eğer doktorun verdiyse ilacı iç merak etme onlar düşünmeden vermezler ilaç
selam kızlar nasılsınız bakalım kimseler yok bende okuldayım ve çok sıkıldım oturmaktan
fatoşcum başınız saolsun canım Allah mekanını cennet etsin eniştenin
ben bugün dr a gittim şeker yüklememin sonucunu aldım gayet iyi çıktı 103 yani diyet yapmam gerekmeyecek bebişimi de gördüm 900 gr olmuş teyzeleri çok tatlıydı herşey normalmiş çok şükürr
tahlillerimde demirim fazla çıktı ama kansız çıktım bişe anlamadım 2 hafta sonra tekrar bakılacak kan ilacını bıraktırdı dr um hayırlısı bakalım
kızlarrrrrr ben geldimmmm
herkesler iyidir inşallah.
bugün benim doğumgünüm işten erken kaçtım.herhalde bugüne kadar geçireceğim en güsel doğum günü olacak inşallah.bu doğumgünümde kuzucuğum bana sürpriz yaptı.
darısı diğer aysonu kzılarının başına :Saruboceq:
bu günler sayfanın iyi günleri 3 aya sen yok olucan esende yok olucak o zaman sayfanın vay haline
nunişde gelmiyo zatennnnnnn
hicran hiç bırakmadı sağolsun hep bizimle
aklıma geldikçe bunu için ona kupa vermek geliyo alsana hicran yine kupa :hooray:hem evi hem burayı elinden geldiği kadarıyla iadere ettiğin için
doğumgünün kutlu olsun cnm:teytey::içelim:a.s.
evet hicrana bir kupaaaaaaada bendenn:hooray:a.s.:smiley-cool:
ayyyy benim ki de kuzu değilmi yaaa:sm_cool:
bugün d.günümü kutlamak için arayan arkadaşlarım hep bebek var mı diye sordu,söleyemedim daha kalp atışlarını görmeden:1no2:
kızlar yawwww bir sitede tüp bebek druna hormon sunuçlarımı sordumda
cevabına bakınnnnnnnnnnnn
Merhaba
Eğer adetin 3. günü yapıldıysa polikistik over olabilir ya da rezervler azalmış olabilir. Teşhis ultrason bulguları ile konabilir.
ama yaww bukadar dra gittim hiç biri bana pko demedi
bide bu içtiğim hayıt yanlış etkilermi yapıyoki acaba lh ım hiç yüksek çıkmazdıııııııııı
pko da bildiğim kadarıyla yumurta gelişmiyo bende gelişiyo
ama çatlamıyoooooooooooooo
offffffffffff kafam çok karışık şu fakültede ne olucaksa belli olsaaaaa
iyi tamam fırçala bak beni yine fırçalıcan birşey buldum
ta bu steye ilk geldiğimde benim gibi uğraşan arkadaşların bebeklerine baktımda onlar bu yolda kzandılarrrr
ama ben ama ben onların bebeklerinin fotolarına bakıp ağlıyorummmmmmmmmmmsenağlama
canım benim yaaa üzülme nolurrr sende bebişini kucaklayacaksın inşallah yakın zamanda belkide bu sene içinde kucağına alırsın bebeğini bellimi olur nasip işte herkesin bir zamanı var sen sakin ol strese girme o kadar bak en büyük düşmanın stres seninde hala öğrenemediniz şunu stresi uzak tutmaya çalışın kendinizden hamiş kaldım kalıcam oldu olmadı diye çok takıntı yapınca vücut kendini kitliyor hamiş kalamıyorrr daaaaaaaaa
kızlar babası oğluşlarıma ikitane hastane çıkışı almış onlulardan
ikitanede zıbın hediye gelmiş kuzularımaaa
evet cnm şaka maka toplanıyor bişeyler işteohhhhhhhhh güle güle giydir bebişlerine cicileriniii insan kıyafetleri aldığında evde bebek giysilerini görünce daha da heyecanlanıyor değilmiii ben heleki beşiğimiz geince karşısında durup durup karnımı okşayıp kızımla konuşuyordumm şimdi kızım beşiğn içindeyken karşısına geçip bakıyorummallah hepinize nasip etsin arkadaşlarrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlarr ESEN VE BİRSENNN İSTERMİSİNİZ SİZ AYNI GÜN DOĞUM YAPASSINIZ VALLA NE HOŞ OLURDU YAWW ARANIZDA 2 GÜN VAR TAKVİMLERİNİZE GÖRE GERÇİ BİRSENİN İKİZLERİ BEKLEMEYEBİLİR AMA BELLİMİ OLUR KISMETT SAYFAMIZA 2 PARDON 3 YENİ BEBEK BİRDEN GELİRRR
kızlarr ESEN VE BİRSENNN İSTERMİSİNİZ SİZ AYNI GÜN DOĞUM YAPASSINIZ VALLA NE HOŞ OLURDU YAWW ARANIZDA 2 GÜN VAR TAKVİMLERİNİZE GÖRE GERÇİ BİRSENİN İKİZLERİ BEKLEMEYEBİLİR AMA BELLİMİ OLUR KISMETT SAYFAMIZA 2 PARDON 3 YENİ BEBEK BİRDEN GELİRRR
valla çok hoş olur ama birseninkini 36. haftadan sonra alırı demiş dr benimki en erken 38 den sonra alıcaklar yine de belli olmaz bakalım hayırlısı olsun:sm_confused::sm_confused:
herkese günaydınnn ben okuldayım az sonra öğretmenler toplantısı var aman ya müdür de şimdi uzatrsa bayılırım valla((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?