Aysonu Kizlari 2008

ya nurişim buraya yazmıyon bari mail at aaaaa çatlayacam kızz üzgünüm diyon başka bişey demiyon

canım bebekliğe bende çok üzüldüm şimdi sen sööliince haberim oldu rabbim sağlıcakla kucaana aldığı günüde göstersin meleciğiyle tez zamanda koklaşmayı nasip etsin rabbim onlara şans sabır hayo-ırlı kaderler nasip etsin inşallah aminnnn dilerim tez zamanda gelir kuzucuk evine ewlerini mis gibi bebek kokusuyla doldurur

ya evet teli kaptırdım
sen özelden ananın ev telini göndersene bana
şuan benim annem bende kalıyor evine gidince gelirim yanına hem seni karnı burnunda görmek çok istiyorum hemde özlem gideririz:))
ikizler hiç kolay değil canım anlarım seni beni tek bebek bazen yoruyor seni anlarım
ama kilolu ve sağlıklı olmalarına çok sevindim
amanda aman az kaldı ya seninde mobilyaları kaldı demek onlar para olduğu müddetçe kolay canım ya
bende 7 ayımı doldurayım o zaman bakacaz mobilyasına falan
sağlıklı olsunlarda herşeyleri yavaş yavaş olur allah ın izniyle
sen ne yapıyorsun ?varmı hazırlık ismini ne koyacaksınız?kocişinin ve kayananların durumu ne bebek hakkında

isim arıyoruz canım ya şuana kadar uygun bişey çıkmadı önümüze
murat efendi erkekte çok takılmıştı ya
kız hiç düşünmemiştim
ama şimdi kızını severken 2.aşkım diye seviyor:)))

vallah kaynanam falan kız olacaklar diye sevindiler ama ilk duyduklarında şok oldular bende sağlıklı saatli eli ayağı yüzü düzgün olsun isterse kız isterse erkek olsun benim için farketmez sizin içinde öyle olsun lütfen dedim
yok sen yanlış anladın murat hep erkek diyince biz erkeğe hazırlamıştık kendimizi dediler
iyi dedim bende
şimdide örgülere falan başladılar
yapsınlar banane:))) zaten yapmalarıda gerekiyoryerimseniben

kızlar mart 21 regli günüm eğer listeye eklerseniz sevinirim kocişe doğum günü hediyesi gelsin meleğim kuzum kollarıma inşallahhhhh

yazdım anacım
anca neti elime geçiriyorum zaten birazdan murat gelir yine kaldırır beni buradan
yazamazsam kızma tamammı?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şeker pembe inşalaah herkesin duası kabul olurda sağlıcakla gelir evine mis kokulu meleği

kızlar mart 21 regli günüm eğer listeye eklerseniz sevinirim kocişe doğum günü hediyesi gelsin meleğim kuzum kollarıma inşallahhhhh

aminnnnnnnn canım inşallah bebişin gelir sana ama sakın takma kafaya ben 3 yıl düşündüm olmadı 5 ay düşünmedim olursa olur dedim sadece ve o zaman oldu
sakin ol ve hep dua et
inşallah hayırlı zaman bu zamandadırda bebeğine kavuşursun bir tanem

neşeciğim oturamıyorum bu aksam benim veletlerin birinin kafası birinin ayakları tam kemiklerime geliyor
çok sıkıştırıyolar artıkın....şimdiden böle yaa 8 ayda ne oluruz bilemem valla

myhope seni tanıyamadım ben ?

canım ben neşelimi görünce geldimmm başka topikten tanışıyoruz kendisiyle de ama ne zamandır uğramamıştı merak etmiştimmm bu arada Allahım hayırlısıyla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin canım sağlıcakla inşallahhh bende hep ikiz istedim ama nasip bir olsun sağlıklı olsun dimii bebişlerimiz yeterki hep bizimle olsunnnnn

anladım cnm ok.evet allaha şükür bebeklerim gayet sağlıklı cnm allaha binlerce şükür

cnm tek çift farketmez yeterki hayırlı evlat olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…