Aysonu Kizlari 2008

canlarım herkese iyi akşamlar
okuduğum kadarıyla herkes iyi herhalde.
bebekliğe bende çok üzüldüm inşallah bebişi çok çok iyi olur da en kısa zamanda kucağına alır.Allah sabır ve şifa versin.
birsen ben yerim senin o acccukk kilolu kuzularını:)bak beslenemiyolar diye üzülüyodun.
hicran kızının geçmiş d.günü kutlu olsun pastaya bende bayıldım gerçi şu aralar tatlıyla pek aram yok ama görüntüsü çok iştah açıcıydı:))
krispi,nuray,fake,esen,asli,cimbom,ilknur ve tüm aysonu kızları:umarım sizlerde iyisinizdir
gelelim banaaaa.
kızlar ya ben şu son 1 hatfadır çok kötüyüm.sürekli devam eden bi mide bulantım var.hiç geçmiyo ya.çıkartamıyorum da.ama ayakta zor duruyorum valla.sağolsun eşim bana çok yardımcı oluyo.oda olmasa ne yapardım bilmiyorum.ama herşey kuzu için diyorus eşim de bende:))
zaten 8.haftamıda bitirdim.bir birbuçuk ay daha var herhalde bulantıların geçmesi için.napalım sayılı gün çabuk geçer dimi ama:)))
sizi de ihmal ettim biliyorum ama kusuruma bakmayın nolursenağlama

bu arada miniğim annesine yardım etti teyzeleri bütün sınavlarımdan geçmişim.
sizin dularınıza da çok teşekkür ederim tabidelikafadulden

ay neşeyi tebrik etmeyi unuttum.canım hayırlı olsun .Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah:))

usus cnm çok güsel sınavlarını geçmişsin ...bulantında kusmadığın sürece sorun yok neşede kusmadı
kusmuyorda toparlanırsın 12 haftada ......
sayfanın en kusmuklusu benim leynnnnn
bizi ihmalt ettin herkes ihmal ediyor cicim o yüzdenartık kızmıyoruzzzz
benim dombullarımı öp ısır teyzesi biri vücudu kasık kısmında bacakları yukarıda batırıyor çitime çitme ömeriminde kafası çitimde ayakları alimin başında şöle 32 haftaya bir gelesekkkkkkkkkkk allahımmm geçmiyor gibii

pişşşşşşşşşşşşt naber millettttttttttttttt
ususcum sınavlarına sevindim canım maşallah
kusmuk olayında birsene yetişemezsin maşallahı var:)))

selam millet ben geldim bi gelip bi, kaçıyorum ama napalım mecburen
annemler gitti ardından buse hasta oldu kusuyor ve ishali var bugün doktora getirecem onu
evimide mookk getiriyor acayip pislenmiş evim nasıl temizlerim hiç bir fikrim yok busede hasta olduğu için temizlikte yapamıyorum bu gece hiç uyumadım bir dakika bile uyuyamadım buse sağolsun 10 dakikada bir kustu ne yorgan kaldı ne yastık nede kıyafet ortalığı kusmak getiriyor tabi onlarıda görünce benimde midem fenalarda offf kolay kolay toparlayamam kendimi neyse ben çıkayım yine gelirim accuk yarı kaldık özlüyorom sizi

ben geldim millettttt nerdesinizzzzz
sayfamız eskiye dönsün artıkkkkkkk
usus idare edicen artık tatlım
kız fatoş gel artık çok geçmiş olsun prensesineeeee

tünaydınlar ben geldim 11 kadar uyumuşum gece çişe gitmekten mide yanmasından uyuyamadım
sabah uyudum bende ....kahvaltıydı vs.derken ancak gelebildim kahvaltı sonrası bulantımı yaşıyorum ...
neyseki falımın naneli sakızı beni rahatlatıyor biraz .....

sayfanın eskiye dönmesi için nuray neşe mira fatoş antalya fatoş istanbul buralarda olmalı
hee bu arada antalya şubesi fatoş beni aradı iyiyimiş teyzesi kemoterapi görüyormuş çok büyük bunalıma girmiş ...kimseyi evine kabul etmiyor gelenleri kavuyormuş....diğer sıkıntısınıda çok şükür atlatmış arkadaşımız....

bu arada arzu aradı beni oda çok iyiymiş oğluşunu büyütüyormuş allaha şükür işleri çok yoğunmuş ev iş ve çocukla uğraşıyorum diyor.........kızkardeşi doğum yapacakmış çok selamı var herkese

selam m,illet ay bugün bir arkadaş gelmemişti onun yerine derse girdim çok yoruldum çoooooookk
kk ya da gelemedim yarın dr a gidecektim sevk almayı da unutmuşum kendimi derse kaptırdım
sayfa arkaya düşecek deyip duruyonuz yaaw düşmez merak etmeyin krispi hepinize yeter heheheh

krispi biraz zor gelir kızı hastaymış onu iyi edecek evi temizleyecek
sonrada buraya gelecek yok bacımmmm o zor gelirrr

gelir gelir ne delidir o
hem bende bir izne ayrılsam bende sürekli gelirim ya ayrılamıyom kiiii daha 3 hafta varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…