aşk olsun yaaa göremedimki şimdi gördüm bilseydim öyle dermiyim kibar arkadaşım benim esen sana bundan sonra kibariye hanım diyecemkaydirigubbakcemile3
fake nasıl acaba bugün hiç gelmedi
bende şimdi geldim canım bilmiyorum ki geldi mi gelmedi mi nasıldır
bu arada ben o kadar da kibar dewğilimdir ona göre sadece sesim kibarr
kayınvalidemde geliyormuşş yaaaa
para verecek ya surat ifadeni görmeye geliyordur aman yaaa ben ne kadar kötü niyetli biri oldum bakma kız sen bana seni merak etmiştir yazık gelsin görsün içi rahat eder
cnm verdiği para 300 ytl oda bu hafta harcadığımız hastane masrafını karşılamıyorki
bebekler için verdi o parayı benim annem yokluğu ile 250 ytl bebek kıyafeti aldı...
gelsin aman bugün çok konuştum konuşunca hasta oluyorum ben ya kafam kaldrımıyorum
neyse ben duşa girem gidem yaaa öptüm cnm kızma bana banyo yapmadım hastaneden geldiğimden beri ....yapam kaynanam gelmeden
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr iyi pazarlarrrr kızlar bua rada dikkatimi çekti aslı hiç yok merak ettim kendisini annemin bedavası var bugün arayam onu ..........
kızlar doktorun bana verdiği alerji merhemleri vardı içeriğinde çokkkkkkkkkk nadir olarak yan etkisi kaşınma yazıyordu ...ben o ilaçları sürdüm veeeeeeeeeeeeeeee ooooo çok nadir olan yan etki geldi beni çarptııııı nasıl duşa girdiğimi bilmiyorum amanın kaşınırken daha beter oldumm .....normalde bu kadar kaşınmıyorum çünkii......kayınvalidem var bugün pek giremeyebilirimm.....
heee dün ben ilkkez bebeklerime bişey aldım kendim gittim beğendim ikitane gs ayakkabısı
ikitane ayakları patikli tulum takımı yakalığı,şapkası ve eldivenleri var,veee mevlütte giyecekleri takımları hehehehehehehe
ben geldimmmm günaydınnn canlarımmm sizleri çok özledim istla döndümmm.
dırımcımmm içine dogmuş güzelim bugünn geldigim sanırımm tşkler hayatımm.
malum geçmişi okuyamadımm dırımımızdan ögrendigim kadarıyla hasta olanlarımız varmışş çok çok geçmiş olsunnn acil şifalarr.
dırımım sanada geçmiş olsun güzelimm dikkat et kendinee.
nuraycımmm minnoşumuz nasıll.
bir ara hicranla konuştumm aramıştı sagolsunn. müjdeli haberi vermişti USUSumuzz canımm benimm hamileymişş hayırlı olsun güzelimm Allah'ım hayırlısı ile kucagına almak nasip etsinn.
diger güzel arkadaşlarımm nasılsınızzz canlarımmm herkese güzel pazarlarrr a.s.:1hug:
krispi hanum burdasınız peki öleese niye yazmıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?