Aysonu Kizlari 2008

sıkma bukadar kendini yapma stres
(diyene bakkkkkk)
işte randevu veriyolar nasıl geçecek bilmiyolar
geçen gün haberlerde soruyolar yaşlı bir amcayada bilmem taaaaaa ne zamana gün veriyolar randevu için diyoki oda: rendevu gelene kadar ben ölürmüyüm kalırmıyım bilmiyorum ne acıııı

kızlar gördünüzmü bilmiyorum ama bakın sekizmişti

ne kadar zordur rabbim herşeyin hayırlısını versin inşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
eeeeeeeeeeeeeeee nerdesiniz resimi görünce bayıldınızmı daaaaaaaaaaaaaaa
benim karnum çok açççççççççççççç kaçtım ozaman kimse yok zatiiiiiiiiiii

ImageShack - Image Hosting :: ss001je8.jpg kapı süsü aldık bir ikide biz ekelyecez süs olduda bitti maşşallahhhhhh

ülen bu yolda hepimiz yorulduk ben 1 senede kaç kapı aşındırdım ssk dan tut özeline kadar .........istanbulun bir ucundan bir ucuna gittik çalışırken ........
kurul belki sana rapor verecek tüp bebe k için

seni çok stresli görüyorum bu aralarrr

kızlar gördünüzmü bilmiyorum ama bakın sekizmişti

ne kadar zordur rabbim herşeyin hayırlısını versin inşşşşşşşşşş
gördüm babasız 14 çocuğu olmuş saçmalıkkkkkk

birsen bu yolda herkez çok yoruluyooooo
ama bu yolda kazanmak önemli korkumuzz bu zaten anne olamamak eğer olsak
herşeyi unuturuz sende herşeyi unutuyosun ve unutucaksın çünkü hayatında 2 melek varrrr
kimse yorulmasın bu yoldaaaa

fakee o bebekler tüp bebek tabi gitmiş sprem bankasına almış sekiz olmuş saçmalık bacım
bir olur iki olur babasız bu kadar çocuk olmaz ve daha öncede 6 tız doğiurmuş aynı yöntemle

fakee o bebekler tüp bebek tabi gitmiş sprem bankasına almış sekiz olmuş saçmalık bacım
bir olur iki olur babasız bu kadar çocuk olmaz ve daha öncede 6 tız doğiurmuş aynı yöntemle

imtihan dünyası işte ama nasıl büyütücek bilmiyorummmmm

bizde bir iki süs koyacazzz

eh koyun bakalım ne güzel olur
eltim doğum yaptığında bir odanın kapısını süslemişlerdi pembelerle çok hoş olmuştu rabbim ne büyük mutluluk

kimse yok fakeee bende mayıs annelerine takılıyorum geliyom arada burayada bakıyom
gel diye diye tüüüü bittii dilimdeeee

afiyet şeker olsun bacımmmmcokacimcoooka.s.

ikiz annelerine gir bebekleride görürsün

dilek kızzzzzzz okuyup kaçma bir iki satır yaz eski günlerin hatrınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…