Aysonu Kizlari 2008

ben geldimmmmmmmmmmmm
ev işi yapıyorum bugünde salonun pencerelerini sildim
perdeler kaldıııııııııııııııııııııııı
kimse gelmemiş zatennnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyyyy kimse gelmemis bu ne yawwww:uhm:nirdesiniz kuslarimmmm

feko saol bitanem benimŞeniz
bu arada tekrardan gecmiş olsun ne kulakmış bu boyle kıyamam sana :teselli:

heeeeyyyttt ben geldim şekerler ama hemen kaçacam çok yoğunum ama yinede bi bakayım dedim sabahtan beri oturmadım belim çok ağrıyor yaaaa yarında anam geliyor üç yatılı misafir ha ha haaayyyy
75 metre kare evde 6 kişi yaşayacaz ama kızlar sbahtan beri babam sağolsun gülmekten öldürdü beni
bu adanm yaşlandıkça komikleşiyor

nuriş bu gece rüyamdaaa meyrayıı kurtarömaya çalışıyordum ne olmuş bilmiyorummm ama çok mücadele ettim

kızım millet sürekli öle yaşıyorrrr şükredelimmmm hep halimize
bugün eski şirketle konuştummm zam yapılmamışş üstelik maaslar aşağa çekilmişşş
ve haftada birgün işe gelinmeyecek ayda 4 günleri kesilcikmişş

süperrrr benle uğraşanlar isyandaymışş

evet şükredelim ama ben kalabalığı seviyorum yaaa şen şakrak oluyoruz
seninle bende uğraşıyorum ama ben isyanlarda değilim yaaa nabeeerrkaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum kızlar gardaşım başımdan aşağı bekliyor cellat gibi hadi öptüm herkesi
benim kurbanlık koyunumda burdaymış ama şu an onu hiç yakalamaya uğraşamıycam babişkomla çay içmeye gidiyom çüüüüüssssssssssss

canlarım herkese iyi akşamlar.çok az vaktim var hemen güsel haberleri vereyim dedim sizlere.bugün fasulyemin kalp atışlarını gördük ve duyduk teyzeleri.herşey yolundaymış çok şükür sizede haber vereyim didim.valla çok muhteşem bi duyguymuş elim ayağım titredi , tansiyonum düştü bi müddet kalkamadım yattığım yerden.Güsel Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu bana da sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.

bu arada d.günümü içtenlikle kutlayan herkese çok ama çoookkk teşekkür ediyorum hepinizi kocamannnnnnn öpüyorummmmmŞenizŞenizŞeniz

yarın konyaya gidiyorum haftasonu konyada olucam cumartesi günü tam 6 tane sınavım var.valla hiç çalışamadım başımı uykudan kaldıramıyorum.nolur bana dua edin de bari bildiğim yerlerden çıksınyerimseniben:1rolleyes:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr kimseler yokkkkk
usus cnm gözün aydın iyi sınavlar cnm

nurişim aksam üstü gelmişş

bende gece uyuyamadım ben sola dönüp yatamıyorum yani uyuyamıyorum
hastanede bir kadın bana sola dönüp yatmalı sağda atar damar varmış bebeklere tam kan gitmezmiş dedi...........bende sağ dönmeden uyuyamam offfffffff bütün gece döndüm sonra çişşş belasııı aksam kuzular devamlı kasıklarıma vurdu ....sola yatınca soldaki vuruyor sağ yatınca sağdaki
kıyamıyorumda üstüne yaztıyormuşum gibi geldi.....

kocamda devamlı vır vır konuştu...........sürekli eli üzerimde üstünü kapat diyee ayyyyyyyyyyy çok yorucu bir gece geçirdimm

:roflol::roflol::roflol:ay anlatımın hoşuma gitti o yüzden güldüm,
bende uyuyamadım yaaa soluma yatamıyorum kalbim ağrıyo sağıma yatmak istemiyorum zaten dalma problemi yaşıyorum ne yapacam bilmiyorum

AHHH BACIM AHHHH SÜT OLMAYINCA HİÇBİR POMPA İŞE YARAMIYOR ANLADIM BUNU ARTIKK SÜTÜM ARTMADI HİÇÇ GÜNDE 20 CC YA VAR YA YOKK BAZEN 10 CC ANCAK ÇIKIYORR KİRALADIĞIM POMPA 21 İNE KADAR SÜRESİ VAR SONRA İADE EDİCEMMM BOŞA PARA VERMEYEYİM BİDAHA EVDEKİ ELEKTRİKLİ GERÇİ HİÇÇÇ SÜT SAĞAMIYORR KİRALADIĞIMIN VAKUMU DAHA FAZLA OLDUĞUNDAN 20 CC GELİOR GÜNDE EN AZINDAN AMA MANUEL POMPA İLE DEVAM EDİCEM ARTIK NEREYEKADAR GİDERSEEE İLAÇ NİYETİNE HERGÜN AZ BİŞEY VEREBİLİYORUM İŞTE O KADARsenağlama

FAKE BACIM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUNN ARKADAŞIMMM SON BEBEKSİZ DOĞUMGÜNÜN OLSUNNN İNŞ..:teytey:a.s.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…