Aysonu Kizlari 2008

ayyyyyyyyyyy mama demişken benimde karnım acıktı
sana anne diyebilirmiyim:1closedeyes: banada mama hazırlarmısınnnnnnnnnnn karnım aççççççbenneyaptımki

haftaya 26+3 de bebeklerimi görrecem bakalım kaç kilo olmuşlar
yazık kuzularıma yaa milletin bebeleri sağ sola balık gibi kayarken bunlar oldukları yerde kıçını başını çeviriyolar ....

haftaya 26+3 de bebeklerimi görrecem bakalım kaç kilo olmuşlar
yazık kuzularıma yaa milletin bebeleri sağ sola balık gibi kayarken bunlar oldukları yerde kıçını başını çeviriyolar ....

canım orda rahat olmasalarrrrr rabbim ikitane verirmi
geçen bir konu okudumda dördüzmüş ve 3,5 aylıklarmışşşşş
onu düşün bideeeeeeCADIARZU

ben geldimmmmm
hoş görmüşsünüz beni yaaaaa
birsen nasıl oldun her şey yolunda mı
fakemmm sen nasıl oldun kuşum kulağın geçti mi
nurayımmmm görüşemedik ne zamandır biras sıkıntın varmış atlattın mı kuşum maddiyatsa herkes aynı üzülme bu ara prenses nasıl inan bakmaya kıyamıyorum fotolarına anndmde bayılıyor ve hala masaüstünde bu arada

geldim cam mam fayda etmedi kustum rahatladımmmm annem geldi bebişlere bişyler almış çok güseller yawwww

gemmisi okudum dirimim bitmek bilmedi yaw
nolsun iste hayat mok gibiama bebiş iyi Allaha şükür çok zilli oldu laftan anlıyor beni tanıyor arkamdan aglıyor mıkır mıkır konusuyor cıglıklar atıyor:roflol:
bombom saol kusumŞeniz sen nasılsın gelişme var mı

hangi fotoyu koydun kusum
amcası da avatarımdaki bu şebek fotosunu postaya yollamıs
cocuk fotolarını yayınlıyorlar ya
ama ne zaman cıkar Allah bilirgamyoncuiremsu

geldim cam mam fayda etmedi kustum rahatladımmmm annem geldi bebişlere bişyler almış çok güseller yawwww

ne almış kızzsüprizzzzz
bizim miniş de cok kısmetli masallah habire hediye geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…