Aysonu Kizlari 2008

kızlar selam
bu akşam kimseler yok neden acep
bernoş inş hamişsindir cnm inş
bende hamişimdir belki kutlama yaparız haftaya:)

krispi sevindim kalp atışlarını duymana

dırımdan haber yokmu

hayırlısıyla inşallah verirsiniz o müjdeyi bize canlarım benim valla rabbim ne dileğiniz varsa kabul etsin inşallah hiçbirimiz darlık yokluk sıkıntı dert keder görmeyelim tüm isteklerimiz gerçekleşsin hayırlısıyla inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

bernacım inşallah hamilesindir güzelim hakında hayırlısı olsun sevinçli haberlerini alırız burdan,

fatoşşşşşş gözün aydın şekerim

iyiyim canım çok şükür günler geçiyor işte hamilelik stresli ya kızımı kucağıma alsam Allahın izniyle daha rahat edicem biliyorum zor ama hamilelik cidden daha zor

bende şimdi çıkıyordum çıkmadan bi bakayım dedim çok yorgunum uyuycam görüşürüz

iyi uykular canım
bu arada takvimin nerde kızzzzz:uhm:

aaaaaaaa bernacım gelmişşşşşşşş
ne zaman belli oluyor sonucun
yazgulum esmam sen nasılsın canım:teselli:

canım çok saol biraz daha iyiyim.işe başladım.pazartesi günü çalışıyorum 10 günlük bi izine ayrılmıştım.napalım hayırlısı böyleymiş rabbim böyle uygun görmüş.sağlıksız bi bebeğim olsaydı daha kötüydü deyip kendi kendimi teselli ediyorum sürekli bunları düşünüyorum.allahım hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin inşallah hepimize.:1hug:

aaaaaa bu arada bombayı patlatmayı unuttummmm yawwwwww
kızlar sıkı durunnn,sayfamıza yeni bir cadı daha geliyoooooooohihoyyyt:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:sm_cool:

canım saol allah razı olsun.şimdilik daha iyiyim.umutlarımı önümüzdeki aylara saklıyorum.ama en acısı daha hamile olduğumu yeni duyanlar arıyo yada geliyolar ve ben onlara düşük yaptığımı söylüyorum çok acı bi tablo ortaya çıkıyo senağlama.

minik meleğine çok sevindim rabbim hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsin hayırlısıyla kucağına alman dileklerimle.allaha emanet ol.:1hug:

evet canım çok saol rabbim kimsenin başına vermesin böyle bir acı.

kimseler yok bi hicroşum geldi yazgülü geldi şimdi bomboş burası bende çıkıyorum
eşim gelecek yemek yiyeceğizz

kimseler yok bugün gene gelen uğramış gitmiş benimde bugün elektrik gitti ev işi ile uğraştım sonrada misafir geldi gelemedim bugün misafirim şimdi gitti ancak neyse geldim ama çok yorgunum

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm
121 çıktı 12. günümmmmmmmmmmmm
sizi sevyommmm.. öpyommmm

anam içime doğmuştu valla şimdi kk yı açtım önce berna sonra mira hamişim der gibi dedim kendi kendimee kesin hamiş haberi görcem dedim inan ki çok sevindim tebrik ederim canım arkadaşım allah tamamına erdirsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…