Aysonu Kizlari 2008

geldimmmmmmmm aman ne yoruldummmmmmmmmmm ayakkabı almadım kendime gebelikte ama ayağım şiş artık olmuyor ayaklarım acıdı yaa

canım yaa o şişlikler fena oluyor hiç bir ayakkabını giyemiyorsun doğum sonrasına hatta doğumdan sonra 2-3 aya kadarr ancak iniyor ayaklarrr benim allahtan yaza denk gelmiştide babetlerle dare etmiştim yeni babet ve terlik almıştım kendime 15-20 liralık hani satıyorlarya mağzalarda 2 babate 1 de terlik almıştım ama terliği muyadan almıştım e ayak sağlığını düşünmek lazım tüm yükü onlar taşıyorr

huuuu millet nerdesiniz yawww allah allaaaahh kız dilek gördüm seni çık ortaya sen şimdi geçmişe bakarsınnn ancak gelirsin

uyuyordum çok yorulmuşum abooooooooooooooooooo
hicranım dediğin gibi olacak eminim rabbim hiçbir kulunu darda koymaz
bitecek bu sıkıntılar tek ki rabbim sağlımızı sıhatimizi bozmasın tek isteğim bu

bombom cnm naber kaçma gördüm seni
sen neler yaptın soramadım hiççç anlat banada maanneee

ya yazdık cvp alamadık adamı hasta etmeyin al bernoş gelmiş şimdi oda okuyup kaçarsaa zılgıtı yer benden

aaaaaaaaaaaaa biri geliyo biri gidiyoooo
anamda ben uyuyorum diye fırsat bu fırsat kaçmış evden
benim midem yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaaaa sabah sölemesi ayıp menemen yedim canım istedi şimdi midemi yakıyor valla kusacam bozdum mideyi,nazara getirdim süt içtim inş. geçerr

aaaaaaaaaaaaa biri geliyo biri gidiyoooo
anamda ben uyuyorum diye fırsat bu fırsat kaçmış evden
benim midem yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız burak anneni azıcık hava alsın

ne kaçıyon kızım ALLAH ın emri ile gittt:roflol: soğuk bir espiriydi kabul ediyorummm

heheh bidaha olmasınnnnn:roflol:
bidahaki sefere daha iyi yapmaya çalışşşşşşşşa.sdelikafadulden

kızın uyuyomu epeydir sayfadasınnnnnnnnnnn:1hug:

valla ayağımda sallıyordum uyudu yatqaağına koydum bir su içtim daha ben mutfakta iken uyandı şimdi ablasının yatağında bana bakıyorrr ama keyfi yokk sanırım uyumak ta istemiyorr onla konuşuyorum bir yandan arada yazıyorum sayfaya işte az sonra kalkıcam çorbasını içiricem 15:30 da mama saati

istanbul çok güsell fırtına olacak dediler ama harikaaaa bir hava varr
ahh kaldırsamda popomu gezebilsem adım başı oturuyorum ben yaww

kıııı ceylin çorbamı içiyor anam bacım kaç aylık oldukiiii

bu arada aslının veledi diş çıkarmışş hahhaasırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…