Aysonu Kizlari 2008

ben varım azcuk kustum tabi çaptan düştüm şimdi iyiyim
annem hasta olmuş onla boğuşuyorum portakal soyuyorum yemiyor
süt içmiyor zararlı şeyleri yer yararlıları yemez
bide anne bana gözleirni açıyor ama yemiyorum diye

merhaba ben geldim ama kimse kalmamış yakalayamadım
önce ev işi yaptım 1 e kadar sonrada dr gittim kulağım için kapalı hala dr bazen 1 ay bile sürüyo dedi kapalı kalması
ilaç yazdı yine ancak geldim ama kimse kalmamış tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben perdemi yıkamıştım onu ütüledim bittim kollarım ağrıdı
ama kimse uğramamış dahaaaaaa

selam kuşlar naber nasılsınız ben çok yoğunum yarında babam geliyor ertesi günü annem geliyor bunlar böyle neden taksit taksit geldi anlamadım ara sıra uğramaya çalışıyom ama kimseyi yakalayamıyom beeee

iyi bari iki kişi bulmuşken hemen buhran yapıyım
dr gitiim kulağım için aynı hastanede en sonki druma
prolaktin için sürekli kulladığım ilacı yazrdırmak için uğradım uğramaz olsaydım 10 tane hamile gördüm hemen yan odadada cocuk dru var
birsürüde bebek gördüm içnelerek baktım ağlamamak için kendimi zor tutum ve geldimmmmmmmmmmmmm
offffffffffffffffffffff ülen offffffffffffffffffffff
kaçarsanız anlarım sizi

demek kaçarsak anlarsın bizi heee
ülennn üleennnn bende seni yakalamışken fırçalım bari heee nedersin niye kaçacakmışım bee hem biz olmasak kime buhran yapacan senn içine ata ata çatlarsın sen
anlıyorum seni bacımda sabretmekten başka çare yok
biliyorum sanki böyle duvarlar üstüne geliyormuş gibi hamişler üstüne üstüne geliyor bebekler üstüne üstüne geliyor demi bacım ahhhh datlum ahhh keşke yapabileceğim bişey olsa dua etmeten başka ne yapabilirimki en güzel şey dua etmek allaha sığınmak

mutlu yillar canim hersey gonlunce olsuna.s.
geliyorum ya uleynnnnn:mymeka:
fazla yazamiyorum o ayri
oyyy yerim senii ne guzel anlatiyosunn:teselli:

nuniş burdasın biliyorummmmmmmmmmmm
facebookta resmin vaya kızınla kucağında
yaw ben hala inanamıyorum o bebek senin
ben de inanamiyorum kusum onun benden ciktigina:sm_confused:
hamilelik dogum ruya gibi geldi gecti unuttum bile

uleynn doktora ne hacet ben sana msnden didim ya bu sonuca gore pko olabulursun deyu
nuniş birazdan kaçar bende kendi kendime yazıyorum
delümüyüm neyimmmmmmmmmmmmm
yazamadan cikmak zorunda kaldim kusum kusura bakma
datluuuuummm kaçtınmı hemen ama ama ama nedeeeennnn
nuniş geldi nuniş sen nasıolsın kuşum
iyi diyelim idare eder canim sen nasil oldun

uyyyiiii nuniş artık toptan cevap veriyorrr
ama napsın kadın caaazzz bebekli karu böyle oluyo işteee

nunişim nedemek bi baltaya sap olamadın muamelesi yaaa
anne olmak kolaymı bu zamanda hamileliği doğumu büyütmesi bence en güzel kariyer anne olmaktır
takma kafana böyle şeyleri hi birşey senin bebeğinden önemli değil senin için

Son düzenleme:
hıcrosum ısın zor Allah kolaylık versinŞeniz
süt tamamen gitti mi şimdi,kesildi yazmıssın:uhmompa işe yaramadı mı kiralamıstın hani??
aslının bebiş diş cıkarmıs oyy yerim onu
istanbula dönmüş mü aslı nazillide mi

nasıl takmayım kusum yaa ben zaten sıkılıyorum evde bir de boyle sozler duymak beni çok üzüyor:çok üzgünüm:

nasıl takmayım kusum yaa ben zaten sıkılıyorum evde bir de boyle sozler duymak beni çok üzüyor:çok üzgünüm:

ama canım senin şu anda yapabilecek hiç bişeyin yokki küçücük bebeği kime bırakırda çalışırsın birazcık toparlansın sana muhtaç olmadan hayatını idame edecek duruma gelsin
sonraçalışırsın böyle şeyleri kafana takıpta neden kendini üzüyorsunki değermi bacın boşver sen herşeyi kızın için yapacaksın elalem in susması için değil varsın konuşsunlar güzelim boşver

saol canımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…