Aysonu Kizlari 2008

oyyy yerim ben onu maşallah büyüttün nuray kızı bacım yaa bak zaman nasıl geçiyorr gülüşleri tanımaları çok mutlu ediyor değilmiii valla benim kız bugün babası hep dışardaydı sabah çıktı evden akşam 6:30 da geldi bu babayı görünce elleri açarak iki yana nasıl çırpınıyor ağzı kulaklarında hııı hııı yapıyor y şaşırdım valla:çok üzgünüm::roflol: kociş yazın rizeye gidince netçez bilmem artık

başınız saolsun makamı cennet olsun
canımmm vala bizdede cenaze var bugün eşimin anneannesi vefat etmiş 105 yaşındaydı nurgibi yüzü vardı 2 defa görmüştüm kendisini allah rahmet eylesin makamı cennet olsun :Saruboceq:

belim ağrii karnım ağriii
birsen doktora gittin tahlilmi olacaktın ne yaptın bacım
cnm tahlil olamadım saati geçti diğer işleri hallettim bende

başınız sağolsun

ayyy o reflüü ne illet bişeyyyyyyyyy yesin bakalım kuzumuzzz
aslı bana msn den söledi cnm oraya yazdımı bilmem

cnm yaaaa bi kadın alsan olmaz yapamazsın kızında yapmıyor sanırım
ver eline bezi süpürgeyi yapsın

yaaaaaaaaaaaaaa süper 6 ay bitmişş heeeeinş. kiloloarı iyidir kuzuların

he valla bende merak ediyom gacıyı göbişli göbişli görüşemedikte bayadır merak ediyom nasıl oldu diye :CüvCüv:sırnaşık şey
çekerim bi ara

nurişin yazıyı ben göremedim yawww
bizdede madden mon mokkk valla

ayy dün rüya gördüm kadın ölü haberi alacaktım aldım şimdi yaa
başınız sağolsunn

günaydın kızlar

ben bu sabah 8:00 de kalktım kardeşim gelecek diye bekliyorum her an gelebilir ozamana kadar bi bakem dedim

fake nasıl oldun iyimisin

canım kulağım aynı ama işimi yapabiliyorum çok şükür

haklısın tatlım ben sana mama yapıyım cokacimcoookçok yoruluyosun bide yediririm sana
üzerine dökersen kızarım amaaaaaaaaklava::jeyyar:

birsen avatarındaki kız çok tatlııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

fatoş seni çok özlücemmmmmm

nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben dışarı çıktım deterjan aldım perdelerimi yıkamam lazım

ama hiç kimse gelmemiş

birsen burda olurdu ama kesin uyuyodurrrrrrrrrrrrr

selam kızlar nasılsınız bakalım kimseler yok bende okuldayım ve çok sıkıldım oturmaktan
fatoşcum başınız saolsun canım Allah mekanını cennet etsin eniştenin

ben bugün dr a gittim şeker yüklememin sonucunu aldım gayet iyi çıktı 103 yani diyet yapmam gerekmeyecek bebişimi de gördüm 900 gr olmuş teyzeleri çok tatlıydı herşey normalmiş çok şükürr
tahlillerimde demirim fazla çıktı ama kansız çıktım bişe anlamadım 2 hafta sonra tekrar bakılacak kan ilacını bıraktırdı dr um hayırlısı bakalım

ben geldim evet fake uyuyordum cnm aman yawww ben ne çok uyuyorum ben yaaaaaa

bişeymi var kuzularda uyuyorrrrr kalkınca hemen bir işaret veriyolar

uykucu tombalak uykucu tombalak uykucu tombalakkk

esen süperr cnm yaa benim yüksek çıktı işteeeeeeeeeee

ayyyyyyyyyyyy ne güzelllll
birsen sen uyuyunca onlarda uyuyolarmıdırrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyyyyyyyyyyy ne güzelllll
birsen sen uyuyunca onlarda uyuyolarmıdırrrrrrrrrrrrrrrrr

bilmem cnm uyurken hissedecek kadar güçlü değiller daha kuzularım ama uyanınca tepki veriyolar...............

kocam eve gitsede dinleme cihazını alsa dinlesek öle daha güsel olacak

bilmem cnm uyurken hissedecek kadar güçlü değiller daha kuzularım ama uyanınca tepki veriyolar...............

kocam eve gitsede dinleme cihazını alsa dinlesek öle daha güsel olacak

evet canım kaçırıyosun bu zamanları daha sonra zaten yeterince hissetirirlermiş kendilerini önemli olan şimdi kullanmanızzzzzzzzzzz

evet canım kaçırıyosun bu zamanları daha sonra zaten yeterince hissetirirlermiş kendilerini önemli olan şimdi kullanmanızzzzzzzzzzz

kimseler yokbugün ya hicroşda gelmedi
aslı yok
esen uğradıı
ben zaten uyukluyorum çok miskinim yaa hep yatıyorum yaaa

kızlarrrrrr ben geldimmmm
herkesler iyidir inşallah.
bugün benim doğumgünüm işten erken kaçtım.herhalde bugüne kadar geçireceğim en güsel doğum günü olacak inşallah.bu doğumgünümde kuzucuğum bana sürpriz yaptı.
darısı diğer aysonu kzılarının başına :Saruboceq:

kimseler yokbugün ya hicroşda gelmedi
aslı yok
esen uğradıı
ben zaten uyukluyorum çok miskinim yaa hep yatıyorum yaaa

bu günler sayfanın iyi günleri 3 aya sen yok olucan esende yok olucak o zaman sayfanın vay haline
nunişde gelmiyo zatennnnnnn
hicran hiç bırakmadı sağolsun hep bizimle
aklıma geldikçe bunu için ona kupa vermek geliyo alsana hicran yine kupa :hooray:hem evi hem burayı elinden geldiği kadarıyla iadere ettiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…