Aysonu Kizlari 2008

berna ne kadar çok sevindim tahimin bile edemezsin kendim kadar çok sevindim inan
rabbim kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin inş canım arkadaşım aramızdan birini daha kaybettik çok güzel haberrrr

bense dün fakülteye gittim kurala girdim veeee sonuç TÜP BEBEK

muallakta kalmaktansa birşeye karar verilmiş olması çok güzel canım hakkınızda hayırlısı olsun ne zaman başlayacaksınız tedaviye

muallakta kalmaktansa birşeye karar verilmiş olması çok güzel canım hakkınızda hayırlısı olsun ne zaman başlayacaksınız tedaviye

teşşekürederim esennnn hakkımızda hayırlısı buymuş ne yapalım işte
tedavimiz daha belli değil
siz tüp bebekğe ne kadar ödediniz
dualarını bekliyorum benide ekle dualarına canım
rabbim benimde ve benimgibi bekleyen arkadaşlarımın yüzünü güldürsün inş

sizi ihmal ettim kusura bakmayım özürdilerim
çünkü ayrı sıkıntıdayım görümcemde doğum yaptı oğlu oldu
hep hayal ettim, ağlamamak için dua ettim (sonra yaptım o işi)
ama şimdi ne olsa beni arıyo biraz önce aradı 6 günlük göbeği düşmüş bana soruyo
rabbim bu yolda olan herkeze çok çok sabır versin inşşşşşş

amin canım Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin inşallah
bizim 4. denemede tuttu biliyorsundur ilk tüp bebek dendiğinde çok ağlamıştım ama hayırlısı böyleymiş
benim emekli sandığım var 1000 tl sini karşılıyor ilaçları da karşılıyor tabi 2000 tlsini hastaneye biz kendimiz verdik. tabi her hastanenin fiyatı farklı
Allah yardımcınız olsun canım
bu arada dualarıma ekledim bile bebeğin tutunupta doğana kadar çıkarmam dualarımdan sende bana dua et güzelim

kızlarrrrr
ben geldimmmm
ama çokkkk hastayım.çok fena grip olmuşum yatıyom kaç gündür.sürekli hapşırıp tıksırıyorumm.resmen mikrop saçıyorum etrafıma:jeyyar:

ya varya aaaaa ben bugün resmen bi daha inandım.bu sayfada yakın zamana kadar herkes hamiş kalacakkkkhihoyyyt

bernacımmmmmmm
ne kadar sevindim ne kadar mutlu oldum,anlatamam.gÜSEL Allahım sağlıkla,mutlulukla kucağına da almayı nasip etsin.herkesin dediği gibi benim de bu sefer tutacağına dair içimde bi his vardı.Kendine çokkkk ama çoookkk iyi bak bu aralar.tekrar tebrik ediyorummhihoyyyt:CüvCüv:

fakecim ,canım,
inşallah sıradaki hamişimiz de sen olacaksın inşallahhhh.
gün filan verdiler mi tedaviye başlamak için?gidilecek yol tespit edildiğine göre hadi bakalım gelsin şimdi ikizlerrrrr

kızlarrrr ,birsenden haber var mıııııııııı?????
sesimiiii duyaaannn var mııııııısırnaşık şey
sanırsammmm yokk,bende kaçarım o zamannnn
öptüm sizi kocamannnnnnsositososito

feko hanim online ama buraya yazmamis
canım zaten tup bebe olcagı bellı deılmıydı
yanı daha once de soylenmemıs mıydı:uhm:
simdi durumlar nasıl yaptıracak mısınız?hakkında hayırlısı canım
gorumce konusunda bıse dıyemıyorum Allah sana da nasip etsin diyorum sadece:Saruboceq:

gecen gun kuzenim geldi 10+2 hamıleymıs 2.cocugu olacak.ben hamişken soyluyordu zaten 2.istiyorum diye..oglu 8yasında tam bir canavar..bakalım simdi belki kızı olur.. pek sevinemedim acıkcası cunku o cocuklara gelecek saglayabilecek durumda deiller..ama yine de insanlar habire dogurmak istiyrlar bunu da ben anlamıyorum:1no2:

yarın annem geliyor...benim kücük danam 6.800 olmus üzerindekileri düşüp 6.600yazdı..simdilik anne sütüne devam..
benden havadisler bu kadder

fakecim ,canım,
inşallah sıradaki hamişimiz de sen olacaksın inşallahhhh.
gün filan verdiler mi tedaviye başlamak için?gidilecek yol tespit edildiğine göre hadi bakalım gelsin şimdi ikizlerrrrr

gün belli değil canım daha hiçbirşey belli değil anlıcan şuan bir boşluktayız haftaya raporumu vericekler görüşmeye gidicez bakalım
ne olucak
kız negüzel yazmışın ikizler diye

NEYLERSE EYLER MEVLAM GÜZEL EYLER

nuniş daha önce söylendi evet iki dr dan dudum bunu
ama ben fakülteye başka umutla gitmiştim tüp bebekten önce belki başka tedaviuygularlar diye bide bana tüp bebek raporunu fsh dan dolayı verdiler önce kurula girdim ben söledim fsh yüksek diye ordaki dr deki boşver fshı o gerçek bir gösterge değil
sonra tüp bebek bölümünde bidaha kurul bu kez proflar onlarsa direk tüp bebek dediler ama bence önce yumurtalıkların görünümüne bakmaları lazım
artık bütün drlar diyo fsh bir gösterge değil diye geçen ay 9,a düştü fsh
buay geri 12
ha ama herşeyin hayırlısı diyorum bende artık
şuanda hiçbirşey belli değil tatlım yaptırabilicekmiyiz belli değil raporumuzu alalımda bakıcaz durumlara dualarınızı bekliyorum beni unutmayın:Saruboceq:

evet esen tüp bebek olucanı düşünmekte ayrı ama o sonuçla karşı karşıya kalmak çok ayrı
duan için çok sağol arkadaşım inş sende prensesini hayırlısıyla kucağına alırsın canımmmmmmmmmmmmm

kızlar değerim iki katına çıktı ama kanamam başladı çok korkuyorm.
dün lekelenme gibiydi bugün arttı:1no2:

birsencim inşallah sağlıkla kucağına alıp yavruları aramıza döncen cnm..:Saruboceq:

herşeyin hayırlısı olsun canım benimde kanamam olmuştu baya yoğun oldu hemde sonra 12. haftaya kadar iğne yedim bak bugünlere geldik çok şükürr

selam kızlarrr ben geldimmm nasılsınız bugün herkes sandık başındaydı herhalde allah hakkımızda hayırlısını versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…