söle müdüre bayılırım deeeeeeeeeeeeee bak o zaman keser hemen
ben burdayım fatoşummmmmmmmmmmmmm
iymisinnnnnnnnn ohhh ne güzel annen baban yanında olucak hasret giderirsiniz[/QUOT
sağol datlum iyiyim ben
evet hasret giderecez canım aslında anamın geleceği yoktuda adapazarındaki teyzemin kocası ölünce gelmek zorunda kaldı he he he adama allah rahmet eylesin ama annemin buraya gelmasine sebep oldu işte sen nasılsın sanırsam kulak hala aynı kulaka.s
ben burdayım fatoşummmmmmmmmmmmmm
iymisinnnnnnnnn ohhh ne güzel annen baban yanında olucak hasret giderirsiniz[/QUOT
sağol datlum iyiyim ben
evet hasret giderecez canım aslında anamın geleceği yoktuda adapazarındaki teyzemin kocası ölünce gelmek zorunda kaldı he he he adama allah rahmet eylesin ama annemin buraya gelmasine sebep oldu işte sen nasılsın sanırsam kulak hala aynı kulaka.s
başınız sağolsun fatoşşşşşşşşşşş
benim evet kulak aynı kulakkkkkkkkkkkk
iyi bari iki kişi bulmuşken hemen buhran yapıyım
dr gitiim kulağım için aynı hastanede en sonki druma
prolaktin için sürekli kulladığım ilacı yazrdırmak için uğradım uğramaz olsaydım 10 tane hamile gördüm hemen yan odadada cocuk dru var
birsürüde bebek gördüm içnelerek baktım ağlamamak için kendimi zor tutum ve geldimmmmmmmmmmmmm
offffffffffffffffffffff ülen offffffffffffffffffffff
kaçarsanız anlarım sizi
başınız sağolsun fatoşşşşşşşşşşş
benim evet kulak aynı kulakkkkkkkkkkkk
sağol canım adamı ben tanımıyom hoş teyzemide bi kere gördüm işte ne biçim aile bağlarımız var yaaaa
kız böcek neyynnmi kaçtı kulağına acep benim bikere kaçtı kulağıma böcek biliyonmu ııyyyyiii ne günlerdi onlar beeee sanki böcek kulağımda matkapla duvar deliyoduu salak böcek çıkmaya çalışıyodu bende korkuyla kulağımı karıştırıyodum çıkamıyodu böcek kaldı içerde en sonunda can verdi kulağımın içinde ayyyy anlatırken bileee bi acayip oldum beeee
mutlu yillar canim hersey gonlunce olsuna.s.kızlarrrrrr ben geldimmmm
herkesler iyidir inşallah.
bugün benim doğumgünüm işten erken kaçtım.herhalde bugüne kadar geçireceğim en güsel doğum günü olacak inşallah.bu doğumgünümde kuzucuğum bana sürpriz yaptı.:embek:
darısı diğer aysonu kzılarının başına :S:
geliyorum ya uleynnnnn:mymeka:bu günler sayfanın iyi günleri 3 aya sen yok olucan esende yok olucak o zaman sayfanın vay haline
nunişde gelmiyo zatennnnnnn
hicran hiç bırakmadı sağolsun hep bizimle
aklıma geldikçe bunu için ona kupa vermek geliyo alsana hicran yine kupa hem evi hem burayı elinden geldiği kadarıyla iadere ettiğin için
oyyy yerim senii ne guzel anlatiyosunn:teselli:aslaaaaaaaaaaaaa özel sektörrrr bir canavarrr cnmmmm
ben o kuzuları zar zor buldum bırakamam kimseleri az bulduk az yeriz çok bulduık çok yeriz ..........bizler güllük gülistanlık yerde büyümedik ama mutlu bir çocuktum ben
akılama gelir hep hasta olmayım diye annem sobanın yanında yıkardı beni sobanın
arkasında oturturdu.......ben çok klasik bir insanım cnm eskiye hep bir hasretliğim varr
o yüzden kuzularla olacam hepppppppppppppp
ben de inanamiyorum kusum onun benden ciktigina:sm_confused:nuniş burdasın biliyorummmmmmmmmmmm
facebookta resmin vaya kızınla kucağında
yaw ben hala inanamıyorum o bebek senin
uleynn doktora ne hacet ben sana msnden didim ya bu sonuca gore pko olabulursun deyukızlar yawwww bir sitede tüp bebek druna hormon sunuçlarımı sordumda
cevabına bakınnnnnnnnnnnn
Merhaba
Eğer adetin 3. günü yapıldıysa polikistik over olabilir ya da rezervler azalmış olabilir. Teşhis ultrason bulguları ile konabilir.
ama yaww bukadar dra gittim hiç biri bana pko demedi
bide bu içtiğim hayıt yanlış etkilermi yapıyoki acaba lh ım hiç yüksek çıkmazdıııııııııı
pko da bildiğim kadarıyla yumurta gelişmiyo bende gelişiyo
ama çatlamıyoooooooooooooo
offffffffffff kafam çok karışık şu fakültede ne olucaksa belli olsaaaaa
yazamadan cikmak zorunda kaldim kusum kusura bakmanuniş birazdan kaçar bende kendi kendime yazıyorum
delümüyüm neyimmmmmmmmmmmmm
iyi diyelim idare eder canim sen nasil oldundatluuuuummm kaçtınmı hemen ama ama ama nedeeeennnn
nuniş geldi nuniş sen nasıolsın kuşum
:mymeka:kötükedihüsoiyi tamam fırçala bak beni yine fırçalıcan birşey buldum
ta bu steye ilk geldiğimde benim gibi uğraşan arkadaşların bebeklerine baktımda onlar bu yolda kzandılarrrr
ama ben ama ben onların bebeklerinin fotolarına bakıp ağlıyorummmmmmmmmmma
aminnnn cnm inş.hayırlı evlat olurlar
bakacak kimsem yok hem onların ilk adımını ilk dişini ilk anne baba diyişini kaçırmak istemiyorum...........yüreğimdeki evlat hasreti geçmedi cnm
olsun diye uğraşırken ne acılar çektim neden güselliklerini kaçırayım dimiyerimsenibencok guzel cok dogru soyluyorsunuz ama ben bu konuda cok kararsizimen iyisini yapıyosun arkidişimmmmmmmmmmmmmm
çalışıp çocuklarına başkalarının bakıcana
para kazanmak yerine iyi evlatlar yetiştirmek sevgini bol bol vermek en güzeliiiii
sen bu bebekleri dünyaya getirmek için neler yaşıyosun
kendinin için değil onlar için en çok mücedele veriyosunnnnnnnn
inş oğluşlarıın hayırlı evlat olurlar seni hiç üzmezlerrrrrrrrrrrrrr
onca sene okudum yabanci dillerim var evde otur otur koreldim iyice ve herkes bana bir baltaya sap olamamis insan muamelesi yapiyor ve bu benim canimi cok sıkıyor çalışmak işe yaramak istiyorum evde durmaktan psikolojim bozuldu
ote yandan da kızımı kimselere emanet edemem elin kadınına nasıl bırakırım el kadar bebegi agzı yok dili yok.kaynanam da bakmayacagını laf arasında sokusturdu eltimin kızına bakıyor ya o kreşe basladıgı zaman bakabilirmiş ikisine birden bakamazmıs kadın tutarmısım elin kadınına nasıl guveneyim eltim tutsun bakıcıyı onun kızı buyudu:dilcikar:
ustelik calısıyorsam da ne kadar alacagım ki ilk etapta sonucta tecrubem yok biryandan da calısacaksam maddi katkım olsun diye calısacam yarısını kadına verdikten sonra ne manası kalacak calısmamın
ve cocugumun gelişimini kacırmak da istemiyorum saati saatine uymuyor inanın..baskası baktıktan sonra niye dogurdum ben onu diyorum off offfffffff
kafam cok karısık
uleynn kızcagız tedavi mi oldukiçok haklısın canımmmmmmmm
canım çok haklsıın ama rabbim ol derse oluyor biliyorsun cnm
olma derse istediğin tedavi yap olmuyor iştee
olsun hele ondan sonra bunu de
antibiyotk almadan gecmio yaaküçük çaplı bir öksürük sendromu başladı
yaaaaaaaaaaaaaa acaba alsammı şu antibiyotiğimi
geçmeyecek sanırım ilaçsız aman yaa bu evde bişeymi varrrrrrr yaaa
meyraya bile antibiyotik verdi oksuruk icin
arkama bakmadan kacacam simdiiyi bari iki kişi bulmuşken hemen buhran yapıyım
dr gitiim kulağım için aynı hastanede en sonki druma
prolaktin için sürekli kulladığım ilacı yazrdırmak için uğradım uğramaz olsaydım 10 tane hamile gördüm hemen yan odadada cocuk dru var
birsürüde bebek gördüm içnelerek baktım ağlamamak için kendimi zor tutum ve geldimmmmmmmmmmmmm
offffffffffffffffffffff ülen offffffffffffffffffffff
kaçarsanız anlarım sizi
canım ya sacmalama nolursun hersey Allahtan
noldu senin dualar kac kişi oldu
ben okudum yasini Allah kabul etsin
anneme de soyleyecem o da okur birkac kişi daha bulur belki sana haber ederim
uyyyiiii nuniş artık toptan cevap veriyorrr
ama napsın kadın caaazzz bebekli karu böyle oluyo işteee
nunişim nedemek bi baltaya sap olamadın muamelesi yaaa
anne olmak kolaymı bu zamanda hamileliği doğumu büyütmesi bence en güzel kariyer anne olmaktır
takma kafana böyle şeyleri hi birşey senin bebeğinden önemli değil senin için
nasıl takmayım kusum yaa ben zaten sıkılıyorum evde bir de boyle sozler duymak beni çok üzüyor:çok üzgünüm:
ama canım senin şu anda yapabilecek hiç bişeyin yokki küçücük bebeği kime bırakırda çalışırsın birazcık toparlansın sana muhtaç olmadan hayatını idame edecek duruma gelsin
sonraçalışırsın böyle şeyleri kafana takıpta neden kendini üzüyorsunki değermi bacın boşver sen herşeyi kızın için yapacaksın elalem in susması için değil varsın konuşsunlar güzelim boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?