Aysonu Kizlari 2008

kızlar selam
nasılsınız
ben idare ederim işte
yaramaz bir durum yok inş
giremiyorum kk ya
o kadar çok yoruluyorumki
akşam zor atıyorum kendimi yatağa

canım allah kolaylık versin sanada sen fırsat bulduğunda böle girr bizleri unutmadığını göster yeter bize kalbimiz bir bizim girmesekte yazmasaktaaaŞeniz

herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım,
ben bugün bebişin eksiklerini tamamladım çok şükür ama çok yoruldum çoooooooooook

hadi gözün aydın güle güle sağlıkla giysin ve kullansız inşallah eşyalarını cicilerinii az kaldı valla allah yardımcınız olsun sizinde

allah sağlıklısını versin nedemekmiş öleee hem bu halan hasta kızı olan değilmiii oda böle düşünüyorsa yuhhh deiyorum yanii rabbim eli ayağı eksiksiz sağlıklı bebş versinde cinsiyet ayrımı ne yaww insanın gönlünden temizce geçen bir istek olabilir hani kızı olur oğlan olsa der oğlu olsa kızım olsa der bunlar temiz düşler ama böle yok erkek değil yok kız değil ben çok kızıyorum bunlara yawww benim şerefsiz ilk kaynanam kız oldu diye gelmemişti hastaneye oğlunuda alıp eve götürmüştü yemek yedireyim bahanesi ile gece hastanede anam kalmıştı yanımda birtek öküzdü kaynanam ama neyse artık geçmişte kaldı aklıma gelince cinler tepeme geliyorr sende takma valla ...tttir et gitsinn

ıyıyım canım yok masallah uzmuyo teyzesı pekakıllı minnoşum:))

he valla kız birsennn zevk meselesi ama setler çok hoş bende hem funnababydan aldım hem mothercareden çok güzel yastığı kenar süsü yorgsnı çarşafı vss var çok ta güzeller ama sen biliiin genede hayırlı olsun bacım ne diyimmm

ay deme yaaaaaaa nasıl yani yaaa offf düşünemiyorum kızın haliniii offfffffffffff

ya birsen öyle moral bozucu şeyleri okuyup niye canını sıkıyosun sen ya döverim bak

aynen ya bende dedim valla bu kız kendi kendini strese dokuyorr baktın konu başlığı kötü girme okuma düşünme değilmi yaaa hele bi doğursun öle dövecez başka çare yokk:CüvCüv::roflol:klava:

bu arada kızlar benim kocam ve oğlum ikinciyi istiyorlar ben çok kararsızım çünkü oğlan çok hareketlive beni çok yoruyor tabi bide tedavi olayı var sapıttım kaldım yaa

bencede yap madem tedavi sürecide var yaş ilerleyince insan iyice korkuyor çocuk bakmaktan sen yap bencede dene dene ham kardeşlik çok önemli bak benim kız yalnızdı ve bu hiç iyi olmadı onun için ve 14 sene sonra gelen kardeşte ona oyuncak gibi oldu sadece

yuhhh yani kız senden büyük çocukları var adam bu yaşta hala çocukmu istiyormuşşş kaynın başka biryere gözü gönlü kaymış olmasın sakın bellimi olurrr antrooza girmiştir belkiii :roflol: şaka biryana çocuklarda varmış inşallah sorunlarını çözerler bu saatten sonra ayrılmakta zor olur bence ikisi içinde

senağlamaofffffffffffffffffffffffff ulen show tvde bir kız var 18 yaşında tüp bebekle hamile kalmış 5 aylık ve ikizmiş
ben ne çok geç kalmışımmmmmmmsenağlama

günaydınlarrrr gerçi tünaydın oldu ben artık geceleri uyuyamıyroum şaşkınım ne yapacam bilmiyorum
az yiyorum acıkıyorum çok yiyiorum rahatsız oluyorum az sık yiyorum midem almıyor
uykusuz geceler başladı yani ........birde sola yatma muahabbeti varya hep o tarafa yatamıyorum çünki eklemlerim ağrıyor .................
çiş muahbbetimizde çok fena sürekli tuvaletteyim dk.başı olmazki ya azcık bile olsa tuvaletin yollarındayım klozette yatayım hiç yorulmam valla.........

hiçroşum kızına geçmiş olsun..........
diğer sorularına cvp verem öle konuşan kızı hasta olan değil
bakırköye oturan halam torunu oluyor hani gelini benden bir hafta önde olan kızları olacak
o yapıyor cnm .............uyku setinide odayı alacağımız yer verecek cnm ......
bizim evde soğuk olduğundan annem illa pamuk olsun diyor...neyse n eolursa olsun erkek olsaydı yaptırmazdım demesi sinir bozucu kendi iki evladıda erkek ve çok hayırsızlar o yüzden erkeklere gıcık ama bu işin kızı erkeği olmuyor hayırsız evlat hayırsızdır işte.....

bu arada kötü şeyler okumuyorum kız msn de ekle oraya yazmış bebeklerimi kaybettim diye neyapam sordum bende şaşırdım üzüldümm

kızlarrrrr ben geldim ama kimsecikler yooookkk.adliyedeyim öleden sonraya işim kalmıştı bende hemen nete girdim.umarım herkess iyidir.ben çok yoğum bi haftasonu geçirdim.cumartesi günü saat 10dan akşam yediye kadar 6 tane sınava girdim.çıktığımda adımı bile zor hatırlıyodum valla.bide öle çok belim ağrıdı ki çokkk korktum miniğe bişey olacak diye.neyse ki akşama dinlenince geçti.pazar günü de öleden sonra döndük yorgunluktan giremedim nete.ben şimdi şöle hızlıca bi geçmişi okuyayaım bari kimseler yokken:))

ayyy hicroşla konuşuyordum öğürmeye başladımmm kustummmmmmmmmmmm

zaferrrr ÖMER LE ALİNİN artık midemi dolu istemiyolarr

herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım,
ben bugün bebişin eksiklerini tamamladım çok şükür ama çok yoruldum çoooooooooook

ay ne güsel yaa maşallah maşallah.güsel günlerde kullanın inşallah.benim eşimde dün tutturdu ben kuzuma bişeyler almak istiyorum yaaa diye zor zaptettim valla .Daha alınmaz şöle bi 5 aylık olsun o zaman başlarıs dedim çocuk gibi üzüldü yaaa canım benimmm:asigim:

selam kızlar çok kalamayacam okuldayım hastayım sesim çıkmıyor sanırım izin alıcam fenalardayımmm akşamları da uyuyamıyorum

canımmm çok geçmiş olsun ya.çok üzülüyorum ben miniklerin hasta olmasına.ama neyseki kilosunu güsel almış hem boyuda uzamış demekki bi şekilde alıyo vitaminlerini.tekrar geçmiş olsun öpüyorum ben o güsel miniği:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…