Aysonu Kizlari 2008

hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bizler içinde dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş

Canım 3 gün oldu öğreneli ve her gece allahım isteyen herkese bu duyguyu tattır diye dua ediyorum.rabbim kabul olan duaların içine katsın inşallah.

yazgülüm cnmmm çokkkk çokkkk sevindimmm cnm inan o kadar sevindim ki anlatamam yaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süperrrrrr

yazgülüm cnmmm çokkkk çokkkk sevindimmm cnm inan o kadar sevindim ki anlatamam yaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süperrrrrr

CANIM YA BENDE ÇOK MUTLUYUM ANLATAMAM SÜPER BİR DUYGUYMUŞ.ALLAHIM HERKEZE NASİP ETSİN İNŞALLAH.HALA İNANAMIYORUM.RÜYADAYIM SANKİ.KAN TESTİ YAPTIM İNANAMADIM.DR A GÖSTERDİM.YİNE İNANAMADIM.SONRA GİTTİM BİDE İDRAR TESTİ YAPTIM.ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜNCE İNANDIM.ÇOK YENİ CANIM YAKLAŞIK 3 HAFTALIK GİBİ.DR KESEYİ GÖRDÜ AMA BEBİŞİMİ DAH AGÖREMEDİ.ERKENMİŞ DAHA.12 MARTTA TEKRAR GİTCEM İNŞALLAH GÖRÜRÜZ.SABIRSIZLANIYORUMMM.:dance::1hug:

cnm anlıyorum seni hemde o kadar sene bekleyen biri olarak cnm
rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatsın ,sorunsuz geçsin
o kaynana tarafına da kapak olsun cnm:teytey:a.s.

canlarımmmmmmmmm
uzun zaman kaybolup geliyorum tekrar ama aklım hep sizde inanın
haberlerinizi taze taze alıyorum
sizleri seviyorum

inş bende bir gün size hamişim diye müjde veririm
her ne kadar 25 günde bir olmadı gene desemde
eskilerden birileri hamile kaldığını duydukca umudum artıyor

belki birgün müjdelerim size bende
sizleri seviyorum
eski yeni herkesi

cnm yalniz degilsin bende varim bi sen bi ben mi kaldik ne eskilerden olsun sira bizde merak etme bizde vericez o haberi:1hug:

ay yirim ben o minik fıstıkları yirim
canım kusmuyorum diyodumkine dün gece başladım kusmayakafamçokkarıştı
inşallah devamı çok olmaz.valla işe gelip giderken zorlanıyorum yoksa evde bişeycik yaptığım yok.geçer herhalde bir aya kadar.beklerim bende sıkarım dişimi biraz
şimdide gece gece midem uyutmuyor beni.bende senin gibi oldum evde çöp poşetleri ile geziyom:1rolleyes:

pişşşşşşşşşşşşt naber millettttttttttttttt
ususcum sınavlarına sevindim canım maşallah
kusmuk olayında birsene yetişemezsin maşallahı var:)))

canım çok sağol.evet o alyda birseni tek geçiyorum:hooray:
sende izin için gün sayıyormuşsun,inşallah şu 2 hafta çabuk geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…