anam ben anlayacağımı anladım ablam benim darıldığımı bile anlamadı kırıldım ben daha da düzelem eşime anlatmıycam
salı günü de ben gidicem hastaneye bakalım şekerim ne alemde açlık 92 çıktı:1shok:
evet canım ya sanki hiç geçmiycekmiş gibiii
bu arada benim eksikler tamam gibi bitek araba kaldı
kesss lennn kesssssssssss yakınmışşşş neşter atarmışşşooohhhh çoookk ararsın o geceliri çoookkk
seni şimdi uykusuz geceler bekliyor gazlı geceler inan daha romantik olacak kocişinle verirsiniz başbaşa biriniz alinin gazını biriniz ömerin gazını çıkarmaya uğraşırsınız haa o arkadaşlarda anca bebeleri sevmeye geir şimdi yok öyle eğlence felan artık romantik uykusuz gazlı geceler var artık ha ha haaaayyyyyy
ayy ben yine seninle uğraşmaya başladım sus yoksa doğurtacam seni şimcik ama bu sefer cerrah paşa yakın gelirim yanına bi neşterde ben atarım sana
kızlar ben yatayım artık daha namaz kılmadım öpüyorum hepinizi iyi gecelerr
deliisin sen:roflol::roflol::roflol:
birsen kocişin eminönünde değilmiyi işyeri eminönündede araba felan satıyorlar bir sürü var oralarda çeşit çeşit kocan baksı oralara işte
galiba öyleyim kızzz delirtti beni şu hamişlik konsuda
:roflol: :roflol: :roflol:
gülme sizde çok romantik geceler yaşayacaksınız yakındır yakın:roflol:
lohusalığım bitsin yaşarım romantik gece sen hiçççççççççççç üzülmeeeeeeee
lohusalığım bitsin yaşarım romantik gece sen hiçççççççççççç üzülmeeeeeeee
günaydın kızlar kalktım hastaneye gideceğim
biraz canım sıkılıyor aksam kocişin kafasını yemeğe geldim
ama borç harç konuştuk ............morelim bozuldu doğal olarak canım sıkkın yani
şimdi hazırlanacağım öptüm sizi
selam kızlar ben geldimm kızın çorbasını hazırlıyorummm bakiim sizee dedimm nasılsınız bugünn ben fizik seansını bitirdim direk eve geldimm yarın gene gidicemm akrabalarımız gelecekmiş annemlere o tarafa gitmem lazım madem gidicem fiziğede gireyim sabahtan dedim anlayacağınız kıçım yer görmüyorr dolaşıyorum hep bu ara:roflol:
kızlar yaaaa böle müzikler dinledikce aklıma çalışırken kocişle gezdiğimiz geceler aklıma geldiii süslenip püslenip gece gezmelerii..............yada evde arkadaşlarımı toplayıp yaptığımız eylenceler aklıma geldi................ne kadar yorgun ve güçsüzüm şuan
esennnnnnnnnn yolumuz daha uzunnnnnn kııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?