benim antibiyotiğim bitnişti dün dr yeniden verdi
dün başladım içmeye yine daha kötü oldu kulağımmmmmm
yutkundukça sanki kulağımda balon patlıyoooooooooo
sanırım etki ediyooooooooooooooo
inş biran evvel iyileşirimmmm
canlarım herkese iyi akşamlar.çok az vaktim var hemen güsel haberleri vereyim dedim sizlere.bugün fasulyemin kalp atışlarını gördük ve duyduk teyzeleri.herşey yolundaymış çok şükür sizede haber vereyim didim.valla çok muhteşem bi duyguymuş elim ayağım titredi , tansiyonum düştü bi müddet kalkamadım yattığım yerden.Güsel Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu bana da sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
bu arada d.günümü içtenlikle kutlayan herkese çok ama çoookkk teşekkür ediyorum hepinizi kocamannnnnnn öpüyorummmmmŞenizŞenizŞeniz
yarın konyaya gidiyorum haftasonu konyada olucam cumartesi günü tam 6 tane sınavım var.valla hiç çalışamadım başımı uykudan kaldıramıyorum.nolur bana dua edin de bari bildiğim yerlerden çıksınyerimseniben:1rolleyes:
Hicroş sana rep veremiyom ben anlamdım bu işi bacımmmmmmmm
bu arada sabah bulantımı yaşıyorum gidem şurup içiem gelemmm
[sıze="3"]fake bacım doğumgünün kutlu olsunn arkadaşımmm son bebeksiz doğumgünün olsunnn inş..[/sıze]:teytey:a.s.:dance:
aaaaaaaaa fake kızzz doğum gününmü bugün seniii hadi nice yıllara canım birsene katılıyorum inşallah bidahaki doğum gününü bebişinle kutlarsın canım
[ımg]http://img22.imageshack.us/img22/513/dogumgunu08qf7qw9.jpg[/ımg][/url][/ımg]
neden veremiyon leynnnnnn cimri gacııııııııııııııııı senin reple r yüksek diyemi acep dicem ama eylül annişlerinde ikibin küsür puanda olan bir arkadaş bana veebiliyorrr:uhm:r
ayyyyyyyyyyyyyyy çok teşekkürederim canlarım bende sayfaya bildireyim diyodumki kutlamışınız bile dualarınız kabul olur inş bebek hasreti çektiğim son senemi geride bırakmış oluyum inş
offffffffffff buarada ben 27 "ye girdim çok büyüdüm ben daha bebek yapıcammmmmmmmm amaaaaaaaa
[sıze="3"]fake bacım doğumgünün kutlu olsunn arkadaşımmm son bebeksiz doğumgünün olsunnn inş..[/sıze]:teytey:a.s.:dance:
aaaaaaaaa fake kızzz doğum gününmü bugün seniii hadi nice yıllara canım birsene katılıyorum inşallah bidahaki doğum gününü bebişinle kutlarsın canım
[ımg]http://img22.imageshack.us/img22/513/dogumgunu08qf7qw9.jpg[/ımg][/url][/ımg]
Hicroş sana rep veremiyom ben anlamdım bu işi bacımmmmmmmm
bu arada sabah bulantımı yaşıyorum gidem şurup içiem gelemmm
fakeDOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE GÜZEL SENELERE
fakelove doğum günün kutlu olsun canım inş en yakın zamanda hemiş kalırsın..Hamilelerin duası kabul olurmuş Amin...
bu arada fakülteye gittim progesteron tahlili için kan verdim diğer sonuçlarımı aldım
ve pazartesi bütün sonuçları alıp götürücem ve kurula giricekmiş anlamıyorum bu ne kurulu nekadar sürer ama dayanıcam bide bana progesteron tahlili yaptırıyolar bana sorsalar söylücem ne yumurtlaması ama işte sormuyolarrrrrrr
drun biri baktı fsh 12 miş dedi sonrada hepsini getir sana kurul için gün vericez dedi
eşimin test sonucunu bana vermediler eşim gitmesi gerkiyomuş
rabbim inş beni nu yolda çok yorulmamı nasip etmez inşşşşşş
ben artıkk anne olmak doğum günümü evladımında kutlamısını istiyorummmmmmmmmmm
İNŞALLAH CANIM ALLAH SENİ VE SENİN GİBİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN:Saruboceq::Saruboceq:
fakelove hiç bir zaman ümidini yitimee 14. ayda geldi benim bebişim bende dün öğrendim hamile olduğumu hemde iyi aylıkmış üstüne görmüşüm.Darısı başına canım tüm herkezin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?