birsen göbek fotonu çekte bakalım nekadar olmuş göbüşün
normal kızım 2 tane taşıyosun kolaymııııııııııııııı
gemmisi okudum dirimim bitmek bilmedi yaw
nolsun iste hayat mok gibiama bebiş iyi Allaha şükür çok zilli oldu laftan anlıyor beni tanıyor arkamdan aglıyor mıkır mıkır konusuyor cıglıklar atıyor:roflol:
bombom saol kusumŞeniz sen nasılsın gelişme var mı
kızlar yaaa teyzemin kocası ölmüş ben tanımıyorum adamı teyzemide bir keremi ne gördüm sağolsun annemlerin akrabalık bağları bira zayıftır annem cenazeye gitti adapazarında dedim ona oraya gelmşken banada gel dedim belkide gelirim dedi bakalım bu akşam erkek kardeşimde biniyor gelecek bana babamda ablamaın ev almasınayardım etmek için çorluya gelecek ama direk istanbula geliyor sanırım abaaaooooo benim ailem bana taşınıyor kızlar bir süre gelemeyebilirim hatta annem bu akşam bile gelebilir eğer orda kalmazsa belli olmaz teyzemin kocası evde ölmüş kalpten gitmiş adam tanımıyorum adamı ama allah rahmet eylesin nediyeyim ennem ağlamıştı galiba sesi çok kısık geliyordu
cnm tahlil olamadım saati geçti diğer işleri hallettim bendebelim ağrii karnım ağriii
birsen doktora gittin tahlilmi olacaktın ne yaptın bacım
başınız sağolsunkızlar yaaa teyzemin kocası ölmüş ben tanımıyorum adamı teyzemide bir keremi ne gördüm sağolsun annemlerin akrabalık bağları bira zayıftır annem cenazeye gitti adapazarında dedim ona oraya gelmşken banada gel dedim belkide gelirim dedi bakalım bu akşam erkek kardeşimde biniyor gelecek bana babamda ablamaın ev almasınayardım etmek için çorluya gelecek ama direk istanbula geliyor sanırım abaaaooooo benim ailem bana taşınıyor kızlar bir süre gelemeyebilirim hatta annem bu akşam bile gelebilir eğer orda kalmazsa belli olmaz teyzemin kocası evde ölmüş kalpten gitmiş adam tanımıyorum adamı ama allah rahmet eylesin nediyeyim ennem ağlamıştı galiba sesi çok kısık geliyordu
ayyy o reflüü ne illet bişeyyyyyyyyy yesin bakalım kuzumuzzzevet benim kız çorba içmeye başladı teyzesiii 1 hafta oldu sütüm kesildiği için dr tarif verdi sebze çorbası püre halinde yiyor başladık işte bakalım elma havuç artmutta yiyoruz püre olarak ma suyunu içemiyoruz şimdilik katı gıda olarak alıyor yiyecekleri kıvamlı olarak yanii reflü nedeni ilee aslının bebişi dişmi çıkarmışş maşallahh hadi hayırlısı bizim eylül annişlerinden bir arkadaşın bebişi diş çıkarmıştı dün gördüm yazısını ama aslıyı görmedim benim kızında yakındır diş çıkarması diş etleri iyice şişmiş çıkar yaında dedi dr huysuzluğu arttı ateş yoktu oda başladı bugün 37.5 oldu ateşi ama daha fazla çıkmadı allahtan
cnm yaaaa bi kadın alsan olmaz yapamazsın kızında yapmıyor sanırımgel anam gel bir sen eksiksin zaten bacım nefes alamıyom valla kendi yemeğimizle ceylinin yemekleri arasında bez değişimleri ve çamaşırları yıkamak bulaşıkları yıkamak arasında bir yerlerde uyuyorum sanırım wc ye bile jet hızıyla gidip geliyom allah yardımcım olsun valla bu ara sağlık nedenlerinden dolayıda iyice yavaşladım offf ev de aldı başını gidiyor valla netçem bilmem bence sen bana yardıma gel bana mamayı sen hazırla cokacimcoook bugün öğle yemeğimi bile yemedim akşam 8 de yedim yemeğ sabah 10 akşam 6- 8 arası yemek yiyom bazen atıştırmalar oda şansım varsa yapabiliyorum öğlenleri
yaaaaaaaaaaaaaa süper 6 ay bitmişş heeeeinş. kiloloarı iyidir kuzularınkız birsen bugün konuştuk ya ben bir ara netten baktım aklıma geldi sen şuan 6 yı bitirmiş durumdasın tam olarak hemde 29 haftayı bitirince 7 ay bitiyormuş anladınmı bacım:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
çekerim bi arahe valla bende merak ediyom gacıyı göbişli göbişli görüşemedikte bayadır merak ediyom nasıl oldu diye :CüvCüv:sırnaşık şey
nurişin yazıyı ben göremedim yawwwoyyy yerim ben onu maşallah büyüttün nuray kızı bacım yaa bak zaman nasıl geçiyorr gülüşleri tanımaları çok mutlu ediyor değilmiii valla benim kız bugün babası hep dışardaydı sabah çıktı evden akşam 6:30 da geldi bu babayı görünce elleri açarak iki yana nasıl çırpınıyor ağzı kulaklarında hııı hııı yapıyor y şaşırdım valla:çok üzgünüm::roflol: kociş yazın rizeye gidince netçez bilmem artık
başınız saolsun makamı cennet olsun
canımmm vala bizdede cenaze var bugün eşimin anneannesi vefat etmiş 105 yaşındaydı nurgibi yüzü vardı 2 defa görmüştüm kendisini allah rahmet eylesin makamı cennet olsun :Saruboceq:
fake nasıl oldun iyimisin
gel anam gel bir sen eksiksin zaten bacım nefes alamıyom valla kendi yemeğimizle ceylinin yemekleri arasında bez değişimleri ve çamaşırları yıkamak bulaşıkları yıkamak arasında bir yerlerde uyuyorum sanırım wc ye bile jet hızıyla gidip geliyom allah yardımcım olsun valla bu ara sağlık nedenlerinden dolayıda iyice yavaşladım offf ev de aldı başını gidiyor valla netçem bilmem bence sen bana yardıma gel bana mamayı sen hazırla cokacimcoook bugün öğle yemeğimi bile yemedim akşam 8 de yedim yemeğ sabah 10 akşam 6- 8 arası yemek yiyom bazen atıştırmalar oda şansım varsa yapabiliyorum öğlenleri
ben geldim evet fake uyuyordum cnm aman yawww ben ne çok uyuyorum ben yaaaaaa
bişeymi var kuzularda uyuyorrrrr kalkınca hemen bir işaret veriyolar
uykucu tombalak uykucu tombalak uykucu tombalakkk
esen süperr cnm yaa benim yüksek çıktı işteeeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyyy ne güzelllll
birsen sen uyuyunca onlarda uyuyolarmıdırrrrrrrrrrrrrrrrr
bilmem cnm uyurken hissedecek kadar güçlü değiller daha kuzularım ama uyanınca tepki veriyolar...............
kocam eve gitsede dinleme cihazını alsa dinlesek öle daha güsel olacak
evet canım kaçırıyosun bu zamanları daha sonra zaten yeterince hissetirirlermiş kendilerini önemli olan şimdi kullanmanızzzzzzzzzzz
kimseler yokbugün ya hicroşda gelmedi
aslı yok
esen uğradıı
ben zaten uyukluyorum çok miskinim yaa hep yatıyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?