Aysonu Kizlari 2008

evet cnm bana aksef adında 500 mg lık bir antibiyotik verdi birkere içtim sonra ateşlendim içmeme gerek kalmadı yani.....
canım üzülme ben ne ilaçlar kullandım kuzularımız allaha emanettt

ülen ülennnnn ben sizin gibilerin 10 tanesini cebimden çıkarırım.bak zati yine kırmızı oje sürmeye çalışıyom asabiyim,kompleksliyimmmmmÇok üzgünüm çoook

e napalım güselim ,biz sizin kadar genç değiluk idare ediverin yaniiiii ha 18 olmuşum ha 30 yeni bitmiş bi fark var mı yani aradaşakkıdı

ben evliyken sen okuyormussun bacım
vatana bir avukat olup çıkıvermişsin işteeee
ben evlendim tırt diyee vatana tasarımcı oldumdelikafadulden

evet cnm bana aksef adında 500 mg lık bir antibiyotik verdi birkere içtim sonra ateşlendim içmeme gerek kalmadı yani.....
canım üzülme ben ne ilaçlar kullandım kuzularımız allaha emanettt

ayyyy benim ki de kuzu değilmi yaaa:sm_cool:
bugün d.günümü kutlamak için arayan arkadaşlarım hep bebek var mı diye sordu,söleyemedim daha kalp atışlarını görmeden:1no2:

ülen ülennnnn ben sizin gibilerin 10 tanesini cebimden çıkarırım.bak zati yine kırmızı oje sürmeye çalışıyom asabiyim,kompleksliyimmmmmÇok üzgünüm çoook

ne o yarın duruşmamı var yoksam kırmızıları çekiyorsunnnn heeeeeeeee bende bordo sürecemmm
dün doktora giderken biraz süslendim kalem çektim allık ruj rimel
tabi aksama kadar çıkarmadım ....kocişdee bana fırça kaydı iki çocuğum varmış ne o makyaj yapmışım .........didim sen ne diyon len iki çocuğu olan makyaj yapmıyormu dedi.
olsun ne öle süsleniyorsun dedi....kıskançççççççççççççççççç heriff hamişlikde yapamaz olmuştum pek memnun kaldı .............bu halimle kim bakar bana yaaa

ben evliyken sen okuyormussun bacım
vatana bir avukat olup çıkıvermişsin işteeee
ben evlendim tırt diyee vatana tasarımcı oldumdelikafadulden

valla oku oku ben bu okuma hayatını bitiremedim.hafta sonu y.lisans sınavlarım var güya şimdi ders çalışıyo olmam lazımdı ama akşam için hazırlık yapıyom.

sen kuzuların biraz büyüyünce iş hayatına dönmeyi düşünüyo musun?

ayyyy benim ki de kuzu değilmi yaaa:sm_cool:
bugün d.günümü kutlamak için arayan arkadaşlarım hep bebek var mı diye sordu,söleyemedim daha kalp atışlarını görmeden:1no2:

kızz söleee için rahat olsun kalp atışlarınıda duyacaksınnn
seninki daha mercimek kuzuluk katında değillllllllllll
ama bu gidişindee kurufasulye olacak

usus kızz erkek olmasın hastanede doğan 10 çocukdan 9 zu erkek 1 kız erkek senesi yawww

yok kız akşam eşim yemeğe çıkaracakmış güya sürprüz yapacaktı beceremedi.ay şimdide aradı daha giyinmedin mi diyo.
sen güsel olunca nazar değer diye korkmuştur canım benimmm

kızlar ben şimdi gerçekten çıkmak zorundayım bi an önce giyinip süsleneyim bende
öpüyorum sizi kocamannnnnndelikafaduldendelikafadulden

aslaaaaaaaaaaaaa özel sektörrrr bir canavarrr cnmmmm
ben o kuzuları zar zor buldum bırakamam kimseleri az bulduk az yeriz çok bulduık çok yeriz ..........bizler güllük gülistanlık yerde büyümedik ama mutlu bir çocuktum ben
akılama gelir hep hasta olmayım diye annem sobanın yanında yıkardı beni sobanın
arkasında oturturdu.......ben çok klasik bir insanım cnm eskiye hep bir hasretliğim varr
o yüzden kuzularla olacam hepppppppppppppp

hadi cnm güle güle iyice eylenin bakimmmmmmmmmm
tekrardan mutlu seneler cnmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz

bende senin gibi kokoş avukatları ,at kuyruklu avukatları, şişko avukatları kusmuklu avukatları parmağımda oynatırım kızzz oje sürüyormuş inşallah batırırsın parmaklarını kokoş seniii kusmukluu böööğğğğ böööğğğğğğ-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
poşet olarak birsenin çöp poşetlerini tavsiye ederim canım hatta şöylee limon aromalıları var onlardan al miden bulanmasın böööğğğğ böööğğğğ-tatlicadiarzu-

en iyisini yapıyosun arkidişimmmmmmmmmmmmmm
çalışıp çocuklarına başkalarının bakıcana
para kazanmak yerine iyi evlatlar yetiştirmek sevgini bol bol vermek en güzeliiiii
sen bu bebekleri dünyaya getirmek için neler yaşıyosun
kendinin için değil onlar için en çok mücedele veriyosunnnnnnnn
inş oğluşlarıın hayırlı evlat olurlar seni hiç üzmezlerrrrrrrrrrrrrr

kızlar yawwww bir sitede tüp bebek druna hormon sunuçlarımı sordumda
cevabına bakınnnnnnnnnnnn

Merhaba
Eğer adetin 3. günü yapıldıysa polikistik over olabilir ya da rezervler azalmış olabilir. Teşhis ultrason bulguları ile konabilir.

ama yaww bukadar dra gittim hiç biri bana pko demedi
bide bu içtiğim hayıt yanlış etkilermi yapıyoki acaba lh ım hiç yüksek çıkmazdıııııııııı

pko da bildiğim kadarıyla yumurta gelişmiyo bende gelişiyo
ama çatlamıyoooooooooooooo
offffffffffff kafam çok karışık şu fakültede ne olucaksa belli olsaaaaa

Son düzenleme:
selam canlarım ben geldim ara ara girebiliyom parça pinçik oluyo ama napalım idare edi verecez artık
datlum nasılsın kulağın iyi oldumu canım gerçi kolay kolay geçmez ama inşallah birazdaha iyisindir topiğimiz toparlanıyor yavaş yavaş ohhh beee allah başka dert vermesin

burdayım datlum cadı fatoş ben seni özlüyorum yawwwwwwwwww
hep gel arada kulağım aynı kaplaı yaşıyorum inş açılırrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…