berna ne kadar çok sevindim tahimin bile edemezsin kendim kadar çok sevindim inan
rabbim kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin inş canım arkadaşım aramızdan birini daha kaybettik çok güzel haberrrr
bense dün fakülteye gittim kurala girdim veeee sonuç TÜP BEBEK
muallakta kalmaktansa birşeye karar verilmiş olması çok güzel canım hakkınızda hayırlısı olsun ne zaman başlayacaksınız tedaviye
sizi ihmal ettim kusura bakmayım özürdilerim
çünkü ayrı sıkıntıdayım görümcemde doğum yaptı oğlu oldu
hep hayal ettim, ağlamamak için dua ettim (sonra yaptım o işi)
ama şimdi ne olsa beni arıyo biraz önce aradı 6 günlük göbeği düşmüş bana soruyo
rabbim bu yolda olan herkeze çok çok sabır versin inşşşşşş
fakecim ,canım,
inşallah sıradaki hamişimiz de sen olacaksın inşallahhhh.
gün filan verdiler mi tedaviye başlamak için?gidilecek yol tespit edildiğine göre hadi bakalım gelsin şimdi ikizlerrrrr
feko hanim online ama buraya yazmamis
canım zaten tup bebe olcagı bellı deılmıydı
yanı daha once de soylenmemıs mıydı:uhm:
simdi durumlar nasıl yaptıracak mısınız?hakkında hayırlısı canım
gorumce konusunda bıse dıyemıyorum Allah sana da nasip etsin diyorum sadece:Saruboceq:
gecen gun kuzenim geldi 10+2 hamıleymıs 2.cocugu olacak.ben hamişken soyluyordu zaten 2.istiyorum diye..oglu 8yasında tam bir canavar..bakalım simdi belki kızı olur.. pek sevinemedim acıkcası cunku o cocuklara gelecek saglayabilecek durumda deiller..ama yine de insanlar habire dogurmak istiyrlar bunu da ben anlamıyorum:1no2:
yarın annem geliyor...benim kücük danam 6.800 olmus üzerindekileri düşüp 6.600yazdı..simdilik anne sütüne devam..
benden havadisler bu kadder
amin canım Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin inşallah
bizim 4. denemede tuttu biliyorsundur ilk tüp bebek dendiğinde çok ağlamıştım ama hayırlısı böyleymiş
benim emekli sandığım var 1000 tl sini karşılıyor ilaçları da karşılıyor tabi 2000 tlsini hastaneye biz kendimiz verdik. tabi her hastanenin fiyatı farklı
Allah yardımcınız olsun canım
bu arada dualarıma ekledim bile bebeğin tutunupta doğana kadar çıkarmam dualarımdan sende bana dua et güzelim
kızlar değerim iki katına çıktı ama kanamam başladı çok korkuyorm.
dün lekelenme gibiydi bugün arttı:1no2:
birsencim inşallah sağlıkla kucağına alıp yavruları aramıza döncen cnm..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?