Aysonu Kizlari 2008

hosbuldum tatlim iyi olcam ama pek izin vermiyolar biktim valla sen nasilsin

kim izin vermiyor kız hımmmmm söyle bana ben icaplarına bakarım
ben iyiyim çok şükür biraz hasta oldumda çişimi yapamadım 3 gün öldüm öldüm
bu çiş yapamamak çok fena bişey idrar yollarım nfeksyon kapmıtı nerden kaptıysa onuda anlamadım ama neyse olacak yaa kaptık bi yerden

ya bişeyi merak ettim neden fatoşun,aslının,birsenin,nurayın isimlerinin yanında + işareti varrrrfisfisfis

cnm gecmis olsun gorumcem ya hep sinirimi bozuyo bugun kahvaltiya cagirdilar bizi benden tabak istedi verdim tabagi begenmedi digerini verdim ayy tamam beyinsiz dedi asil kendi beyinsiz neymis tabak isteyince nasil bi tabak oldugunu beynimi kullanip verecekmisim beni sinir edecek ya

canuuumm onlar kendilerini anca kurtarırlar sen kendi başınınçaresine bak hiç kaçarı yok sen benim kapanıma kapıldın 7 aylık olana kadarda bırakmam seni:roflol:

offf yaaaaa 7 ay çok uzun bi süre ben senle nasıl uğraşırım yaaa.gerçi avukat olan benim ama çenede senle yarışmam:jeyyar:

ay ne sinir bozucu ya. sana nasıl böle hakaret edebilir.eşinin yanında da böle davranıyolar mı canım ya

aaa niye sana beyinsiz diyorki canım ben o görümceyle daha konuşmam bile o ne bee salakmı ne o geri zekalı aaa bak benimde sinirlerimi bozdu manyak sana beyinsiz deme cesaretini nerden buluyormuş oo sorsaydın kız valla ben olsam kovardım onu evden dahada konuşmazdım kahvaltıyada çıkmazdım gitsin kendi beynine uygun birinden tabak istesin ozaman aptal görümce
görümce çay kaşığına benzermiş habire ortalığı karıştırır
allahtan görümcem yok benim yoksa elimden çekeceği vardı

ay ne sinir bozucu ya.sana nasıl böle hakaret edebilir.eşinin yanında da böle davranıyolar mı canım ya

esim zaten hemen cevabini verdi sagolsun hic beni ezdirmez canim kocisim onun beyni en azindan ufak sorunlari buyutmuyo dedi

çok sağol canım buraı bana uğurlu geldi.darısı senin başına inşallah

amin cnm 2 yildir bekliyorum insallah ya sali gunu dr ye gitcek bazi testler yaptirdik esimle umarim iyi seyler soyler onceki testler iyi cikmiti ilac tedavisi dedi bakalim

offf yaaaaa 7 ay çok uzun bi süre ben senle nasıl uğraşırım yaaa.gerçi avukat olan benim ama çenede senle yarışmam:jeyyar:

yok kız uzun değil okadar zaten 1.5 ayı bitmiş geriye5.5 ay kaldıı
ama ben ozamana kadar hamiş kalırsam ozaman beklemene gerek kalmaz hemen kurtulursun bacım
ee ben sana zamanında dedim geleyim yanına yardım edeyim sana duruşmalarda çene yaparım kaparız davayıı şekerim hakimi bile bezdiririz senin kusmukların benim çenem derken hakim fazla dayanamaz bu duruma demiii:roflol:

tatlim sen ne zamandir istiyosun

ah ah o zaman senin hamile kalman için 2 kat daha fazla dua edicem:jeyyar:
yok yok sen yanıma gelme alırsın valla elimden işimi:1shok:

tatlim sen ne zamandir istiyosun

canı ben 6 aydır istiyorum geçen ay doktora gittim muayene etti sonra tahliller yapıldı bir sorun görünmüyor dedi 5 ay daha geçsin eğer olmazsa gel dedi belki ozaman ilaç tedavisine başlar bilmiyorum ama biz bir dahaki ay olmazsa eşime sperm tahlili yaptıracaz belki eşimde bir sorun vardır diye okadar beklememenin bi manası yok demi

ah ah o zaman senin hamile kalman için 2 kat daha fazla dua edicem:jeyyar:
yok yok sen yanıma gelme alırsın valla elimden işimi:1shok:

et bacım et duaya çok ihtiyacım var zaten
he hee korktun demi yok bacım istemem zaten bana göre değil avukatlığa soyunamam
ben sizin avukatlığınızı yapayım burası daha zevkli sizi fırçalamak daha güzel:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…