kızlar bugün çok yoruldum berkayı dişçiye götürdüm sabahın 9unda yollara döküldük tabi baktı hiçbişey yapmadan martın 4üne rendavu verdi dolgu yapılacakmış flim çekildi eve geldik başım ağrıyor stresten
bu arada fakülteye gittim progesteron tahlili için kan verdim diğer sonuçlarımı aldım
ve pazartesi bütün sonuçları alıp götürücem ve kurula giricekmiş anlamıyorum bu ne kurulu nekadar sürer ama dayanıcam bide bana progesteron tahlili yaptırıyolar bana sorsalar söylücem ne yumurtlaması ama işte sormuyolarrrrrrr
drun biri baktı fsh 12 miş dedi sonrada hepsini getir sana kurul için gün vericez dedi
eşimin test sonucunu bana vermediler eşim gitmesi gerkiyomuş
rabbim inş beni nu yolda çok yorulmamı nasip etmez inşşşşşş
ben artıkk anne olmak doğum günümü evladımında kutlamısını istiyorummmmmmmmmmm
kızlar bugün çok yoruldum berkayı dişçiye götürdüm sabahın 9unda yollara döküldük tabi baktı hiçbişey yapmadan martın 4üne rendavu verdi dolgu yapılacakmış flim çekildi eve geldik başım ağrıyor stresten
gördüm babasız 14 çocuğu olmuş saçmalıkkkkkkkızlar gördünüzmü bilmiyorum ama bakın sekizmişti
ne kadar zordur rabbim herşeyin hayırlısını versin inşşşşşşşşşş
ImageShack - Image Hosting :: ss001je8.jpg kapı süsü aldık bir ikide biz ekelyecez süs olduda bitti maşşallahhhhhh
çok güzelmiş birsennnnnnnnnnnn
maviş mavişşşş
fakee o bebekler tüp bebek tabi gitmiş sprem bankasına almış sekiz olmuş saçmalık bacım
bir olur iki olur babasız bu kadar çocuk olmaz ve daha öncede 6 tız doğiurmuş aynı yöntemle
bizde bir iki süs koyacazzz
yawwwwwwwww bende reppppppppp istiyorummmmmmmmm
doğum günü hediyesi olarakkkkkk
bak birsen şöyle okkalı bir rep olsun heeeeeee
kayserili olduğum anlaşıldıııııııııı pazarlık ediyorummmm
hicran pasta çok güzel yemiş kadar oldum çok teşekkürederim datlummmmmmmmmm
fakelove hiç bir zaman ümidini yitimee 14. ayda geldi benim bebişim bende dün öğrendim hamile olduğumu hemde iyi aylıkmış üstüne görmüşüm.Darısı başına canım tüm herkezin.
kızlar gördünüzmü bilmiyorum ama bakın sekizmişti
ne kadar zordur rabbim herşeyin hayırlısını versin inşşşşşşşşşş
ImageShack - Image Hosting :: ss001je8.jpg kapı süsü aldık bir ikide biz ekelyecez süs olduda bitti maşşallahhhhhh
güle güle kullanın pek şeker maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?