Aysonu Kizlari 2008

doğumgünün kutlu olsun cnm:teytey::içelim:a.s.

evet hicrana bir kupaaaaaaada bendenn:hooray:a.s.:smiley-cool:

eeeeeeeeeeeeeee kızlarrrrrrrrrrrrrr usus sen öksürüğünü nasıl kestin cnm

canım ben antibiyotik kullnmak zorunda kaldım.gerçi hala ara ara gıcık geliyo öksürüyorum .bi de daha öncede bahsettiğim limon bal karabiber karışımını yaptım(gerçi sen onu içemezsin ama)
bi de bi de bol bol ama çok su içtim çok faydalıymış balgamın atılmasında.sen de hala çekiyon sanırım o derdi:teselli:

evet cnm yaaaaaa genzim akıyoryaaaaa balgam yapıyor o karışımı tarçın bal limon olarak içiyorum..........kocişede diyemiyorum su olayını arttırayım aman su içincede
şişiyorum ususum yaaa karnımı taşıyamıyorum

caınım haklısın da o karışımlar sadece o an için veya en çok 1 saaat için öksürmemeni sağlıyo.önemli olan öksürüp o iltihabı yani balgamı çıkarabilmek.işte onu çıkarabilmek için de tek çözüm ya balgam söktürücü ilaç(ki onu kullanamıyorus) ya da bol bol sıvı tüketmek.bak limonlu ıhlamur da çok içtim( bu hem mideyi de rahatlatıyo). sağolsun ablam o ameliyatlı haliyele bana sürekli ıhlamur içirdi.

krispi gelmiş hoş gelmiş canım nasılsın? bu arada başınız sağolsun

sağol canım sen nasılsın
bu arada doğum gününmüş canım nice mutlu yıllara inşallah bir dahaki doğum gününde bebişinle beraber olursun ben accuk kaçamak yapıyom kardeşimden aldım pc yiii

sağol canım sen nasılsın
bu arada doğum gününmüş canım nice mutlu yıllara inşallah bir dahaki doğum gününde bebişinle beraber olursun ben accuk kaçamak yapıyom kardeşimden aldım pc yiii

canım çok sağol. ei şte 18 yaşına girdik en sonunda:roflol:

yaww ıhlamurdan fenalık geldi içime ama herşey bebekler için
zaten herkes hasta dün halam geldi kön kön öksürüyor
ya bişeyde diyemiyorsunki artık dikkat ede ede gidecez olmadı haftaya gittiğimde antibiyotiği kullanıp kullanamayacağımı soracam belki kurutur antibiyotik

işte sadece grip olsa iilaçsız kendi kendine de atlatılıyo ama öksürük olunca geçmiyo bi türlü.ben araştırdım penisilin tarzındaki antibiyotiklerin bi zararı yokmuş ama senin tabi alerjin filan da var belki ilaç vermeyebilirler.bende hala üzülüyorum zaten ilaç kullandığım için:çok üzgünüm:

canım çok sağol. ei şte 18 yaşına girdik en sonunda:roflol:

ha haaaayyyy haaayyyy küçülde cebime gir bari 18 miş hadi ordan sende sakın 38 olmasın:roflol: rakam hatasımı yaptın sen heee kart avukat seni:roflol: bak kaşınıyon sonrada beni kurtarın diye yardım bekliyon bacıma.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…