nurişim yazılarını bile özlemişim hoşgeldinnn
valla ben okumadım ama işimi öğrenmek için çok çile çektim
ben devlet memuru olamayacağıma göre özel sektöre dönüp bebeklerimin
en güsel anlarını kaçıramam annelik çok özel bişey belki evlatlar yaşanan acıları bilmiyor
ama ne olursa olsuz karşılıksız sevgi çıkarsız sevgi var........
bak anamın ayağının dibindeyim o hasta ama hala bana bakıyorki annem kolay kolay hasta olmaz
boşver cnm sen bir baltaya sap oldunn herkesss anne olmaz annelik 9 ay taşıyıp bırakmak değil
şimdi kreşlerde ufacıksa bebekler uyku ilaçları veriliyor...büyükse başka şeyler görüyolar
kadın tutsan yine aynı bir çocuğa ancak annesi bakabilr çünki binbir meşakatle taşıyoruz
ben şimdiden benden başka kimse bağıramaz sevin öpün koklayın ama bağramazsınız diyorum.........
bilmiyorum valla üçbeş kuruş için biraz rahat hayat için çocuklarımı bırakmam
isterlerse bana odun desinlerrrrrrrrr..............
çocuk yaparım kariyer aslaaaaaaaaa maanneeeeee
hb bıtanem Şeniznurişim yazılarını bile özlemişim hoşgeldinnn
valla ben okumadım ama işimi öğrenmek için çok çile çektim
ben devlet memuru olamayacağıma göre özel sektöre dönüp bebeklerimin
en güsel anlarını kaçıramam annelik çok özel bişey belki evlatlar yaşanan acıları bilmiyor
ama ne olursa olsuz karşılıksız sevgi çıkarsız sevgi var........
bak anamın ayağının dibindeyim o hasta ama hala bana bakıyorki annem kolay kolay hasta olmaz
boşver cnm sen bir baltaya sap oldunn herkesss anne olmaz annelik 9 ay taşıyıp bırakmak değil
şimdi kreşlerde ufacıksa bebekler uyku ilaçları veriliyor...büyükse başka şeyler görüyolar
kadın tutsan yine aynı bir çocuğa ancak annesi bakabilr çünki binbir meşakatle taşıyoruz
ben şimdiden benden başka kimse bağıramaz sevin öpün koklayın ama bağramazsınız diyorum.........
bilmiyorum valla üçbeş kuruş için biraz rahat hayat için çocuklarımı bırakmam
isterlerse bana odun desinlerrrrrrrrr..............
çocuk yaparım kariyer aslaaaaaaaaa maanneeeeee
hb bıtanem Şeniz
dedıklerın cok dogru kımse anne gbı olamaz kendı annemı bıle begenmez oldum meyrayı tutarken ne bıcım tutuyorsun dıye kızıyorum sen dusun
herkese slm ben bugün gelemedim misafir vardı nasılsınız canlarrrhihoyyyt
a.sa.sŞenizŞenizçok haklısın bacım:1hug:
hb bıtanem Şeniz
dedıklerın cok dogru kımse anne gbı olamaz kendı annemı bıle begenmez oldum meyrayı tutarken ne bıcım tutuyorsun dıye kızıyorum sen dusun
hee donmus demekkkaslı istanbuldaa bu aradaaaa nurayımm
yawww bugün su mideme dokunuyorrrr yaa
canım boşver ne derlerse desinler sen üzülme sütün mütün kesilir sen güzel işte çalşıyon oda annelik
:hooray:
ya kızlar iki gündür göğüs uçlarım acıyor ve sanki sağ göğsümün üstünde bişey var kafayı ona taktım canım sıkılıyo
hee donmus demekkk
ama girmiyo siteye eskisi kadar??
haklısın cnm:teytey:
ama cok damarıma basıyolar başta yengemkaydirigubbakcemile
gecen geldiler kuzenimle diyoki senin evlenip cocuk yapcgn aklıma gelmezdi hadi evlilik neyse de cocuk zor:1shok:
sonra neymiş sıkılıyorm ya evde cocukla oyalanırmışım:1shok:
bu :1shok:ne terbiyesizlik yaaa
cnm adet zamnınmı acaba ondanmııı acabaaa
hee donmus demekkk
ama girmiyo siteye eskisi kadar??
haklısın cnm:teytey:
ama cok damarıma basıyolar başta yengemkaydirigubbakcemile
gecen geldiler kuzenimle diyoki senin evlenip cocuk yapcgn aklıma gelmezdi hadi evlilik neyse de cocuk zor:1shok:
sonra neymiş sıkılıyorm ya evde cocukla oyalanırmışım:1shok:
bu :1shok:ne terbiyesizlik yaaa
cnm ya kuzenın 8 yasında oglu var dune kadar yengem asla baska cocuk yapma dıyodu durumları yok dıye sımdı de ısrar edıyo yapsınmıs tek cocukmuş cok sımarıkmıs duzelırmıs:dilcikar:sonra diyoki oglan cok fena kendini sevdrmıyo bile..şimdi belki kızları olur
bana da diyoki oglun olsaydı:1shok:hastaneye doguma geldi orda bile soyledi erkek bekliyomuş ona ne ki dış kapının mandalı..
kuzenimin gorumcesi uyduruk bir yerden mezun 2 yıllık onu chp aracılıgıyla beledıyeye soktular beni her gordugunde onu soyluo calısıyomus onun maası ikisine yetermiş 2seneye kadar ev alcakmıs..gecen annem gitti yine aynı mevzuyu yapmıs kızı methetmiş
kuzenim icin annem de demişki kızı ayartma nasıl bakcaklar ne vercekler 2.cocuga
yengem de beni one sürmüş eee neymiş ben de calısmıyomusum:1shok:ne alakaysa sanki ikimiz aynı durumdayız..bizimle sidik yarıstırmaktan vazgecemedi kadın ya ölecek fesadından
özellikle arkadaş ilişkilerinde ya insanlar olmadık yere insanın canını sıkıyorlar ben anlamıyorum ank geleli 3sene oldu sitede yok oşöyle demiş yok bu böyle demiş beni çağırmmış onu çağırmış sıkıldım artık hele bi arkadaş var çocuk gibi küsünce onda bişeyim varsa hemen gönderir uf çok sıkıldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?