Aysonu Kizlari 2008

cnm benim açlık 83 çıktı ama tokluk 188 çıktı o açlığa bakmıyor yani
bende cerrahpaşanın gebelik polikinliğini bulamadım yani bana genel polikinliklerinin nosunu vermiş doktor ama orada 11 şık var o yok yattığım yere gidecem hemşireye diyecem .....tlf kadın hastalıkları diyede geçmiyor ...olmazsa burada biryere yaptırırım
doktora götürürüm

evet canım ya sanki hiç geçmiycekmiş gibiii
bu arada benim eksikler tamam gibi bitek araba kaldı

cnm benim eksikler tamam değil kıyafet listesi yaptık
dediğin yere mobilya bakmaya gidemedik.....b.paşada bir yer var oraya gidecez yakın diye ...........öle arabası vs.yok daha port bebe aldınızmı yada araba koltuğu ...ikitaneden 100 ytl den fazla port bebeler para yokk bilmiyorum bacım rabbim büyük verecek bi kapı bitecek bu sıkıntı diyorum................

birsen kocişin eminönünde değilmiyi işyeri eminönündede araba felan satıyorlar bir sürü var oralarda çeşit çeşit kocan baksı oralara işte

kesss lennn kesssssssssss yakınmışşşş neşter atarmışşş
özledim iştee alla allaaa ahhhhhhhhh sen benim hamiş olmadığım döneme gelseydinde
ben sana neler yapardım

fatoşş kocan parası konusunda haklı bacım yer mer alıncak zaman değil
paranız kalsın....bak ikinci bebeği istiyorsunuz binbir hal var
toprak para vermez adama ...........bu benim fikrim
kızlar ben yatayım artık daha namaz kılmadım öpüyorum hepinizi iyi gecelerr

git cnm yat bende ytacam adamı yolladım gelecem dedim konuşacaklarım var onla uyumadan gidecem yatağa

galiba öyleyim kızzz delirtti beni şu hamişlik konsuda
:roflol: :roflol: :roflol:
gülme sizde çok romantik geceler yaşayacaksınız yakındır yakın:roflol:

lohusalığım bitsin yaşarım romantik gece sen hiçççççççççççç üzülmeeeeeeee

birsen otekirdağdan arsa alan yakınlar var hatta tv dede izledim silivri tekirdağda arsalar çok değerleniyormuş
bende zaten tamamen yanımı boşaltmıyacam biraz bırakacam yanıma ne olur ne olmaz
hem babam gelip bakacak o anlar arsa işlerinden felan o bize akıl verir yoksa kendi başımıza alamayıız zaten

amannn yine kaynatmışsınız bacılar ben iboya takıldım efkarlandım birazda moralim bozuktu hem ağladım hem izledim şimdide yatmaya gidiyom hepinizi ÇOK SEVİYOM yarın görüşmek dileğiyle

günaydın kızlar kalktım hastaneye gideceğim
biraz canım sıkılıyor aksam kocişin kafasını yemeğe geldim
ama borç harç konuştuk ............morelim bozuldu doğal olarak canım sıkkın yani
şimdi hazırlanacağım öptüm sizi

günaydın kızlar
ben bugün yokum arkadaşım gelecek

birsencim güle güle canım allah hayırlı haberlerle dönersin inşallah

geldimmmmmmmm aman ne yoruldummmmmmmmmmm ayakkabı almadım kendime gebelikte ama ayağım şiş artık olmuyor ayaklarım acıdı yaa

birsen sıkma canını maddi olarak rahatlarsınız merak etme
üzme kendini ve oğluşlarını
ben hala aynıyım şimdide kaçıyorum biraz birşeyler atıştırıp
ilaçlarımı içicemmmm
sende hastaneden hayırlı haberlerle gel inşşşşşşş

selam kızlar ben geldimm kızın çorbasını hazırlıyorummm bakiim sizee dedimm nasılsınız bugünn ben fizik seansını bitirdim direk eve geldimm yarın gene gidicemm akrabalarımız gelecekmiş annemlere o tarafa gitmem lazım madem gidicem fiziğede gireyim sabahtan dedim anlayacağınız kıçım yer görmüyorr dolaşıyorum hep bu ara:roflol:

gez dolaş bakalım canımmmmm
fizik tedavinde iyi gelir inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ee kolay değill allahın verdiği en güzel mucizeyi yaşıyorsun şuan anne olacaksın yakında sağlıcakla inşallah ve iki bebek brden taşıyorsun canım kolay değil ama onlar doğsun herşey jet hızıyla ilerleyecekkk bi bakacaksın takmışın koluna kocanı tutmuşsun ellerinden çocukları gezmelere çıkıyorsunnn bak bunları ozaman gülerek hatırlayacaksınnn:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…