otuzlu haftalarda heeeee allah sabır versin çalışan annelere
tebrikler ne zamandır istiyordun güzelim
Kızzzzllllaaaaarrrrr beeende hamileyim allahıma binlerce kere şükürler olsun.meleğim sonunda gelmeye karar verdi.
tebrikederim canım sende uzun zamandır isteyenlerdensin
eskilerin hamişliğine daha çok seviniyorum bennnnn
tedavi oluyomuyudun canım tedaviylemi olduuuuuuu
yazgülüm cnmmm çokkkk çokkkk sevindimmm cnm inan o kadar sevindim ki anlatamam yaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süperrrrrr
CANIM YA BENDE ÇOK MUTLUYUM ANLATAMAM SÜPER BİR DUYGUYMUŞ.ALLAHIM HERKEZE NASİP ETSİN İNŞALLAH.HALA İNANAMIYORUM.RÜYADAYIM SANKİ.KAN TESTİ YAPTIM İNANAMADIM.DR A GÖSTERDİM.YİNE İNANAMADIM.SONRA GİTTİM BİDE İDRAR TESTİ YAPTIM.ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜNCE İNANDIM.ÇOK YENİ CANIM YAKLAŞIK 3 HAFTALIK GİBİ.DR KESEYİ GÖRDÜ AMA BEBİŞİMİ DAH AGÖREMEDİ.ERKENMİŞ DAHA.12 MARTTA TEKRAR GİTCEM İNŞALLAH GÖRÜRÜZ.SABIRSIZLANIYORUMMM.:dance::1hug:
Kızzzzllllaaaaarrrrr beeende hamileyim allahıma binlerce kere şükürler olsun.meleğim sonunda gelmeye karar verdi.
cnm yalniz degilsin bende varim bi sen bi ben mi kaldik ne eskilerden olsun sira bizde merak etme bizde vericez o haberi:1hug:canlarımmmmmmmmm
uzun zaman kaybolup geliyorum tekrar ama aklım hep sizde inanın
haberlerinizi taze taze alıyorum
sizleri seviyorum
inş bende bir gün size hamişim diye müjde veririm
her ne kadar 25 günde bir olmadı gene desemde
eskilerden birileri hamile kaldığını duydukca umudum artıyor
belki birgün müjdelerim size bende
sizleri seviyorum
eski yeni herkesi
usus cnm çok güsel sınavlarını geçmişsin ...bulantında kusmadığın sürece sorun yok neşede kusmadı
kusmuyorda toparlanırsın 12 haftada ......
sayfanın en kusmuklusu benim leynnnnn
bizi ihmalt ettin herkes ihmal ediyor cicim o yüzdenartık kızmıyoruzzzz
benim dombullarımı öp ısır teyzesi biri vücudu kasık kısmında bacakları yukarıda batırıyor çitime çitme ömeriminde kafası çitimde ayakları alimin başında şöle 32 haftaya bir gelesekkkkkkkkkkk allahımmm geçmiyor gibii
pişşşşşşşşşşşşt naber millettttttttttttttt
ususcum sınavlarına sevindim canım maşallah
kusmuk olayında birsene yetişemezsin maşallahı var:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?