Aysonu Kizlari 2008

bernaaaaaa cok emindim canim hamis oldugunaaa
silik de olsa dogru cikiyor cunku hem zaten erken yapmistin
Allah saglikla tamamina erdirsin insallaha.s.

bence tek bebis tuttu ve erkek olacak diyorumkaydirigubbakcemile3

Bernacım şimdi Dilek'ten duydum hamileymişsin çok sevindim inan .Sağlıkla kucağına alırsın inş .

bernaaaaaa cok emindim canim hamis oldugunaaa
silik de olsa dogru cikiyor cunku hem zaten erken yapmistin
Allah saglikla tamamina erdirsin insallaha.s.

bence tek bebis tuttu ve erkek olacak diyorumkaydirigubbakcemile3

bence kızzzz nedense öle doğuyor içimee hayırlısı sağlıklı doğsunda cinsiyet seçmiyorlar herhalde değilmiii ama kadınların ilk çocukları kız olunca daha başka oluyor sankii değilmiii

selam kızlarrr birsoşla konuştum ağrısı varmış hala beli kasığı falan ağrıyormuşşş dr da son defan ekstradan bir fitil vermiş ama başka yok demiş 32 hafta dolunca diğer ilacında dozu azaltılacakmışş rabbim yardımcısı olsun bebişler dayansın gerektiği kadar inşallah tabii birsenede sabır dayanma gücü versin rabbim zor yanii

bernacım çok sevindim dualarımız kabul oldu çok şükür Rabbim hayırlı evlat nasip etsin kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm
121 çıktı 12. günümmmmmmmmmmmm
sizi sevyommmm.. öpyommmm

abbboooooo
maşşallah maşşallahh
çok sevindim bernoşum allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah
hamiş haberlerinin ardı arkası kesilmesin mirada bakalım ne olacak inşallah oda verir güzel haberlerini

ayyy kızlar şu muhsin yazıcıoğluna çok üzüldüm yaaa inanın dün geceden beri haberleri takip ediyorum bir türlü bulamıyorlar helikopteri ne biçim arama yapıyorlar anlamadım daha önemli kişiler olsaydı 2 dakikada bulurlardı kesin ölmüşlerdir donmuşlardır dağda valla allah yardımcıları olsun ne diyem çok üzüldüm

bernoşum nasıl sevindim anlatamam sanki ben hamiş kalmış gb
inş allah tamamına erdirir kucaklarsn yavrunu

benimde adet günüm ayın 2 si
dahha bir hafta var
idrarımda tuhaf bir koku var
ve büyük tuvaletime çok çıkıyorum
ve gögüslerimdearı
ama gerginlik yok
ve ilk üç hamileliğimdeki gb yavru ağzı gb leke
bilmiyorum bekliycez işte

yaaa kızlar hepinize teşekkür ederimmm :)))))
sultancımm cnm arkadaşım inşallah sen de sevindircen bizi inşallah..
miracımm senden de iyi haber bekliyorum cnm yaa..
ayrıcaa fekocan dilekçimmmmmmm sizden dee..
ya arkadaşlar belki en umutsuz bendim ben kendimi öyle görüyodum
bakın ben aradan çıktığıma göre sıra sizde yüzde bi milyon

ha bi de dua etmeye devam edin nolur.. tutunma sorunum var benimm aklıma bile getirmek istemiyırum ama korkuyorum da

nuraycım tek olduğu kesin ama değil mi değer öyle gösteriyo
aman tek olsun da güç olmasın rahim de yapışıklktan dolayı yer de yok zaten:)
hicranım kız istiyorumm cnm ben de ama bakalım artık ne çıkıcak kutudan :)
ayy allahım çıksın da yarabbim bi sorun çıkmasınn ..

krispi nasıl gidiyor hamişlik bulantılar başladımı
ay ne güzel yaaaaaaaaaaaa

aaaa ayıp ettin ben hamiş olacamda midem bulanmıycak bulantısız hamişlik bana denk gelmez çok şiddetli değil ama bulanıyor işte ama kusmuyorum ilk başta bir kere kustum o günden beri kusmuyorum tam kusma noktasına geliyorum lavaboya gidiyom geçiyo
şimdilik bulantı var çok değil amamidemde çok gaz oluyo karnım 4 aylık hamiş gibi şi gazdan patlayacam nerdeyse olsun bakalım bebişim için herşeye değer o geldi yaaa hepsi vız gelir bana

ben bugün anamlara gidiyom yarın akşam görümceme geçicem artık pazar akşam dönerim eve tuba okuldan gelsin çıkıcaz ben hazırlanıyom kendinize iyi bakın allaha emanet olun emiii canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…