .....normalde bu kadar kaşınmıyorum çünkii......kayınvalidem var bugün pek giremeyebilirimm.....

heee dün ben ilkkez bebeklerime bişey aldım kendim gittim beğendim ikitane gs ayakkabısı
ikitane ayakları patikli tulum takımı yakalığı,şapkası ve eldivenleri var,veee mevlütte giyecekleri takımları hehehehehehehe

ben geldimmmm günaydınnn canlarımmm sizleri çok özledim istla döndümmm.
dırımcımmm içine dogmuş güzelim bugünn geldigim sanırımm tşkler hayatımm.
malum geçmişi okuyamadımm dırımımızdan ögrendigim kadarıyla hasta olanlarımız varmışş çok çok geçmiş olsunnn acil şifalarr.
dırımım sanada geçmiş olsun güzelimm dikkat et kendinee.
nuraycımmm minnoşumuz nasıll.
bir ara hicranla konuştumm aramıştı sagolsunn. müjdeli haberi vermişti USUSumuzz canımm benimm hamileymişş hayırlı olsun güzelimm Allah'ım hayırlısı ile kucagına almak nasip etsinn.
diger güzel arkadaşlarımm nasılsınızzz canlarımmm herkese güzel pazarlarrr a.s.:1hug:

birsencim burda mısın canım
hastaneden çıkmana çok sevindim,şimdi daha iyisindir umarım.
bebişlerin güsel günlerde giysin inşallah aldıklarını

canım valla bende merak etmiştim seni birsen gibi.
güsel dileklerin için de çok teşekkür ederim.burdaki hamişlerin duaları şimdilik benim için (sırası geldiğin de diğer aysonu çıtırları için olacak inşallah)kabul oldu şükürler olsunhihoyyythihoyyyt

bu arada umarım herkes iyidir.krispi,fake ,hicran iyileştiniz mi bakıyimmm?a.s.
nuraycım meyramız minnoşumuz nasıl,bu son koyduğun resmine bayılıyorum bu arada

herkese selam kızlarr
nasılısınız çok şükür ben iyiyim aman herkes iyi olsunda
ususu görüyorum ususcum nasılsın iyisindir inşallah geçen sana sordum ama görmedin galiba bulantın felan varmı canım ne zaman gidiyosun kalp atışlarını duymaya ne kadarlık oldu 1.5 aylık oldumu acaba
ayyy ne heyecan verici ne kadar seviniyorum birisi hamiş kaldığı zaman bende umutlanıyorum inşallah umutlarım boşa çıkmaz
yaaa fake nerelerde dünde gelmedi ne oldu acaba haberde vermedi haberi olan varmı ki acaba

aboooo sen çok ağı ilerliyorsun bacım uykumu getirdin ben şimdiye kadar evin işini bitirmiştim beeee
hadi canlan hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

he he aynı anda yazmışız
canım ben iyiyim işte aç kalmadığım müddetçe midem bulanmıyo.ama daha erken sanırsam genelde şimdiden sonra başlamış herkesin bulantıları.doktorum da seni gördüğüm kadarıyla bulantıların çok olabilir dikkat et kendine didi moralimi bozdu( kalp atışlarını görmek için haftaya perşembe tekrar gidicez doktora.Güsel Allahım inşallah bana ogün de yardım eder.onun dışında pek bişey hissettiğim sölenemez.İnşallah sen ve diğer kızlar da bu duyguları en hayırlı zamanda yaşarsınız canım benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…