Aysonu Kizlari 2008

18 kişi yazmışın
13--------------------
5++++++++++gerçektende çok kişi geldi geçti şimdide kimde yokkkkk
bence bu sayfa 5 aya yok olur bu gidişleeeeeee
(inş olmaz ama gidişat o)

valla cnm neşe yok oldu
nuriş bi sıkıntı yaşıyor birde bebek olunca iyice saldı bizi
fatoş bir aynı sıkıntıları var giremiyor
fatoş iki daha yeni
mirada işe girdi hiç uğramaz oldu
yani açıkcasıı herkesin bi sıkıntısı var diye girmiyor
ben iki bebek gelince nasıl gelirim gece yarısı onları uyutunca uykum kaçınca burada olurum..........
ama eskisi gibi faal olamam eminim inş.sayfamız göçmezzz

bu arada dün annemlerin sağlıkocağından aradılar eczaneden öğrenmişler
hamile olduğumu ben dedim yatıyorum çıkamıyorum dedim .....hımm dedi kadın o zaman biz size eve gelip takip edecez dedi.....şaşırdımdelikafaduldenben burada oturmuyorum annem oturuyor gebelik boyunca buradayım dedim olsun dediler......

halam gelecekmiş bebeklerin yorganlarını görmeye çok kızdım çok fesat kendisi benim çocuklarıma ne yapılıyorsa yada biri yapıyorsa hani bize diyor
kendi gelinide hamile ....ama kendisi halam olarak öreceğin yeleğin iplerini aldırdı
kötükedihüsokötükedihüso

gamyoncuiremsu

bu sayfada en çok olan sensin sende gidince inş olmaz ama sonu öle gözüküyoooo

canım benim komşumada taaaa fakülteden geliyolardı bilgilendiriyolardı
sağlık ocağından 1,2 ayda gelip soruyolar bende yok demekten bıktım açıklayım sana neden böyle ilgi gösteriyolar zaten anlamdıydım türküyede sağlıkta sorun varrrrr
eeeeeeeee hamileler için bu gayret ne çünkü hamile başına devletten para alıyolarmış
yoksa senin evine gelirlermi hiç gittiğin zamn ilgilenmeyen insanlar işte böyle para için yapıyolar yani yoksa hamile olman onların umrunda değilllllll

boşver kızzzz baksın sende söle ben ikitaneye alıyorum 3 .cüyede alamam kusura bakma de yeterrrrrrrrrrrrrrr

kız benden istemiyor yapan kişilerden istiyor halamın kızı ağız mendili oyalamış bana
aman hani onlara neden yapmamış .......

kızda istemiyor onun gelinine yapmak halam zorla bana yapılandan 5 tane ayırmış.......

o zaman i çok istiyosa kendi yapsınnnnnnnnnnnnn

kendüsü yaparrrr gider taçtan maçtan alır battaniyeleri

ben asıl ne takacak çocuklara çokkkk merak ediyorum ikisine bir altınmı

yoksa iki altınmı yoksaaaaaaaa birer tulummu

düğünümdede bana çok kızgın olduğundan bilezik takmamış

ama ben onun oğullarına taktım nişan düğün anneleri saymıyorum bilee

o zaman güzel bir hediye takması lazım sen yapmışın onlaraaaaaa

yuhhh yaa kadın tlf açmış gelin yorgancıya gidelim bakalım diyor yaaa olmaz bu kadar adamı uyuz eder bu kadınnnnnnn

aslıcığım iyi insanmışsın evet cnm sizsiniz kardeşinde geliyordu
tşkler canımmmm.benim kardeşim gelmediki hiç şekercimm.esranın kardeşi gelmişti.hatta ikizi benim kardeşe diyorumda o pek pc başında oturmaz veletlerden sıra gelmez.
aslım nerelerdesin sen yawwwww istanbula geldin yok oldun yawww
güzelim eşimden bana kalmıyorki pcc bende bilgisayar istiyomm. nasılsın kuşumm.
merhaba aslıııı nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımm iyiyimm ya sen nasılsın.sizleri özlüyorumm.
fırsat buldukça gelip yazmaya çalışıyorum.

aslım senin kardeşindi yaww hani doğum yapmıştı değilmi yaw yanlışmı hatırlıyorum

kızlar yaaaa badem diye bir arkdaş vardı tüp bebekde 4 aylık ikizleri vardı kaybetmiş erken doğumla çok üzüldüm çokkkk mideme vurdu kustum yaaa

yok kızz benimki dogum yapalı oo çok oldu yegenin biri 10 yaşında biride 5 yaşında

kızlar selam
nasılsınız
ben idare ederim işte
yaramaz bir durum yok inş
giremiyorum kk ya
o kadar çok yoruluyorumki
akşam zor atıyorum kendimi yatağa

herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım,
ben bugün bebişin eksiklerini tamamladım çok şükür ama çok yoruldum çoooooooooook

günaydın mira gelmiş slm çakmış kaçmışşşşşşşşşşşş
esen hanumda eksik tamamlamışşş hahaha güle güle giysin fıstığın

ah canım neden boyle oldu yaa tuh rezeneler hurmalar filan işe yaramadı mı
neyse sağlık olsun artık

FAKE BACIM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUNN ARKADAŞIMMM SON BEBEKSİZ DOĞUMGÜNÜN OLSUNNN İNŞ..:teytey:a.s.:dance:
fekoooooooo bidenemmmm mutlu seneler nice yaşlarrr
yeni yaşında tüm güzellikler seni bulsun insallahhhhh:Saruboceq:
seni cok seviyorummmhihoyyyt

neden veremiyon leynnnnnn cimri gacııııııııııııııııı senin reple r yüksek diyemi acep dicem ama eylül annişlerinde ikibin küsür puanda olan bir arkadaş bana veebiliyorrr:r
cicim farklı 10kişiyi tamamlamadıysa veremez puanla alakası yok
insallah canım insallh
bak ne güzel ilgileniyorlar işte ciddiye alıyorlar sabret tabiki baştan savmamışlar
ImageShack - Image Hosting :: ss001je8.jpg kapı süsü aldık bir ikide biz ekelyecez süs olduda bitti maşşallahhhhhh
oyyy masallah pek guzelmiş
birsen bu bebekler nasıl olmuş tüp bebekmi anlamadım bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

fakee o bebekler tüp bebek tabi gitmiş sprem bankasına almış sekiz olmuş saçmalık bacım
bir olur iki olur babasız bu kadar çocuk olmaz ve daha öncede 6 tız doğiurmuş aynı yöntemle
yok kuşum sperm bankası deil erkek arkadasıymıs onceki 6 cocugu da o adamdnmıs ama evli deiliz diyerek bakmıyormus ve bu karı hala doguruyor yaw Allah akıl fikir versin ne diyeyimmm
ama masllh hepsi de saglıklı dogmus 8dene bebiş:ecrin_bebek:

şirine pek güzel değilmi photo shopla ceyinin yüzünü oturttum oraya :)
ayy ben gormemiştim simdi gordum cok tatlı olmuuuuşşş
ben de yapacam minişime müsaadenizle hehehdelikafadulden

aslıcığım iyi insanmışsın evet cnm sizsiniz kardeşinde geliyordu
yok kusum esranın kardeşi o ama hamile deildi

18 kişi yazmışın
13--------------------
5++++++++++gerçektende çok kişi geldi geçti şimdide kimde yokkkkk
bence bu sayfa 5 aya yok olur bu gidişleeeeeee
(inş olmaz ama gidişat o)
askımdoga da vardı sonra elagozlum
bu eksiler icinde ben yokum demi uleynnn
bir iki gun gelemesem de ucuncu gun mutlaka burdayım

ayıp etmiş canım yaaa
para alıyorlar o yuzden takip ediyorlar zorla hem de
gidemedigimde telefonla alıyorlrdı bilgilerimi kac kg aldın odemin var mı vs gibi..,
kuzucum sallamadım yaa cok kotu gunler geciriyorum dun gece de kaynanamda kaldık hala ordayım kocam bir turlu pc bana vermedi giremedim onceki gun de feci sekilde hastalandım goguste süt kalınca agrı yapar sıtma tutar ya benim o abartılı sekle geldi ne yaptıysam gecmedi basım catlıyordu ateşim cıktı üşüdüm tir tir titredim bacaklarım tutmadı yerimden kalkamıyordum nerdeyse hastanelik oluyordum kocam cok korktu
benim tek gogsum basından beri sorunlu zaten hep o tarafta süt birikip kanalları tıkıyor süt akamıyor..ama bu sefer cok fena oldum.agrıdan geberiyorum sagıyorum emziriyorum sıcak kompres yapıyorum oyle geciyor.daha cok o tarafımdan emzirmem gerekio malesef.haftada 10günde bir filan tutuyor bu ağrı devamlı deil ama.... diger gogsumde hicbir sey yok gece uyurken kendi kendine akıyo sabah ıslak kalkıyorum gogus kalkanını koymazsam sen düşün yani

evet malesef kusum aynen oyle

herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım,
ben bugün bebişin eksiklerini tamamladım çok şükür ama çok yoruldum çoooooooooook

gule gule kullanın iyi gunlerde insallahhkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…