aboooo sen çok ağı ilerliyorsun bacım uykumu getirdin ben şimdiye kadar evin işini bitirmiştim beeee
hadi canlan hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
valla bugün tembelliğim üstünde.ev dandini.ben dün konyadaydım y.lisans için.sabahım 5.5 da kalktım yollara düştüm gece de 11:30 da eve geldim.hala sersem gibiyim kendime gelemedim.
aboooo sen bu halinle yollaramı düştün bide uyyyiiii allah yardımcın olsun ben yolculuk etsem bir hafta kendime gelemiyom beee
evet genelde 1.5 aydan sonra başlar bulantılar yani benimki öyle başlamıştı ben sabah açkarnına bi safra kusardım iğrenç bişeyy acırdı boğazım sonra rahatlardım inşallah seninki fazla ileri derecede olmaz berbat berbat helede çalışanlar için en azından evde olsan yatacan ama işte oldunmu çok sinir bozucu uyyyiii allah kolaylık versin
evi toplamaya halim yok.eşimde evde yok.banane onu bekliycem o yapsın işleri
valla bende ondan korkuyorum işte.düşünsene beni duruşmanın ortasında ne yaparımm abooowwww düşüncesi bilem korkunçlaelaelaelaelae
OLSUN BİŞEY OLMAZ ACCUK KARİZMAN BOZULUR OKADAR:roflol:
SEN ŞİMDİ HEM KOKOŞ AVUKAT
HEM ŞİŞKO AVUKAT
HEMDE KUSMUKLU AVUKAT OLDUN
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ah ah misafirler de gelse beraber konuşsak.beni şu cadının elinden kurtarsalarrrrrrrrr
ben kendime meyve suyu sıkmaya gidiyom bi yere gitme cadıııııı geliyom bi 10 dk.ya kadar
oo kızlarr gelmişsinizzz krispiii nasılsınn.
slm kizlar iyi sohbetler.....................................
selam canım hoşgeldin sohbete nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?