Aysonu Kizlari 2008

aboooo sen çok ağı ilerliyorsun bacım uykumu getirdin ben şimdiye kadar evin işini bitirmiştim beeee
hadi canlan hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

valla bugün tembelliğim üstünde.ev dandini.ben dün konyadaydım y.lisans için.sabahım 5.5 da kalktım yollara düştüm gece de 11:30 da eve geldim.hala sersem gibiyim kendime gelemedim.

valla bugün tembelliğim üstünde.ev dandini.ben dün konyadaydım y.lisans için.sabahım 5.5 da kalktım yollara düştüm gece de 11:30 da eve geldim.hala sersem gibiyim kendime gelemedim.

aboooo sen bu halinle yollaramı düştün bide uyyyiiii allah yardımcın olsun ben yolculuk etsem bir hafta kendime gelemiyom beee
evet genelde 1.5 aydan sonra başlar bulantılar yani benimki öyle başlamıştı ben sabah açkarnına bi safra kusardım iğrenç bişeyy acırdı boğazım sonra rahatlardım inşallah seninki fazla ileri derecede olmaz berbat berbat helede çalışanlar için en azından evde olsan yatacan ama işte oldunmu çok sinir bozucu uyyyiii allah kolaylık versin

valla bende ondan korkuyorum işte.düşünsene beni duruşmanın ortasında ne yaparımm abooowwww düşüncesi bilem korkunçlaelaelaelaelae

evi toplamaya halim yok.eşimde evde yok.banane onu bekliycem o yapsın işleri

yapsın tabi bırak sen hamile bir bayansın:CüvCüv: artık dikkat etmen lazım accuk nazlan kocişine ama abartma haaa pc başında yakalarsa seni sonra sana inanmaz o gelince hemen kaç yorganın altına gizlen sorarsa nasılsın diyeee
ayyyy sooormaa canım berbat çok hastayım-tatlicadiarzu- dee şu evi yeleştir banada yemek getirde tamammıa.s
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

valla bende ondan korkuyorum işte.düşünsene beni duruşmanın ortasında ne yaparımm abooowwww düşüncesi bilem korkunçlaelaelaelaelae

OLSUN BİŞEY OLMAZ ACCUK KARİZMAN BOZULUR OKADAR:roflol:
SEN ŞİMDİ HEM KOKOŞ AVUKAT
HEM ŞİŞKO AVUKAT
HEMDE KUSMUKLU AVUKAT OLDUN

hımm m CADIARZUanladığım kadarıyla sen hamileyken bu taktikleri kullandınnaniknanik
ama ben zaten o taktikleri haile değilkende kullnıyodummm:jeyyar:
zati eşim diyodu ki önceden : "ben valla zaten alışığım bi çocuğum vardı o zaman iki çocuğum olacak diye":roflol::roflol:

sen nasıl oldun bu arada bol bol su içiyomusun

OLSUN BİŞEY OLMAZ ACCUK KARİZMAN BOZULUR OKADAR:roflol:
SEN ŞİMDİ HEM KOKOŞ AVUKAT
HEM ŞİŞKO AVUKAT
HEMDE KUSMUKLU AVUKAT OLDUN

ahanda şimdi yandık.birsen hasta diye kıyamıyon bana sarmaya başladın dimii.yazık değil mi küçücük çocuğaaaakaydirigubbakcemile

ah ah misafirler de gelse beraber konuşsak.beni şu cadının elinden kurtarsalarrrrrrrrr

HAA AAAAAAYYYYY ÇOK BEKLERSİN O MİSAFİRLERİ
ONLAR BU ZAMANA KADAR GELMEDİLER ŞİMDİMİ GELECEKLER BACIM ARALARINDA SENİN GİBİ BİZİ BİR SENE TAKİP EDEN OLACAKTA ÇIKIP GELECEK HEEE
BİRSENİ BIRAKTIM O DOĞUMA AZKALDI ŞİMDİ ONU SİNİRLENDİRİRİM BAKARSIN SANCISI NEYNNN TUTAR O ZAMAM BEN SORUMLU HİSSEDERİM KENDİMİ O KURTULDU BENDEN AMA SEN KAPILDIN BENİM KAPANIMA SENDE ŞÖYLEE Bİ 7 AYLIK OLUVER SENDE KURTUL SONRA BAŞKASI GELİR NASILSA:roflol:

ben kendime meyve suyu sıkmaya gidiyom bi yere gitme cadıııııı geliyom bi 10 dk.ya kadar

AFERİN AFERİ SIK İÇ C VİTAMİNİ EKSİK ETME BENDE BUSEYE SIKIP VERDİM ŞİMDİ BENDE ACCUK İÇTİM FAZLA İÇEMİYORUM TATLI BENİM MİDE KALDIRMIYOR NEDENSE ACILI EKŞİLİ OLANLARI DAHA ÇOK SEVİYORUM DÜŞÜN BİR BARDAK PORTAKAL SUYUNU İÇEMEM MİDEM BULANIR HEMEN BİR DİLİM BAKLAVA ANCA YERİM FAZLA MİDEM ALMIYOR ARABALARDADA KUSUYOM ZATEN BENİM MİDEDE NE VAR ACABA NEYSE FAZLA KUSMAKTAN BAHSETTİM ŞİMDİ SENİN MİDEN GELECEK DEMİİİ BÖÖÖÖÖĞĞĞĞ BÖÖÖÖÖĞĞĞĞĞ-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

üleynnn usus kaçtınmı beee bana diyosun bekle bi yere kaçma sen kaçıyosun gel kız burayaa döfecem seniii çatlak kokoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…