Aysonu Kizlari 2008

her mobilyanın kokusu olmaz ay ne güzel yaaa benide heveslendiriyosunuz haaa:sm_cool:

ya birsen öyle moral bozucu şeyleri okuyup niye canını sıkıyosun sen ya döverim bak

cnm arkdaş msn de ekli bebeklerimi kaqybettim diye yazmışşş
şok oldum ne yapammmm
binlerce kez şükrediyorum şu 7 ay bi bitseee rahat nefes alacamm

şaka maka derken 6aydasın ha ne güzel ya eee artık zamanı canım ya

evet cnm 6 ay bitti iştee bizde inş.hazırlıklara başlayacazz

kusum netten bakmıssın ya orda yazıyordur mdf mi suntalem mi bak bakalım
sunta ise koku yok ama mdf nin boyası yok mu oyyy 5 hafta havalandırdım ben ama hala gitmemişti

canım tabi gideksin kocanda o evin oğlu öyle düşünme

abooo şu doğumdan sonra sapıtan eltininin kocasımı
aaaaaaaaa yazık yaaa

ama boşanmaz bizimkide bi bayram evi terk etmişti
karısı yüzünden..........

ama şimdi kendisinin karısından farkı yok

eltimde dün beni msn den yakaldı bana baya önce msn naber yazdı
ben cvp vermedim .......bana kalkmış hastaymışsın sana geçmiş olsun diye yazacaktım msnden cvp vermedin dedi....diyecektimki o yazıdğınde ben hasta değildim gerizekaa
uyuz oluyorum isim yüzünden yaptıklarındans onra aslaaaa onlarla yakın olmayacam

hadi hayırlısı bakalım bitti işte ne kaldı şurda

boşver böyle şeyleri takma kafana ya muhatap olmazsın olur biter

bu arada kızlar benim kocam ve oğlum ikinciyi istiyorlar ben çok kararsızım çünkü oğlan çok hareketlive beni çok yoruyor tabi bide tedavi olayı var sapıttım kaldım yaa

bu arada kızlar benim kocam ve oğlum ikinciyi istiyorlar ben çok kararsızım çünkü oğlan çok hareketlive beni çok yoruyor tabi bide tedavi olayı var sapıttım kaldım yaa

cnm valla madden uygunsanız yapınnnnnnnn derim berkayın neyi var yaa ben kaçırmışım

cnm valla madden uygunsanız yapınnnnnnnn derim berkayın neyi var yaa ben kaçırmışım

berkayın bişeyi yok allaha şükür benim romatizma tedavisi varya onu demek istedim maddi olarak şimdilik ev borcundan başka bişey yok ama çok kararsızım bide insan rahata alışınca zor oluyo karar vermesi

yok canım eltim dogumdan sonra sapıtmadı yaw onun huyu degişik
ama bu o eltim deil digeri
kendisi kaynımdan 8yas buyuk ve de benden buyuk cocukları var sorun yasadılar işte ayrılcakmıs
hem kaynım da cocuk istiyo kadın 45 yasında olmaz artık b saatten sonra ayrılcak yani kararlı

berkayın bişeyi yok allaha şükür benim romatizma tedavisi varya onu demek istedim maddi olarak şimdilik ev borcundan başka bişey yok ama çok kararsızım bide insan rahata alışınca zor oluyo karar vermesi

yap canım yap sonra uzulursundelikafadulden

aaaaaaaaa şu büyük eltinn aboowwwww:1shok:allah hayırlısı ne ise onu versin kuşum

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN kızlarrr pazartesi pazartesi yine geldimmm uykummmmmmmmmmmmmmmm vaaaaaaaaaaarrrr açım ama hangisini öne yapayım kararsızımmm kız uyandı saat 8 de yatmadı yedirdim az bişey mama değiştim altınıı daha yeni yattı tin tin dolanıyom evde ama uyanır diye inşallah birazcık uyurda bende bişiler yer biraz uyurum gene çünki 5-6 gecedir gece 3 te 4 te yatıyorum vücudum kaldırmıyor valla

bu arada cumartesi kızı dr götürdüm ishali vardı ya gayta testi temiz çıktı rota virüsünden şüphelendi ama yok bişii aşılarımızıda yaptırmıştık zaten ama meret hastalıklar bulaştımı bulaşıyorr dr 2 tane şurup verdi kızın içi dışı ilaç oldu yemek araları ilaç değil ilaç araları yemek veriyoruz desem yalan olmazz dr 3 gün ver düzelirse ishal için olan ilaçları verme artık dedi kızım 7.100 gr geldi teyzeleri boyumuzda 64 cm olmuş 1 cm uzamışız ve 600 gr almışız 1 ayda neyseki düzeldi buay mama APTAMİL AR devam ediyoruz mecburen ama kız gene bu ishal olduğundan beri yemiyorr needeceğimi şaşırdımm evde aptamil var aptamil ar var milumil var kaşık mamalarından da pirinç unu bebelac pirinçli , hero baby pirinçli , milupanın pirinçlisi var e gün içinde sebze çorbası pişiriyorum meyve püresi var ama bunlardan hepsini deniyorum nerdeyse yesin diye bazen birini bazen diğerini yiyorr yordu beni bu hafta valla ama sağlıklı olsunda uğraşırım ben yeterki sağlığı yerinde olsun da yapıca mecburen ama böle hem ishal hem ateş olunca zaten dişlerde geliyor galiba ondanda sıkıntı yaşıyor yavrum karman çorman olduk yawww

aşkımdoğa
morgül vardı orkide sonradan gelmişti ama hamiş kaldıktan sonra kaybolduuuu neşede öleeeeeeeee
ne güzeldi değilmi burası gerçekten

yapa yaaaa allah sabır versin kadıncağıza valla zordurr gerçekten zorrr okadar uğraş 4 ay taşı karnında böle olsun kolaymı yaaa meleklerini kaybetmiş demek ama kendini kaybetmez inşallah gene olur hem allahın izni ileee sende böle üzüntülü konulara dalma okuma tut kendini meraklı garuuuu bebişlerini hoplatıyon üzüntüden karnunda manyekkkklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…