18 oun dimek heeeeeeeeedelikafadulden
bende 16 yaşındayım zatennnhihoyyyt
işte sadece grip olsa iilaçsız kendi kendine de atlatılıyo ama öksürük olunca geçmiyo bi türlü.ben araştırdım penisilin tarzındaki antibiyotiklerin bi zararı yokmuş ama senin tabi alerjin filan da var belki ilaç vermeyebilirler.bende hala üzülüyorum zaten ilaç kullandığım için:çok üzgünüm:
ha haaaayyyy haaayyyy küçülde cebime gir bari 18 miş hadi ordan sende sakın 38 olmasın:roflol: rakam hatasımı yaptın sen heee kart avukat seni:roflol: bak kaşınıyon sonrada beni kurtarın diye yardım bekliyon bacıma.s
e napalım güselim ,biz sizin kadar genç değiluk idare ediverin yaniiiii ha 18 olmuşum ha 30 yeni bitmiş bi fark var mı yani aradaşakkıdı
evet cnm bana aksef adında 500 mg lık bir antibiyotik verdi birkere içtim sonra ateşlendim içmeme gerek kalmadı yani.....
canım üzülme ben ne ilaçlar kullandım kuzularımız allaha emanettt
ülen ülennnnn ben sizin gibilerin 10 tanesini cebimden çıkarırım.bak zati yine kırmızı oje sürmeye çalışıyom asabiyim,kompleksliyimmmmmÇok üzgünüm çoook
ben evliyken sen okuyormussun bacım
vatana bir avukat olup çıkıvermişsin işteeee
ben evlendim tırt diyee vatana tasarımcı oldumdelikafadulden
ayyyy benim ki de kuzu değilmi yaaa:sm_cool:
bugün d.günümü kutlamak için arayan arkadaşlarım hep bebek var mı diye sordu,söleyemedim daha kalp atışlarını görmeden:1no2:
ne o yarın duruşmamı var yoksam kırmızıları çekiyorsunnnn heeeeeeeee bende bordo sürecemmm
dün doktora giderken biraz süslendim kalem çektim allık ruj rimel
tabi aksama kadar çıkarmadım ....kocişdee bana fırça kaydı iki çocuğum varmış ne o makyaj yapmışım .........didim sen ne diyon len iki çocuğu olan makyaj yapmıyormu dedi.
olsun ne öle süsleniyorsun dedi....kıskançççççççççççççççççç heriff hamişlikde yapamaz olmuştum pek memnun kaldı .............bu halimle kim bakar bana yaaa
valla oku oku ben bu okuma hayatını bitiremedim.hafta sonu y.lisans sınavlarım var güya şimdi ders çalışıyo olmam lazımdı ama akşam için hazırlık yapıyom.
sen kuzuların biraz büyüyünce iş hayatına dönmeyi düşünüyo musun?
yok kız akşam eşim yemeğe çıkaracakmış güya sürprüz yapacaktı beceremedi.ay şimdide aradı daha giyinmedin mi diyo.
sen güsel olunca nazar değer diye korkmuştur canım benimmm
kızlar ben şimdi gerçekten çıkmak zorundayım bi an önce giyinip süsleneyim bende
öpüyorum sizi kocamannnnnndelikafaduldendelikafadulden
ülen ülennnnn ben sizin gibilerin 10 tanesini cebimden çıkarırım.bak zati yine kırmızı oje sürmeye çalışıyom asabiyim,kompleksliyimmmmmÇok üzgünüm çoook
aslaaaaaaaaaaaaa özel sektörrrr bir canavarrr cnmmmm
ben o kuzuları zar zor buldum bırakamam kimseleri az bulduk az yeriz çok bulduık çok yeriz ..........bizler güllük gülistanlık yerde büyümedik ama mutlu bir çocuktum ben
akılama gelir hep hasta olmayım diye annem sobanın yanında yıkardı beni sobanın
arkasında oturturdu.......ben çok klasik bir insanım cnm eskiye hep bir hasretliğim varr
o yüzden kuzularla olacam hepppppppppppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?