Aysonu Kizlari 2008

Hicroş sana rep veremiyom ben anlamdım bu işi bacımmmmmmmm

bu arada sabah bulantımı yaşıyorum gidem şurup içiem gelemmm

geçmiş olsun bacım yaaa ne iş kendine iyi bakmıyon dikkat etmiyon galibaaa saldın çayıra mevlam kayıraaa:1no2:

canım gözün aydın hadi hayırlısı inşallah sağlıkla doğduğu günde müjdeyi vericeksin bize burdan a.s.

rabbim zihin açıklığı versin inşallah karnındaki meleğnin şansına tüm sınavlardan başarı ile geçersin canımm:içelim:

AAAAAAAAA FAKE KIZZZ DOĞUM GÜNÜNMÜ BUGÜN SENİİİ HADİ NİCE YILLARA CANIM BİRSENE KATILIYORUM İNŞALLAH BİDAHAKİ DOĞUM GÜNÜNÜ BEBİŞİNLE KUTLARSIN CANIM

[/URL][/IMG]

neden veremiyon leynnnnnn cimri gacııııııııııııııııı senin reple r yüksek diyemi acep dicem ama eylül annişlerinde ikibin küsür puanda olan bir arkadaş bana veebiliyorrr:uhm:r

[sıze="3"]fake bacım doğumgünün kutlu olsunn arkadaşımmm son bebeksiz doğumgünün olsunnn inş..[/sıze]:teytey:a.s.:dance:

ayyyyyyyyyyyyyyy çok teşekkürederim canlarım bende sayfaya bildireyim diyodumki kutlamışınız bile dualarınız kabul olur inş bebek hasreti çektiğim son senemi geride bırakmış oluyum inş
offffffffffff buarada ben 27 "ye girdim çok büyüdüm ben daha bebek yapıcammmmmmmmm amaaaaaaaa

neden veremiyon leynnnnnn cimri gacııııııııııııııııı senin reple r yüksek diyemi acep dicem ama eylül annişlerinde ikibin küsür puanda olan bir arkadaş bana veebiliyorrr:uhm:r

aşk olsun rep senin köpeğin olsun ama veremiyom yawww bak gene deneyecem

hastanede kadın 45 yaşında ilk bebeğine hamişdi cicimmmm geççççç kalmadın korkmaa

[sıze="3"]fake bacım doğumgünün kutlu olsunn arkadaşımmm son bebeksiz doğumgünün olsunnn inş..[/sıze]:teytey:a.s.:dance:

ayyyyyyyyyyyyyyy çok teşekkürederim canlarım bende sayfaya bildireyim diyodumki kutlamışınız bile dualarınız kabul olur inş bebek hasreti çektiğim son senemi geride bırakmış oluyum inş
offffffffffff buarada ben 27 "ye girdim çok büyüdüm ben daha bebek yapıcammmmmmmmm amaaaaaaaa

bu arada fakülteye gittim progesteron tahlili için kan verdim diğer sonuçlarımı aldım
ve pazartesi bütün sonuçları alıp götürücem ve kurula giricekmiş anlamıyorum bu ne kurulu nekadar sürer ama dayanıcam bide bana progesteron tahlili yaptırıyolar bana sorsalar söylücem ne yumurtlaması ama işte sormuyolarrrrrrr
drun biri baktı fsh 12 miş dedi sonrada hepsini getir sana kurul için gün vericez dedi
eşimin test sonucunu bana vermediler eşim gitmesi gerkiyomuş

rabbim inş beni nu yolda çok yorulmamı nasip etmez inşşşşşş
ben artıkk anne olmak doğum günümü evladımında kutlamısını istiyorummmmmmmmmmm

fakelove doğum günün kutlu olsun canım inş en yakın zamanda hemiş kalırsın..Hamilelerin duası kabul olurmuş Amin...

yawwwwwwwww bende reppppppppp istiyorummmmmmmmm
doğum günü hediyesi olarakkkkkk

bak birsen şöyle okkalı bir rep olsun heeeeeee

kayserili olduğum anlaşıldıııııııııı pazarlık ediyorummmm

hicran pasta çok güzel yemiş kadar oldum çok teşekkürederim datlummmmmmmmmm

fakeDOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE GÜZEL SENELERE

çok teşekürederim sizinle bu sayfada ikinci kezdoğum günümü sizlerle kutluyorum inş nice senlerde hep yine birlikte kutlarızzzzzzzzzzzz

fakelove doğum günün kutlu olsun canım inş en yakın zamanda hemiş kalırsın..Hamilelerin duası kabul olurmuş Amin...

hoşgeldin tanımıyorum ama çokkkkkkkkkkkkkkkk teşekkürederim inş bende anne olurummmmmmmmmm güzel duan için çok teşekkürederim:1hug:

İNŞALLAH CANIM ALLAH SENİ VE SENİN GİBİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN:Saruboceq::Saruboceq:

fakelove hiç bir zaman ümidini yitimee 14. ayda geldi benim bebişim bende dün öğrendim hamile olduğumu hemde iyi aylıkmış üstüne görmüşüm.Darısı başına canım tüm herkezin.

kızlar bugün çok yoruldum berkayı dişçiye götürdüm sabahın 9unda yollara döküldük tabi baktı hiçbişey yapmadan martın 4üne rendavu verdi dolgu yapılacakmış flim çekildi eve geldik başım ağrıyor stresten

fakelove hiç bir zaman ümidini yitimee 14. ayda geldi benim bebişim bende dün öğrendim hamile olduğumu hemde iyi aylıkmış üstüne görmüşüm.Darısı başına canım tüm herkezin.

gözün aydın canımmmmm
ne mutlu sana 14. ayın sonunda almışın ve 2 aylık heeeee
rabbim kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin inş
bana duan içinde çok teşekkürederim inş duan kabul olur talımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…