iyiyim bi koşturmaca gidiyor işte:teytey:[/QUOTE
koştur bakalım nereye kadar
gitiği yere kadar canım bugün zaten moralim bozuldu sinirlerim alt üst oldusenağlama
ülen bu kurbanlık koyun yine kaçtı amma oynak kurbanmış heeee nasıl zaptedecem onu yavvv
bişey değil kurban bayramına dahada var besle babam besle yavv etli butlu olmazsa hiç uğramıyacamda hatun etli butlu tam ağzıma layık yaniiii
tabi yatacakm erak etme bikaçgün sonra istesede yatamayacak bebişlerden:roflol::roflol:[/QUO
evet yatamayacak garibim ne günler bekliyor onu allah yardımcısı olsun
ikisi bir arada büyüyecek hatun çift çift çıkarıyor biz bakalım ikinciyi nezaman çıkarabilecez
gitiği yere kadar canım bugün zaten moralim bozuldu sinirlerim alt üst oldusenağlama
sana ne oldu canım ne yaptılar sana ben güzin ablanız hadi anlatın bana
ne istiyon kızdan ya hasta zaten duymuyor zavallıklava:
tabi yatacakm erak etme bikaçgün sonra istesede yatamayacak bebişlerden:roflol::roflol:[/QUO
evet yatamayacak garibim ne günler bekliyor onu allah yardımcısı olsun
ikisi bir arada büyüyecek hatun çift çift çıkarıyor biz bakalım ikinciyi nezaman çıkarabilecez
öyle allah yardımcısı olsun herşeyin hayırlısı canım
aman ne olsun siteden arkadaşın biriyle takıştık ne yapsan hatalı oluyosun sık görüşünce çok sık görüşüyoz seyrek görüşünce seyrek diyo kendi doğrusundan vazgeçmiyo bende böyle arkadaşlık olmaz dedim onda oğlanın sokak rabası var4dı onu göndermiş istediği zaman iyi istediği zaman kötü bende çıdırdımsenağlamasenağlamasana ne oldu canım ne yaptılar sana ben güzin ablanız hadi anlatın bana
aman ne olsun siteden arkadaşın biriyle takıştık ne yapsan hatalı oluyosun sık görüşünce çok sık görüşüyoz seyrek görüşünce seyrek diyo kendi doğrusundan vazgeçmiyo bende böyle arkadaşlık olmaz dedim onda oğlanın sokak rabası var4dı onu göndermiş istediği zaman iyi istediği zaman kötü bende çıdırdımsenağlamasenağlama
aman canım yaaa canını böyle şeylere sıkma yaaa boşver bidaha vermezsin sende arabayı
aman canım yaaa canını böyle şeylere sıkma yaaa boşver bidaha vermezsin sende arabayı
ya konu araba değiki çocuklar gibi bi küsüyo bi barışıyo bende postayı koydum benden bu kadar herkez kendi yoluna dedim
ülen bu kurbanlık koyun yine kaçtı amma oynak kurbanmış heeee nasıl zaptedecem onu yavvv
bişey değil kurban bayramına dahada var besle babam besle yavv etli butlu olmazsa hiç uğramıyacamda hatun etli butlu tam ağzıma layık yaniiii
fake senin kulak işi kötü oldu yaa cnm inş.iyi olursunnn biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?