kızlar selam
nasılsınız
ben idare ederim işte
yaramaz bir durum yok inş
giremiyorum kk ya
o kadar çok yoruluyorumki
akşam zor atıyorum kendimi yatağa
herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım,
ben bugün bebişin eksiklerini tamamladım çok şükür ama çok yoruldum çoooooooooook
allah sağlıklısını versin nedemekmiş öleee hem bu halan hasta kızı olan değilmiii oda böle düşünüyorsa yuhhh deiyorum yanii rabbim eli ayağı eksiksiz sağlıklı bebş versinde cinsiyet ayrımı ne yaww insanın gönlünden temizce geçen bir istek olabilir hani kızı olur oğlan olsa der oğlu olsa kızım olsa der bunlar temiz düşler ama böle yok erkek değil yok kız değil ben çok kızıyorum bunlara yawww benim şerefsiz ilk kaynanam kız oldu diye gelmemişti hastaneye oğlunuda alıp eve götürmüştü yemek yedireyim bahanesi ile gece hastanede anam kalmıştı yanımda birtek öküzdü kaynanam ama neyse artık geçmişte kaldı aklıma gelince cinler tepeme geliyorr sende takma valla ...tttir et gitsinnben geldim nuriş kuş gelmişşşş hoşgelmiş
ben uyumuşum sabahın köründe kalktım
herkesi kaldırdım.......
dün kötüydüm kustum bi halsizlik bi haller halamda uyuz ettti beni
yorganlarımı görmeye gitti benim çocukların annemi zorla götürdü....
gitmiş beğenmemişş ..halamların yorgancısına gitmiş bir yorgan iki yastığı 250 ytl yapmıyormuş adam gelmiş buraya şöle güsel böle güsel ....met ediyor dedim biz 2 yorgan 3 yastığa 230 ytl veriyoz sen çok veriyorsun ne sateniymişki bu dedim......şaaahhhhhhhaaaaaaaaneee diyor hala
sonrada arkasından erkek olsaydı yaptırmazdım dedi.......ve ben koptum neden dedim bizimkiler erkek haketmiyolarmu dedim....dengesiz dengesiz konuşur sonrada neden böle diyor ........
ıyıyım canım yok masallah uzmuyo teyzesı pekakıllı minnoşum:))
ayy kuşummmm badem diye bir arkdaş vardı tüp bebekde ikizleri olmuştu ama baya badireli kanaması felan oldu neyse bebişleri ona tutunmuştu 16 haftasında bebeklerini kaybetmiş çok üzüldüm aman ya anlatamam......tuvalete gitmiş suyu gelmiş eline düşmüş bebekleri canlıymış...
çok morelim bozuldu çokkkk.............eşimde kızdı bi güsellll
ya birsen öyle moral bozucu şeyleri okuyup niye canını sıkıyosun sen ya döverim bak
bu arada kızlar benim kocam ve oğlum ikinciyi istiyorlar ben çok kararsızım çünkü oğlan çok hareketlive beni çok yoruyor tabi bide tedavi olayı var sapıttım kaldım yaa
yok canım eltim dogumdan sonra sapıtmadı yaw onun huyu degişik
ama bu o eltim deil digeri
kendisi kaynımdan 8yas buyuk ve de benden buyuk cocukları var sorun yasadılar işte ayrılcakmıs
hem kaynım da cocuk istiyo kadın 45 yasında olmaz artık b saatten sonra ayrılcak yani kararlı
yap canım yap sonra uzulursundelikafadulden
senağlamaofffffffffffffffffffffffff ulen show tvde bir kız var 18 yaşında tüp bebekle hamile kalmış 5 aylık ve ikizmiş
ben ne çok geç kalmışımmmmmmmsenağlama
FAKE BACIM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUNN ARKADAŞIMMM SON BEBEKSİZ DOĞUMGÜNÜN OLSUNNN İNŞ..:teytey:a.s.:dance:
ayyy hicroşla konuşuyordum öğürmeye başladımmm kustummmmmmmmmmmm
zaferrrr ÖMER LE ALİNİN artık midemi dolu istemiyolarr
herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım,
ben bugün bebişin eksiklerini tamamladım çok şükür ama çok yoruldum çoooooooooook
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN kızlarrr pazartesi pazartesi yine geldimmm uykummmmmmmmmmmmmmmm vaaaaaaaaaaarrrr açım ama hangisini öne yapayım kararsızımmm kız uyandı saat 8 de yatmadı yedirdim az bişey mama değiştim altınıı daha yeni yattı tin tin dolanıyom evde ama uyanır diye inşallah birazcık uyurda bende bişiler yer biraz uyurum gene çünki 5-6 gecedir gece 3 te 4 te yatıyorum vücudum kaldırmıyor valla
bu arada cumartesi kızı dr götürdüm ishali vardı ya gayta testi temiz çıktı rota virüsünden şüphelendi ama yok bişii aşılarımızıda yaptırmıştık zaten ama meret hastalıklar bulaştımı bulaşıyorr dr 2 tane şurup verdi kızın içi dışı ilaç oldu yemek araları ilaç değil ilaç araları yemek veriyoruz desem yalan olmazz dr 3 gün ver düzelirse ishal için olan ilaçları verme artık dedi kızım 7.100 grgeldi teyzeleri boyumuzda 64 cm olmuş 1 cm uzamışız ve 600 gr almışız 1 ayda neyseki düzeldi buay mama APTAMİL AR devam ediyoruz mecburen ama kız gene bu ishal olduğundan beri yemiyorr needeceğimi şaşırdımm evde aptamil var aptamil ar var milumil var kaşık mamalarından da pirinç unu bebelac pirinçli , hero baby pirinçli , milupanın pirinçlisi var e gün içinde sebze çorbası pişiriyorum meyve püresi var ama bunlardan hepsini deniyorum nerdeyse yesin diye bazen birini bazen diğerini yiyorr yordu beni bu hafta valla ama sağlıklı olsunda uğraşırım ben yeterki sağlığı yerinde olsun da yapıca mecburen ama böle hem ishal hem ateş olunca zaten dişlerde geliyor galiba ondanda sıkıntı yaşıyor yavrum karman çorman olduk yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?