Aysonu Kizlari 2008

kız ne olacak zıbınlar tulumlar adam dökmüş tezgaha 1 ytl 5 ytl almış gelmişş
2 yorgan siparişi vermiş işte dün liste çıkardık
para lazım kuşum öle böle bu hastanede 400 - 500 ylt patladı tam toplanıyoz
bakalımmmmmmmmmmmm allah büyükkkkkkk

valla nurayım ilk gönderdiğin resim var yaaa emzikli olan bakışına bayılıyorum orda
bu arada postada ki bebekler harika hele bugun 2 kız var bittim valla
canım yaa bu arada bizde pek bi değişiklik yok muratta da bende de bi şey çıkmadı bu ay adet olursam klomen vericek ve yumurta takibi yapıcak dr olmazsa yine rahim filmi çekicek inş. tüm bunlara gerek kalmaz da bu ay hamiş olurum bitanem yaaa
birsen sen nasılsın cnm

dilek hala kapalı kulağım aynıyım yani ne zaman açılır bu kalak yawwwwwwwwwwwwwwwww
ah keşke oyle kolay olsa:çok üzgünüm:

sen nasıl oldun canım kulagında duzelme var mı

ayyyy kıyamam sana seni üzen ne bilmiyorum ama
hiç birşey kolay değil nunişşşş sen sıkma canını dua et tatlımmmmm
inş biran evvel kurtulursun bu sıkıntıdannnnn:Saruboceq:

herkese slm nasılsınız kızlar ben bugün 10da kalktım arkadaşa kahvaltıya gittim öğleden sonrada arkadaşla gezmeye gittik şimndi geldim ne var ne yokkaydirigubbakcemile3

selam millet ben geldim arkadaşım gitti evimi topladım geldim amanın belim çok ağrıyor
adet sancısımda var ölüyorum kızlar
kızlar bu ay ilaç kullandım yaaa adetim 35 güne kadar çıktı yaaa ne bu beee 35. günde adet oldum ilaçlar uçurdu günlerimi beeee eee siz accuk lak lak yapmışsınız heee çenenize sağlık

ilknur cnm iyiyim ben çok yorulmuşum cnmm bide kustum sarstı beni sanırım habire uyudum ben bugün şimdi kalktım ..........eşim gelmedi daha yemek yiyecez .....
istediğin şeyi yazdım cnm

kızlar yaaa teyzemin kocası ölmüş ben tanımıyorum adamı teyzemide bir keremi ne gördüm sağolsun annemlerin akrabalık bağları bira zayıftır annem cenazeye gitti adapazarında dedim ona oraya gelmşken banada gel dedim belkide gelirim dedi bakalım bu akşam erkek kardeşimde biniyor gelecek bana babamda ablamaın ev almasınayardım etmek için çorluya gelecek ama direk istanbula geliyor sanırım abaaaooooo benim ailem bana taşınıyor kızlar bir süre gelemeyebilirim hatta annem bu akşam bile gelebilir eğer orda kalmazsa belli olmaz teyzemin kocası evde ölmüş kalpten gitmiş adam tanımıyorum adamı ama allah rahmet eylesin nediyeyim ennem ağlamıştı galiba sesi çok kısık geliyordu

Son düzenleme:
uyyyiiii nereyesunuzdaaa
kızlar nerdesiniz yaaa bu akşam son akşam kardeşim geliyo yarın sabah bırakmaz bana pc yi diyorum sonrada annem babam gelecek herhalde epey bi zaman gelemem ayy herzaman araya bişey giriyor
ama annemi babamıda özlemiştim teyzemin kocası ölmeseydi anamın geleceği yoktu süpriz oldu banada keşke ölmeseydi ama ömrü bitti adamın işte babamda geliyor ay inşallah şu arsa konusunu hallederiz

kıııı ceylin çorbamı içiyor anam bacım kaç aylık oldukiiii

bu arada aslının veledi diş çıkarmışş hahhaasırnaşık şey

evet benim kız çorba içmeye başladı teyzesiii 1 hafta oldu sütüm kesildiği için dr tarif verdi sebze çorbası püre halinde yiyor başladık işte bakalım elma havuç artmutta yiyoruz püre olarak ma suyunu içemiyoruz şimdilik katı gıda olarak alıyor yiyecekleri kıvamlı olarak yanii reflü nedeni ilee aslının bebişi dişmi çıkarmışş maşallahh hadi hayırlısı bizim eylül annişlerinden bir arkadaşın bebişi diş çıkarmıştı dün gördüm yazısını ama aslıyı görmedim benim kızında yakındır diş çıkarması diş etleri iyice şişmiş çıkar yaında dedi dr huysuzluğu arttı ateş yoktu oda başladı bugün 37.5 oldu ateşi ama daha fazla çıkmadı allahtan

ayyyyyyyyyyy mama demişken benimde karnım acıktı
sana anne diyebilirmiyim:1closedeyes: banada mama hazırlarmısınnnnnnnnnnn karnım aççççççbenneyaptımki

gel anam gel bir sen eksiksin zaten bacım nefes alamıyom valla kendi yemeğimizle ceylinin yemekleri arasında bez değişimleri ve çamaşırları yıkamak bulaşıkları yıkamak arasında bir yerlerde uyuyorum sanırım wc ye bile jet hızıyla gidip geliyom allah yardımcım olsun valla bu ara sağlık nedenlerinden dolayıda iyice yavaşladım offf ev de aldı başını gidiyor valla netçem bilmem bence sen bana yardıma gel bana mamayı sen hazırla cokacimcoook bugün öğle yemeğimi bile yemedim akşam 8 de yedim yemeğ sabah 10 akşam 6- 8 arası yemek yiyom bazen atıştırmalar oda şansım varsa yapabiliyorum öğlenleri

haftaya 26+3 de bebeklerimi görrecem bakalım kaç kilo olmuşlar
yazık kuzularıma yaa milletin bebeleri sağ sola balık gibi kayarken bunlar oldukları yerde kıçını başını çeviriyolar ....

kız birsen bugün konuştuk ya ben bir ara netten baktım aklıma geldi sen şuan 6 yı bitirmiş durumdasın tam olarak hemde 29 haftayı bitirince 7 ay bitiyormuş anladınmı bacım:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…