ıyıyım canım yok masallah uzmuyo teyzesı pekakıllı minnoşum:))
halan amma sacmalamıs yaw kusumm benim anam gbi erkek sevmeyebılır ama senın 2bebısın de erkek tabı bu durumda laf carptırır veya nispet eder gbi ne bu ...ama belki de aksine kıskanıyodur hele ilk torunsa oglanlar pek kıymetli oluyor bu gercek:)
hem ne sateni yaw onlar eskide kaldı neden yorgan yaptırıyosunuz ben anlamadm guzelim uyku setleri 100-120lira ...taçtan bakmıstım ben
kuşum sanada geçmiş olsunnn valla morelin neden bukadar bozuk mali sorunmu var
kayınvalidende o kadar kalmazdın sen ....seni kimler üzüyorrrrrrr..........
kuşum miniğinede maşşallahhhhep böle uslu bir kız olsun
ayy kuşummmm badem diye bir arkdaş vardı tüp bebekde ikizleri olmuştu ama baya badireli kanaması felan oldu neyse bebişleri ona tutunmuştu 16 haftasında bebeklerini kaybetmiş çok üzüldüm aman ya anlatamam......tuvalete gitmiş suyu gelmiş eline düşmüş bebekleri canlıymış...
çok morelim bozuldu çokkkk.............eşimde kızdı bi güsellll
yok canım dun aksam geldık yemege sonra kalık işte
kahvaltı edene kadar 12 oldu benımkı de az daha otur kahveye gıdeyım ark larımı gorem didikötükedihüso
ben de tamam didim net var oyalanırım nasılsa diye
bu arada aytunç dün ilkkez hisseti bebeklerin tekmesini ayyyyy ne mutlu oldu ne mutluu anlatamam sana.....daha yeni anladım diyor içinde canlı olduğunu şimdi eli karnımda dolanıyor soldan tekme beklerken sağdan tekme geliyor şaşkınlık içinde kalıyor
ıyıyım canım yok masallah uzmuyo teyzesı pekakıllı minnoşum:))
hımm anladım cnm ...........iyi yapmışsınız bende evimi özledim artıkın yaww
birine verecezya koltukları gelip alsalarda ev boşalsa bizim bebişlerin eşyalrı gitsee
martın ortasında 7 ay bitiyormuş ben hala lay loylumumm
eşyaları begendiniz mi kuşum sipariş verildi mi
biliyosun bak hemen yapılmıo heee
neeeee eline mi gelmiş:1shok:Allah korusun tuylerim urperdiiiine buyuk bir şok hayatı boyunca unutamaz o manzarayı:1no2:Allah sabır versin
cnm saten bizde adettir kızların çeyzindede olur
annem uyku setinin yorganını beğenmiyor
üşür diyor benim evim soğuk oluyor biraz büyük papmuk yorgan yapıyorlar
üzerinede saten geçecek.....
halam dengesiz cnm başka bişey değil benim bebeklere alınan yapılan tek bir çöpü
hemen istiyor............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?