18 kişi yazmışın
13--------------------
5++++++++++gerçektende çok kişi geldi geçti şimdide kimde yokkkkk
bence bu sayfa 5 aya yok olur bu gidişleeeeeee
(inş olmaz ama gidişat o)
valla cnm neşe yok oldu
nuriş bi sıkıntı yaşıyor birde bebek olunca iyice saldı bizi
fatoş bir aynı sıkıntıları var giremiyor
fatoş iki daha yeni
mirada işe girdi hiç uğramaz oldu
yani açıkcasıı herkesin bi sıkıntısı var diye girmiyor
ben iki bebek gelince nasıl gelirim gece yarısı onları uyutunca uykum kaçınca burada olurum..........
ama eskisi gibi faal olamam eminim inş.sayfamız göçmezzz
bu arada dün annemlerin sağlıkocağından aradılar eczaneden öğrenmişler
hamile olduğumu ben dedim yatıyorum çıkamıyorum dedim .....hımm dedi kadın o zaman biz size eve gelip takip edecez dedi.....şaşırdımdelikafaduldenben burada oturmuyorum annem oturuyor gebelik boyunca buradayım dedim olsun dediler......
halam gelecekmiş bebeklerin yorganlarını görmeye çok kızdım çok fesat kendisi benim çocuklarıma ne yapılıyorsa yada biri yapıyorsa hani bize diyor
kendi gelinide hamile ....ama kendisi halam olarak öreceğin yeleğin iplerini aldırdı
kötükedihüsokötükedihüso
boşver kızzzz baksın sende söle ben ikitaneye alıyorum 3 .cüyede alamam kusura bakma de yeterrrrrrrrrrrrrrr
kız benden istemiyor yapan kişilerden istiyor halamın kızı ağız mendili oyalamış bana
aman hani onlara neden yapmamış .......
kızda istemiyor onun gelinine yapmak halam zorla bana yapılandan 5 tane ayırmış.......
o zaman i çok istiyosa kendi yapsınnnnnnnnnnnnn
kendüsü yaparrrr gider taçtan maçtan alır battaniyeleri
ben asıl ne takacak çocuklara çokkkk merak ediyorum ikisine bir altınmı
yoksa iki altınmı yoksaaaaaaaa birer tulummu
düğünümdede bana çok kızgın olduğundan bilezik takmamış
ama ben onun oğullarına taktım nişan düğün anneleri saymıyorum bilee
tşkler canımmmm.benim kardeşim gelmediki hiç şekercimm.esranın kardeşi gelmişti.hatta ikizi benim kardeşe diyorumda o pek pc başında oturmaz veletlerden sıra gelmez.aslıcığım iyi insanmışsın evet cnm sizsiniz kardeşinde geliyordu
güzelim eşimden bana kalmıyorki pcc bende bilgisayar istiyomm. nasılsın kuşumm.aslım nerelerdesin sen yawwwww istanbula geldin yok oldun yawww
canımm iyiyimm ya sen nasılsın.sizleri özlüyorumm.merhaba aslıııı nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnn
aslım senin kardeşindi yaww hani doğum yapmıştı değilmi yaw yanlışmı hatırlıyorum
kızlar yaaaa badem diye bir arkdaş vardı tüp bebekde 4 aylık ikizleri vardı kaybetmiş erken doğumla çok üzüldüm çokkkk mideme vurdu kustum yaaa
rabbim herkezin bebeklerini korusun :Saruboceq:
aslım senin kardeşindi yaww hani doğum yapmıştı değilmi yaw yanlışmı hatırlıyorum
kızlar yaaaa badem diye bir arkdaş vardı tüp bebekde 4 aylık ikizleri vardı kaybetmiş erken doğumla çok üzüldüm çokkkk mideme vurdu kustum yaaa
rabbim herkezin bebeklerini korusun :Saruboceq:
ah canım neden boyle oldu yaa tuh rezeneler hurmalar filan işe yaramadı mıAHHH BACIM AHHHH SÜT OLMAYINCA HİÇBİR POMPA İŞE YARAMIYOR ANLADIM BUNU ARTIKK SÜTÜM ARTMADI HİÇÇ GÜNDE 20 CC YA VAR YA YOKK BAZEN 10 CC ANCAK ÇIKIYORR KİRALADIĞIM POMPA 21 İNE KADAR SÜRESİ VAR SONRA İADE EDİCEMMM BOŞA PARA VERMEYEYİM BİDAHA EVDEKİ ELEKTRİKLİ GERÇİ HİÇÇÇ SÜT SAĞAMIYORR KİRALADIĞIMIN VAKUMU DAHA FAZLA OLDUĞUNDAN 20 CC GELİOR GÜNDE EN AZINDAN AMA MANUEL POMPA İLE DEVAM EDİCEM ARTIK NEREYEKADAR GİDERSEEE İLAÇ NİYETİNE HERGÜN AZ BİŞEY VEREBİLİYORUM İŞTE O KADAR:delma
fekoooooooo bidenemmmm mutlu seneler nice yaşlarrrFAKE BACIM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUNN ARKADAŞIMMM SON BEBEKSİZ DOĞUMGÜNÜN OLSUNNN İNŞ..:teytey:a.s.:dance:
cicim farklı 10kişiyi tamamlamadıysa veremez puanla alakası yokneden veremiyon leynnnnnn cimri gacııııııııııııııııı senin reple r yüksek diyemi acep dicem ama eylül annişlerinde ikibin küsür puanda olan bir arkadaş bana veebiliyorrr:r
insallah canım insallhbu arada fakülteye gittim progesteron tahlili için kan verdim diğer sonuçlarımı aldım
ve pazartesi bütün sonuçları alıp götürücem ve kurula giricekmiş anlamıyorum bu ne kurulu nekadar sürer ama dayanıcam bide bana progesteron tahlili yaptırıyolar bana sorsalar söylücem ne yumurtlaması ama işte sormuyolarrrrrrr
drun biri baktı fsh 12 miş dedi sonrada hepsini getir sana kurul için gün vericez dedi
eşimin test sonucunu bana vermediler eşim gitmesi gerkiyomuş
rabbim inş beni nu yolda çok yorulmamı nasip etmez inşşşşşş
ben artıkk anne olmak doğum günümü evladımında kutlamısını istiyorummmmmmmmmmm
oyyy masallah pek guzelmişImageShack - Image Hosting :: ss001je8.jpg kapı süsü aldık bir ikide biz ekelyecez süs olduda bitti maşşallahhhhhh
birsen bu bebekler nasıl olmuş tüp bebekmi anlamadım bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
yok kuşum sperm bankası deil erkek arkadasıymıs onceki 6 cocugu da o adamdnmıs ama evli deiliz diyerek bakmıyormus ve bu karı hala doguruyor yaw Allah akıl fikir versin ne diyeyimmmfakee o bebekler tüp bebek tabi gitmiş sprem bankasına almış sekiz olmuş saçmalık bacım
bir olur iki olur babasız bu kadar çocuk olmaz ve daha öncede 6 tız doğiurmuş aynı yöntemle
ayy ben gormemiştim simdi gordum cok tatlı olmuuuuşşşşirine pek güzel değilmi photo shopla ceyinin yüzünü oturttum oraya :)
yok kusum esranın kardeşi o ama hamile deildiaslıcığım iyi insanmışsın evet cnm sizsiniz kardeşinde geliyordu
askımdoga da vardı sonra elagozlum18 kişi yazmışın
13--------------------
5++++++++++gerçektende çok kişi geldi geçti şimdide kimde yokkkkk
bence bu sayfa 5 aya yok olur bu gidişleeeeeee
(inş olmaz ama gidişat o)
ayıp etmiş canım yaaavalla cnm neşe yok oldu
nuriş bi sıkıntı yaşıyor birde bebek olunca iyice saldı bizi
fatoş bir aynı sıkıntıları var giremiyor
fatoş iki daha yeni
mirada işe girdi hiç uğramaz oldu
yani açıkcasıı herkesin bi sıkıntısı var diye girmiyor
ben iki bebek gelince nasıl gelirim gece yarısı onları uyutunca uykum kaçınca burada olurum..........
ama eskisi gibi faal olamam eminim inş.sayfamız göçmezzz
bu arada dün annemlerin sağlıkocağından aradılar eczaneden öğrenmişler
hamile olduğumu ben dedim yatıyorum çıkamıyorum dedim .....hımm dedi kadın o zaman biz size eve gelip takip edecez dedi.....şaşırdımdelikafaduldenben burada oturmuyorum annem oturuyor gebelik boyunca buradayım dedim olsun dediler......
halam gelecekmiş bebeklerin yorganlarını görmeye çok kızdım çok fesat kendisi benim çocuklarıma ne yapılıyorsa yada biri yapıyorsa hani bize diyor
kendi gelinide hamile ....ama kendisi halam olarak öreceğin yeleğin iplerini aldırdı
o
evet malesef kusum aynen oylebu sayfada en çok olan sensin sende gidince inş olmaz ama sonu öle gözüküyoooo
canım benim komşumada taaaa fakülteden geliyolardı bilgilendiriyolardı
sağlık ocağından 1,2 ayda gelip soruyolar bende yok demekten bıktım açıklayım sana neden böyle ilgi gösteriyolar zaten anlamdıydım türküyede sağlıkta sorun varrrrr
eeeeeeeee hamileler için bu gayret ne çünkü hamile başına devletten para alıyolarmış
yoksa senin evine gelirlermi hiç gittiğin zamn ilgilenmeyen insanlar işte böyle para için yapıyolar yani yoksa hamile olman onların umrunda değilllllll
herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım,
ben bugün bebişin eksiklerini tamamladım çok şükür ama çok yoruldum çoooooooooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?